Zagłębie Sosnowiec - Ruch Radzionkow 15.11.2003

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez bankier 2003-11-15, 8:16 am

z tej stacji zrezygnowałem juz dawno.... odkąd przejęła ich eska stracili swój regionalny charakter! szkoda że pracują tam takie głąby....

ps. hej cześć nie wiem czy wiesz? dzisiaj o 13 zaczyna się mecz!!! :D
bankier

Postprzez Gość 2003-11-15, 8:44 am

Rezonans był najlepszy jak relacje z meczów nadawał Marek Lewczuk. To był nieźle zakręcony koleś.

A teraz to śmieszne radio ma nawet adres internetowy www.slask.eska.pl. Żenada na maxa, pewnie na Śląsku mało kto ich słucha, ale muszą lizać dupę hanysom.

Nawet Radio Katowice i Radio EM które nadają z Katowice tak w dupę nie wchodzi hanysom. Eska przynosi wstyd Sosnowcowi, ale czego spodziewać się po radiu, które wspomaga tow. Czarzasty (ten sam, który zniszczył RockRadio)?
Gość

Postprzez _PAoLO_ 2003-11-15, 9:03 am

Na stronie radia Eska(link podany w poprzednim poscie) można napisac do redakcji,ja właśnie to uczyniłem,proponuje niech każdy w miare możliwym czasie napisze im co sądzi o ich pucowaniu sie do ślązaków,oczywiście w miare kulturalnie, i zakończmy już tą dyskusje o radiu bo jest to topic o ważnym dzisiejszym meczu.
Wszyscy na Ludowy!!!!
_PAoLO_

Postprzez Gość 2003-11-15, 11:15 am

Czy bedzie gdzies na net relacja z meczu na zywo?!!
Gość

Postprzez warchlak 2003-11-15, 11:21 am

oczywiscie ze bedzie na stronie zagłebia : www.zaglebie.sosnowiec.pl
warchlak
Prowokator

Postprzez Kris 2003-11-15, 11:51 am

Bardzo dziekuje za informacje men!Szkoda ze mnie niebedzie na meczu:(( ale niestety jestem w pracy:(Sila wyzsza!.Mam nadzieje ze Cidry niedaja dupy i przynajmniej niestraca 3 bramek... chodz z ta gra co gramy o to bedzie strasznie ciezko!.Mam nadzieje ze i kibice odnas sie dobrze zaprezentuja!Jezli bedziecie wiedzieli ilu kibicow Cidrow przyjechalo,prosze dajcie znac ok.Pozdrawiam kibicow Zaglebia i licze na to ze gdy do was przyjedzie Polonia pokazecie im ich miejsce w szeregu...!Ja wiem gdzie jest nasze,dlatego wielki szacunek dla waszego klubu i kibicow!Pozdrawiam z Radzionkowa!Ruch Radzionkow Fans!
Kris

Postprzez bankier 2003-11-15, 3:10 pm

1:0 a ja nawet bramki nie widziałem (tajemnicza siła wyższa - albo spisek)!!! :D

jeśli chodzi o grę - mam nadzieje, że wiosną będzie lepiej (skuteczniej i pewniej w defensywie)!!! gratulacje za zdobycie kolejnych trzech punktów - oraz zajęcie fotela lidera na przynajmniej cztery miesiące (a potem do końca sezonu będzie nasz - przez "zasiedzenie" :wink: )
bankier

Postprzez warchlak 2003-11-15, 4:12 pm

gra nie była za dobra ale liczy sie wynik.dobry mecz rozegrał ujo ktory nawet sie popisał przewrtoka niestety nieskuteczną.ładniejsze od meczu była oprawa meczowa.nasi ultrasi popisali sie dzisiaj i nie żałuje że dalem im pare zlotych na oprawe.niesty znow dziadka sie nie chciało ruszyc zadów pod koniec meczu i na moim sektorze tylko ja stałem i jeszcze jeden gosci.na szczescie potem już sie podniesli.dzisiaj po prtostu bylo super i relacjonuje to moim bardzo ochrypnietym glosem.
warchlak
Prowokator

Postprzez ... 2003-11-15, 4:53 pm

jak wyszedl slask i wlokniarz??
...

Postprzez edddie 2003-11-15, 5:10 pm

... napisał(a):jak wyszedl slask i wlokniarz??

Śląsk-Promień 1-1 (0-1)

Dobrze, że zdobyliśmy chociaż punkt bo mogliśmy to przegrać. Promień kontrował i byli dośc groźni. Śląsk grał bardzo, bardzo nieporadnie. W drugiej połowie na murawie kabaret:) przy prowadzeniu jedenastki z Żar każde spięcie to pad grajka promienia na murawe i "płacz". Sędzia nie odgwizdywał to zaraz wszystko w porządku u zawodnika i sprintem w inne miejsce boiska aby chronić zespół przed utrata brameczki.

Generalnie chłopaki cisneli, ale marnie wychodizło wykorzystywanie stworzonych sobie sytuacji, 3 setki zmarnowane i w sumie odpoczynek od piłki grajkom się przyda bo ostatnie wyniki nie napawają optymizmem...zatem do wiosny!

Słaby mecz, niezbyt dużo widzów ok 2300. Wykorzystane zostały do oprawy stroboskopy, zielone i fioletowe świece dymne, race

Awans, mistrzostwo zdobywa się zwycięstwami z takimi zespołami jak właśnie Promien, nam to nie wyszło...

GRATULUJE MISTRZOSTWA JESIENI...byliście NAJLEPSI!

Hej ÅšlÄ…sk! :twisted:
edddie
Wrocławianin

Postprzez Franz 2003-11-15, 5:19 pm

No to mamy 4 pkt przewagi nad Śląskiem :] . Z tego co słyszałem na mec zu to Włókniarz przegrywał 1:0 więc gdzyby tak było na prawdę to byłoby pięknie :) . Zna ktoś wynik Włókniarza :?:
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez Yaro-fanatyk CHROBREGO 2003-11-15, 5:21 pm

Mimo wszystko gratuluje wam tego pierwszego miejsca. I choc oprocz meczu w Glogowie nie widzialem zadnego innego z waszym udzialem, to jednak mysle ze zasluzenie jestescie liderem. A czy z pomoca sedziow czy tez nie to juz nie mnie oceniac. A nasze klotnie nie maja juz zadnego sensu, dlatego ta wiadomoscia chce to zalagodzic.
Yaro-fanatyk CHROBREGO

Postprzez edddie 2003-11-15, 5:22 pm

Franz napisał(a):No to mamy 4 pkt przewagi nad Śląskiem :] . Z tego co słyszałem na mec zu to Włókniarz przegrywał 1:0 więc gdzyby tak było na prawdę to byłoby pięknie :) . Zna ktoś wynik Włókniarza :?:

2-0 dla Walki :lol:

1. Zagłębie 37pkt 30-16
2. ÅšlÄ…sk 33pkt 36-15
3. Włókniarz 33pkt 31-12

edddie
Wrocławianin

Postprzez Franz 2003-11-15, 5:31 pm

edddie dzięki za odpowiedź. Po prostu wspaniale. Mamy 4 pkt przewagi więc zimę mamy spokojną :) . Teraz musimy utrzymać tą przewagę :twisted:

LIDERA MAMY DO KOŃCA GO NIE ODDAMY :!:
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez edddie 2003-11-15, 5:38 pm

Były u Was dzisiaj Cidry?? Podajcie liczbe :wink:

edddie
Wrocławianin

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum