Zagłębie - Kujawiak

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez SoSnOwiCzAniN_BuBy_PoGoN 2004-08-28, 2:41 pm

Teraz 3 punkty muszą być teraz 3 punkty muszą byc teeraz 3 punkty muszą być hej !! i tyle w tym temacie :!:
SoSnOwiCzAniN_BuBy_PoGoN

Postprzez IQ 2004-08-28, 3:13 pm

BĘDZIE DOBRZE - JEDEN Z NASZYCH BARDZIEJ ZNACZĄCYCH PIŁKARZY OBSTAWIŁ W ZAKŁADACH SPORTOWYCH NASZE ZWYCIĘSTWO (1). WIADOMOŚĆ NA 100%
PZDR
IQ

Postprzez fabian 2004-08-28, 4:35 pm

IQ napisał(a):BĘDZIE DOBRZE - JEDEN Z NASZYCH BARDZIEJ ZNACZĄCYCH PIŁKARZY OBSTAWIŁ W ZAKŁADACH SPORTOWYCH NASZE ZWYCIĘSTWO (1). WIADOMOŚĆ NA 100%
PZDR

z tego co pamiętam mają zakaz...
fabian

Postprzez Gość 2004-08-28, 4:41 pm

Bo mają. Ciekawa sprawa. Ale nie piszcie za dużo bo znowu jakiś pseudodziennikarz dorobi historyjkę.
Gość

Postprzez Ory 2004-08-28, 5:36 pm

GOOOOOOOOOOOOL hehehe wygrywamy !!
tzn. Kujawiak !! w 65 gol Mrvaljevic.
Szykują się kolejne 3 pkt !!

Let's GO Kujawiak Let's GO Kujawiak

Pozdroo Zagłębiaki :(
Ory

Postprzez OLiver 2004-08-28, 5:40 pm

I znowu przegrana sie szykuje.Juz nie wiem co o tym sadzic.Czerwona kartka w 31 min.Dobrze ze tego nie widzialem.
OLiver

Postprzez Ory 2004-08-28, 6:00 pm

adzime napisał(a):
Ory napisał(a):www.kujawiak.go.pl !! -> odwiedźcie naszą strone ...

Kujawiak wywiezie 3 pkt. z Sosnowca ja Wam mówie ! :)

pozdroo

Nie rozśmieszaj mnie koleś..wywiezie ale 3 bramki w plecy

A nie mówiłem ....

I jak tam naśmiałeś się ??

Dzięki za 3 pkt. :D !!

Pozdroo & sija - znikam stąd ...
Ory

Postprzez eMeR 2004-08-28, 6:10 pm

CO JEST *URWA ??!!

W III lidze było wszystko, dobra gra i zajebista atmosfera na trybunach... a teraz jest tylko *ujnia, *ujnia z grzybnią... jak można było przegrać mecz z tak *ujowo grającą drużyną ??

o II lige trza bedzie ziemie gryźć żeby się utrzymać...

ps. rzucanie w naszych zawodników jednak butelkami to już przegięcie.
Ostatnio edytowano 2004-08-28, 6:49 pm przez eMeR, łącznie edytowano 2 razy
eMeR

Postprzez Biker 2004-08-28, 6:20 pm

Prosto z meczu na kompa. Do końca drugiej połowy nie doczekałem,bo gra nie była warta tracenia czasu i pseudo kibice lepiej niech idą na piwo a nie na stadion.Panie trenerze nie można grać składem 3-ligowym?,trzeba było ściągać dziadków,którzy biorą grubą kasę?Mariusz zachował się nieodpowiedzialnie,osłabił drużynę bezmózgowie,ale niech chłapie kase z dziadkami.Zero odpowiedzialności,powinien dostać za to w dupe.I nie brońmy go bo chodzi o dobro naszej drużyny.Tak dalej być nie może.Są też rezerwowi a nie sztywne ramy jedenastki,jak nie ma wyniku to trzeba zrobić zmiany i puścić na murawe rezerwowych,bo jak na razie to podstawowa jedenastka nie spisuje się nawet na 3 plus.To jest żenujące-kolejna przegrana u siebie,jak nie wygrywamy u siebie to nie wygramy tym bardziej na wyjeździe.
Biker

Postprzez ŁOSKI1906 2004-08-28, 6:32 pm

Zagłębie grać k***a mać !!! :(
ŁOSKI1906
Os.Piastów oficial fans

Postprzez W@llace 2004-08-28, 6:50 pm

Coż przegraliśmy :( Cały czas atakowalismy i nic z tego.Skuteczność piękna.

Ps.Szkoda było mi Lachy.Chlopak sie poplakal,chcial nas przeprosic....a jakis palant rzucil w niego slonecznikiem :roll:
W@llace

Postprzez Wuzel 2004-08-28, 6:57 pm

Dostali w pędzel bo są ciency na II ligę = true
Wuzel
ŚRODULAK

Postprzez Sebastian 2004-08-28, 7:12 pm

Biker napisał(a):Prosto z meczu na kompa. Do końca drugiej połowy nie doczekałem,bo gra nie była warta tracenia czasu

Do Bikera : Ty już lepiej nie przychodź na stadion nigdy więcej ... gdybyś był prawdziwym kibicem to został byś do końca meczu nawet jakby przegrywali 10:0

ps. szkoda mi Cię :roll:

A teraz trochę bardziej w temacie , głupia czerwona kartka ustawiła cały mecz, mimo , iż Zagłębie grało cały mecz w 10 starali się wygrać to spotkanie . Niestety jeden strzał z rzutu wolnego i porażka :cry: Szkoda , że Zagłębie nie wykorzystała jednej z kliku (może nie 100% ale zawsze coś ) sytuacji pod koniec meczu. Widać brakuje nam typowego łowcy bramek jakim niewątpliwie był Stolpa. Nigdy nie byłem jego zwolennikiem , ale teraz po jego odejściu zobaczyłem ile dla nas znaczył.
Sebastian

Postprzez viking 2004-08-28, 7:16 pm

przestańcie pierdolić ze są ciency, mają ambicje i walczyli, Ujek pewnie sędziego zabił w myślach no taka jest piłak o czym wiele razy mówili fachowcy przeważa się stwarza sytuacje walczy a przegrywa drobnym szczegółem...........brakuje chłopakom cwaniactwa, wyrachowania ogrania w najwyższych klasach rozgrywkowych......szybkością i byle dalej nie wygrywa się meczu no ale gdzie mają zdobyć to ogranie jak nie w drugiej lidze............trzeba przyjąć to co powiedział Krzysiu Tochel i wierzyć że druga liga w tym roku to będzie walka o środek tabeli i aby to się udało potrzeba wiary nas wszystkich a nie po porażce i kłopotach jebie się całą drużynę i suchej nitki na chłopakach nie zostawia ...........ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC NA DOBRE I NA ZŁE !!!!!!!!!1
viking

Postprzez Monti 2004-08-28, 7:39 pm

Brawo za ambicje , brawo za walke. Brakło umieiętności i szczęścia . Kujawiak przyjechał po punkt wywiózł trzy. Tym razem przysłowie "szczęście sprzyja lepszym nie znalazło zastosowania". Nasi mieli co prawda problemy z doprowadzeniem do podbramkowych czystych sytuacji ale siedzieli na połowie gości przez cały mecz. Bramki mogły paść nie padły. Kujawiak w sumie jeden celny strzał na bramkę i gol. Co do kartki to nie widziałem sytuacji , podbno Ujo uderzył łokciem przeciwnika w walce przed rogiem. No jeśli za to teraz dostaje sie kartki to w meczach ligowych zespoły powinny grę kończyc jeden na jednego, a reszta won na ławke. Czy wygrywasz czy nie ...
Monti
Moderator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna