Kolejnym i to poważnym wzmocnieniem druzyny z Bielska Białej jest 31-letni napastnik Szczakowanki Jaworzno Adam Kompała. W poniedziełek Kompała podpisuje kontrakt z Podbeskidziem na 2 lata.
No no bujcie sie chamy do I ligi wkraczamy.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
fabian napisał(a):Ja się nie boję :lol: Za to kolega najwyraźniej bał się chodzić na j.polski :DMarcinek napisał(a):No no bujcie sie chamy do I ligi wkraczamy.
Marcinek napisał(a):fabian napisał(a):Ja się nie boję :lol: Za to kolega najwyraźniej bał się chodzić na j.polski :DMarcinek napisał(a):No no bujcie sie chamy do I ligi wkraczamy.
Skąd wiedziałes ze nie lubie polskiego, mam na koniec dostateczny :oops:
Marcinek napisał(a):No no bujcie sie chamy do I ligi wkraczamy.
TO NAJLEPSZY ŻART JAKI TU PRZECZYTAŁEM OD DŁUŻSZEGO CZASU.BO MACIE KOMPAŁĘ??JAKOŚ W SZCZAKOWIANCE NIE NAWALIŁ GOLI.RADZĘ MIERZYĆ SIŁY NA ZAMIARY,NIE ODWROTNIE.POZA TYM :W BIELSKU BKS !!!Marcinek napisał(a):No no bujcie sie chamy do I ligi wkraczamy.
Fan napisał(a):Marcinek napisał(a):fabian napisał(a):Ja się nie boję :lol: Za to kolega najwyraźniej bał się chodzić na j.polski :DMarcinek napisał(a):No no bujcie sie chamy do I ligi wkraczamy.
Skąd wiedziałes ze nie lubie polskiego, mam na koniec dostateczny :oops:
:shock: :shock: :shock: podstawowka
Asja napisał(a):"UEFA poprzez PZPN nakazała łodzkiemu Widzewowi wypłacenie pieniędzy za transfer byłego piłkarza łódzkiego klubu, Serba Żelijko Mrvaljevica.
Termin ultimatum upływa 5 lipca. W wypadku niewywiązania się ze zobowiązań łódzki klub może być ukarany. W grę wchodzą różne sankcje. Od kary finansowej, przez odjęcie punktów, a w ostateczności zdegradowanie do niższej klasy rozgrywkowej."
(onet)
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack