Zagłębie - Łks

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez mezo23 2004-08-25, 9:46 am

olo69- jaka ostatnia szansa dla Bugaja?O czym Ty mówisz?To że nie strzeli to juz do widzenia,Ujo gra,nie strzela I TRENER NIE DZIĘKUJE MU ZA GRE.Jest pewien składu i w piątym meczu z kolei strzeli bramkę,a Bugaj dostanie jedyną ostatnią szansę to mysli tylko o jednym i chce za wszelka cenę strzelić bramke,bo jak nie strzeli to Tochel posadzi go na ławie. :!: Nie pamiętam kto to napisał na forum, że Widać że Bugaj ZAPIERD***,troche niepotrzebnie biega i za dużo biega,ale ludzie na miłość boską jak się dostanie jedną szanse i to w przypadku kontuzji innego zawodnika,w meczu z Mławą-grał za Ujka, teraz być może za Małochę, to się ZAPIERD*** i robi wszystko żeby doprowadzić do zwycięstwa drużyny.Zresztą to jest inny typ zawodnimka niz Ujek,jest dynamiczny,szybki.Kto był na meczu z Mławą to widział że Bugi nawet nie miał żadnej sytuacji,dlatego sam próbował coś stworzyć.Co do meczu na ŁKS-ie to nie ważne kto strzeli,ale ważne żeby wywieźć 3 punkty.Zobaczymy czy Ujo coś strzeli, może na świerzości? :lol:
mezo23

Postprzez mezo23 2004-08-25, 9:50 am

Musimy wywieźć 3 punkty z Łodzi! :racowisko:
mezo23

Postprzez Agianni 2004-08-25, 10:11 am

1:1
Agianni
Adventure Group

Postprzez CharoN^ 2004-08-25, 10:58 am

Konfrontacja z ŁKSem jest bardzo ważna. Jeżeli nie wywiziemy z Łodzi chociaż jednego punktu, to możemy osiąść na pozycji spadkowej ... Mam nadzieję, że chłopaki przebudzą się z głębokiego snu. Obstawiam optymistycznie 1:2 (może dlatego, że nie dopuszczam do siebie wiadomości, iż Zagłębie może w Łodzi dostać porządny "oklep").

Bramki : Ujo, Lacha, ew. Dawid.

Naprzód Zagłębie ! Ambicja dzisiaj Wam każe grać na całego i walczyć do upadłego !
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez olo69 2004-08-25, 3:52 pm

olo69- jaka ostatnia szansa dla Bugaja?O czym Ty mówisz?To że nie strzeli to juz do widzenia,Ujo gra,nie strzela I TRENER NIE DZIĘKUJE MU ZA GRE

Ujo gra, a Bugaj biega - sam to napisałeś
może niech zacznie trenować biegi do Pekinu 4 lata, tak się skałada, że jest już u nas troszkę czasu i kilka szans już miał w trzciej lidze - skoro ich nie wykorzystał - dziękujemy(bo po prostu jest słabiutki) widziałem też kilka sparingów w których grał - szkoda gadać.
Ujek nie strzela za to zobacz ile miał asyst
Mimo wszystko zaryzykowałbym i wpuściłbym Bugaja na 1 połówkę (ostatni raz)
olo69

Postprzez mezo23 2004-08-25, 4:15 pm

Nie zgodziłbym się z Tobą Olo,że Bugaj jest słaby.Po prostu nie gra tutaj i nie ma jak sie pokazać,Ujo gra i ma chociażby asysty i dzięki mu za to bo bez niego mogłoby nie być awansu zagłebia.jak prześledzisz ostatnie mecze zeszłego sezonu w których grał Bugaj to zmienisz zdanie,zresztą do zagłebia przyszedł z Zielonej Góry,w której po rundzie był królem strzelców,a w meczu z Zagłebiem strzelił nam dwie bramki.Także uwierz mi,że jakby grał,poczuł skład to byłoby ok.A nie napisałem że Bugaj tylko biega,chodziło mi że próbuje coś zrobić sam,bo jak stoi to nie ma do niego żadnych podań.A czy dostanie ostatnią szansę czy nie to mnie naprawdę grzeje!Liczy sie wygrana zespołu nawet jakby bramki miałby zdobywać chociażby Kurdziel.
mezo23

Postprzez luckystrike 2004-08-25, 7:06 pm

No i 2-2. Przed meczem taki wynik wziąłbym w ciemno ale teraz pozostaje lekki niedosyt bo mogły być trzy punkty. MImo wszystko wielkie brawa dla Zagłebia. Może dzięki temu wynikowi uwierzą w siebie i teraz będzie już tylko lepiej a efektem tego będzie zwycięstwo w następnym meczu nad Kujawiakiem :) Czekam niecierpliwie na komentarze tych co byli w Łodzi bo relacja w necie to nie to :cry: Ps: Dajcie znać jak grał Bała. Zdziwiła mnie ta jego bramka ale bardzo ucieszyła, może wreszcie pokaże że to był jednak udany transfer
Ostatnio edytowano 2004-08-25, 8:24 pm przez luckystrike, łącznie edytowano 1 raz
luckystrike
Żółta kartka

Postprzez OLiver 2004-08-25, 7:07 pm

A mogly byc 3 punkty.Szkoda :(((( 1 punkt tez dobry . :)
OLiver

Postprzez Asja 2004-08-25, 7:13 pm

Matko co za stresy - az myszke rozwalilam na czacie. :lol:

Wracajac do meczu - dobry i ten remis chociąz wrrrr że stracili to prowadzenie ale dobry i pkt.
Mam tylko nadzieje że na Kujawiaka chłopaki sie max zmobilizują i wygrają wreszcie pierwszy mecz u siebie.
No i szkoda tej czerwonej kartki......
Asja
Gwiazda

Postprzez Biker 2004-08-25, 7:28 pm

I cóż tylko jeden punkt. Może gdyby trener ustawił drużynę na dwóch napastników, byłyby 3 punkty, a tak za ustawienie 1-4-5-1 teraz będzie rozliczał zawodników :-> No cóż....a może by tak trener spojrzał na siebie :?: Jesteśmy w sferze spadkowej i gramy na jednego napastnika,o co wogóle chodzi,a może mieliśmy puścić ŁKS i stąd to ustawienie?Sam nie wiem.Z taktyką oby tak dalej a szybko znajdziemy się w III lidze :|
Biker

Postprzez slawekchicago 2004-08-25, 7:48 pm

Biker o czym ty w ogole piszesz a szkoda czasu cie czytac piszesz o zlej taktyce ale oczywiscie ty sie lepiej znasz no coz przepraszam ale nie pisz wiecej glupot wedlug mnie taktyka dobra tym bardziej ze w tej chwili mamy jednego dobrego napastnika wiec przypuszczam ze 2 skrajnych pomocnikow gralo w ofensywie tak sie teraz gra wiec nie pisz nic wiecej o taktyce jestem otwarty na dyskusje z toba mimo ze niewidzialem obecnej druzyny na oczy ale ze statystyk mozna tez duzo wyciagnac
Gratuluje Zaglebiu 1 pkt choc moj typ byl ze bramka wpadnie na 1:2 w 88 minucie strzeli Lacha ale wpadla 3 minuty wczesniej i trafil Ujo ale za to ta w 53 minucie trafiona idealnie tylko nie Dawid tylko strzelil Adam ale to mnie jeszcze bardziej cieszy

TERAZ TYLKO DO PRZODU I W GORE TABELI
CZY WROCA JESZCZE DOBRE CZASY
slawekchicago

Postprzez Krawiec 2004-08-25, 7:52 pm

Biker napisał(a):I cóż tylko jeden punkt. Może gdyby trener ustawił drużynę na dwóch napastników, byłyby 3 punkty, a tak za ustawienie 1-4-5-1 teraz będzie rozliczał zawodników :-> No cóż....a może by tak trener spojrzał na siebie :?: Jesteśmy w sferze spadkowej i gramy na jednego napastnika,o co wogóle chodzi,a może mieliśmy puścić ŁKS i stąd to ustawienie?Sam nie wiem.Z taktyką oby tak dalej a szybko znajdziemy się w III lidze :|

A moze gdyby ustawił dwóch napastników to przegralibyśmy ten mecz bo zabrakłoby kogoś z tyłu w czasie oblęzenia naszej bramki. Na ŁKSie zawsze grało się ciężko wiec tylko greckie ustawienie dawało nam szanse na korzystny wynik (ostatnio dostaliśmy tam gładko 3:0)
Z relacji wynika, że graliśmy ambitniej i skuteczniej niż z Mławą .

Bravo chłopaki bravo trenerze , teraz będzie coraz lepiej !
Krawiec

Postprzez warchlak 2004-08-26, 12:43 am

gra Zagłębia mogła się podobać.i tutaj się potwierdza to ze na wyjazdach gramy lepiej niż u siebie.niestety paru minut brakowało do zwycięstwa ale moge powiedzieć tyle ze zawodnik Łks-u walnął piekną brameczke.Grzesiu był bez szans :!:
warchlak
Prowokator

Postprzez LucasUSA 2004-08-26, 3:05 am

Mam pewien pomysl. Czy nie bylo by moze dobra zasada niewypowiadanie sie na temat wyniku przed meczem w stylu wrozenia z fusow lub odczytow krysztalowej kuli? Z tych przepowiesci kto i kiedy strzeli bramke to juz nie wiem czy smiac sie, czy plakac... Totalna zenada i zero rzeczowosci. I gratuluje niektorym kolegom "wiary". Zeby kibice innych druzyn musieli nas pocieszac :? Chyba juz sie przekonalismy, ze to forum czyta wiele osob. Proponuje oczyszczanie tematu z wiadomosci zawierajacych wrozby w ktorej minucie Ujek lub Lacha walnie bramke.
LucasUSA

Postprzez WOJTEK 2004-08-26, 7:19 am

Biker napisał(a):I cóż tylko jeden punkt. Może gdyby trener ustawił drużynę na dwóch napastników, byłyby 3 punkty, a tak za ustawienie 1-4-5-1 teraz będzie rozliczał zawodników :-> No cóż....a może by tak trener spojrzał na siebie :?: Jesteśmy w sferze spadkowej i gramy na jednego napastnika,o co wogóle chodzi,a może mieliśmy puścić ŁKS i stąd to ustawienie?Sam nie wiem.Z taktyką oby tak dalej a szybko znajdziemy się w III lidze :|

A BYŁEŚ NA MECZU SYNKU ?? CZY TYLKO ZNASZ Z OPOWIADAŃ ?? BO NA RAZIE TO PISZESZ SAME BZDETY.TAKIEJ WALKI I ZAANGAŻOWANIE NIE WIDZIAŁEM DAWNO. A WIDZIAŁEM WIELE MECZY NASZEJ DRUŻYNY. O POSTAWIE KIBICÓW NIE PISZE BO TO BYŁ POGROM. NA NASZA KORZYŚĆ. :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna