Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Diouf39 napisał(a):Boję sie tylko o to, że 26.o3 to mecz może się i odbędzie ale bez udziału publiczności, ponieważ nikt w tygodniu przedświątecznym za bardzo do pracy się nie garnie. Efekt,- brak zezwolenia na organizacje meczu z udziałem publiczności ze wzgledu na roboty budowlane super trybuny. :D
ATR napisał(a):Decyzją MSWiA wszystkie kluby I i II ligi piłkarskiej od rundy wiosennej powinny grać tylko na tych stadionach, gdzie zamontowano monitoring głosowy, czyli wysokiej jakości urządzenia do nagrywania dźwięku. Mikrofony mają wyłapywać wulgaryzmy lub okrzyki o treści rasistowskiej.
http://sport.gazeta.pl/sport/1,35335,2602994.html
zs napisał(a):Może ktoś by sie przejechał do klubu i zaproponował by boisko odśnieżyli kibice.Cały czwartek pracy i nie widać śniegu na boisku
mdc dg napisał(a):Ja nie wiem może przydałaby się jakaś kara ze strony władz związku piłkarskiego to WIELMOŻNI PANOWIE wreszcie zaczeliby coś działać i ruszyliby te dupska bo to jest gorzej niż śmieszne przecież tą trybune to oni będą jeszcze robić znowu pare miesięcy boksy dla zawodników nie przygotowane!!!Czy oni myślą że sezon zaczyna się w lipcu!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników