Włokniarz Kietrz

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez DaMi 2003-10-21, 3:41 pm

Jak wychodziłem od Darka po 16 było dopiero zapisanych 9 osób
DaMi

Postprzez Włochaty 2003-10-21, 4:27 pm

Cygan napisał(a):
ully napisał(a):Cygan tak apropo: z kąd wiesz że sędzia dużo nie bierze??????????

mam (niestety?) znajomych w tym światku, i wierz mi, że dla klubu to nie są astronomiczne sumy.
Ten Twój znajomy to chyba sędziuje w jakieś B klasie skoro wygaduje takie głupoty...

Po pierwsze:

Takie rzeczy jak kto spadnie a kto awansuje są ustalane już przed sezonem :!:

Po drugie:

Tylko czasami przekupuje się sędziów-lepiej jest się dogadać między klubami(nazywa się to spółdzielnią)

Po trzecie:

Do wyższej klasy rozgrywkowej awansuje ten kto ma kase i coś ze sobą reprezentuje(stadion,historia,kibice itp.) a skazane na spadek są najczęściej kluby ogólnie nielubiane w światku piłkarskim (nie chodzi o sympatie pomiędzy kibicami)

Chyba z lepszego zródła niż Ty mam informacje i mogę powiedzie że nie powinniśmy się martwić a już napewno nie Kietrzem :!:

Pozdrawiam
Włochaty

RE

Postprzez XYZ 2003-10-21, 4:55 pm

Włochaty napisał(a):
Cygan napisał(a):
ully napisał(a):Cygan tak apropo: z kąd wiesz że sędzia dużo nie bierze??????????

mam (niestety?) znajomych w tym światku, i wierz mi, że dla klubu to nie są astronomiczne sumy.
Ten Twój znajomy to chyba sędziuje w jakieś B klasie skoro wygaduje takie głupoty...

Po pierwsze:

Po drugie:

Tylko czasami przekupuje się sędziów-lepiej jest się dogadać między klubami(nazywa się to spółdzielnią)

Po trzecie:

Do wyższej klasy rozgrywkowej awansuje ten kto ma kase i coś ze sobą reprezentuje(stadion,historia,kibice itp.) a skazane na spadek są najczęściej kluby ogólnie nielubiane w światku piłkarskim (nie chodzi o sympatie pomiędzy kibicami)

Chyba z lepszego zródła niż Ty mam informacje i mogę powiedzie że nie powinniśmy się martwić a już napewno nie Kietrzem :!:

Pozdrawiam

DOKŁADNIE WŁOCHATY!!! CYGAN DOJEBAŁ TOTALNEGO BABOLA NIE POPARTEGO ŻADNYMI KONKRETAMI,FARMAZON JAKICH MAŁO NA TYM FORUM,CHCIAŁBYM POGADAĆ Z TYMI JEGO ZNAJOMYMI CO TAK NAWIJAJA BUHEHEHHEHE ALE BOJE SIĘ ŻE TO NIE MOŻLIWE BO HISTORIA WYSSANA Z PALCA...

POZDRAWIAM
XYZ

Postprzez Artur 2003-10-21, 9:19 pm

Z Kietrzem będzie bardzo ciężka przeprawa i w tej sytuacji najbardziej prawdopodobny jest remis ( stawiam na 1:1). Runda jesienna zbliża sie do końca i każdy punkt jest istotny, licze na potknięcie Śląska wtedy nasz remis nie będzie dla nas problemem. Czołówka ligi nam sie już wykrystalizowała- Zagłebie, Śląsk, Kietrz. Ciekawe czy ktoś na wiosne dołączy do tej stawki
Artur

Postprzez Cygan 2003-10-22, 8:49 am

Włochaty napisał(a):
Cygan napisał(a):

Po pierwsze:

Po drugie:

Po trzecie:

Pozdrawiam

A jakie Ty masz informacje i z jakiego źródła, parę suchych danych, o których każdy dobrze wie (wyglada tak, jakbyś sie piłkarskiego pokera naogladał - bez obrazy:))) masz rację, mój znajomy nie sedziuje meczów w wyzszych klasach rozgrywkowych, ale zna sędziów , którzy to robia. Z moich postów mozna wyczytać, że do jego wypowiedzi jestem sceptycznie nastawiony.

Pozdrawiam

Ps: nie zalogowanemu, anonimowemu xyz nie odpowiem na tendencyjny post...
Cygan

Postprzez Włochaty 2003-10-22, 1:27 pm

A jakie Ty masz informacje i z jakiego źródła, parę suchych danych, o których każdy dobrze wie (wyglada tak, jakbyś sie piłkarskiego pokera naogladał - bez obrazy:))) masz rację, mój znajomy nie sedziuje meczów w wyzszych klasach rozgrywkowych, ale zna sędziów , którzy to robia. Z moich postów mozna wyczytać, że do jego wypowiedzi jestem sceptycznie nastawiony.

Pozdrawiam

Ps: nie zalogowanemu, anonimowemu xyz nie odpowiem na tendencyjny post...[/quote]Nie ma sensu takie pisanie kto wie lepiej...

PS.Piłkarskiego pokera widziałem tylko końcówke :!: :!: :!:
Włochaty

Postprzez snajper 2003-10-22, 6:48 pm

Jezeli Zaglebie mysli o remisie to w kiczu musi rozegrac jeden z najlepszych meczy.A na to sie nie zanosi obserwujac ostatnie potyczki.Chyba ze szczescie dopomoze jak niepewno-smieszny gol w Opolu.Realistycznie patrzac widze Wasz baty.Ale zycze wygranej bo nie cierpie tego chujaza konopy,wiejska prezesina.
snajper

Postprzez NHK12 2003-10-22, 8:24 pm

Snajper Ty lepiej nie prorokuj nic Zagłębiu i weź sie lepiej za modły nad grą OKS-u, bo jak oni ostatnio grali bo juz zapomniałem Swornica-OkS :D :D :D :D :D
NHK12

Postprzez DaMi 2003-10-23, 12:42 pm

Około 13 zapisane były dopiero 32 osoby.

Panowie zapisywać się !!!!!!!!!!
DaMi

Postprzez Madball 2003-10-23, 1:21 pm

Nie będę się bawił w dokładne typowanie wyniku meczu , ale na pewno nie przegramy.

Oi! Oi! Zagłębie Sosnowiec
Madball

Postprzez musashii 2003-10-23, 1:57 pm

na pewno wygramy :))))))) Zagłebie zawsze ma problemy na mniejszuch bojskach jak ludowy ale za to lepiej z kondychą :)))))
musashii

Postprzez Władek 2003-10-23, 2:56 pm

Trochę boję się tego meczu, ale: 2 lata temu przegraliśmy 1:0 a bramkę strzelił nam Jarosław Rak; w nbastępnym roku przegraliśmy 1:0 a trenerem Zagłębia był krótki. Teraz krótki jest w Kietrzu a Jarek Rak u nas. Więc chyba wygramy 2:0 :lol:
Władek

Postprzez Polak_sts1906 2003-10-24, 2:13 pm

O 14:30 zapisanych 60 osób. Słabo:(
Polak_sts1906
erotoman

Postprzez kamilos 2003-10-24, 4:41 pm

chetnie bym pojechal do Kietrza lecz niestety w tym dniu mam zajecia na uczelni.Ach szkoda gadać :(
kamilos

Postprzez bankier 2003-10-24, 11:04 pm

kamilos pojedziemy do głogowa :wink:

pozdro!
bankier

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna