Robert Stanek nie dgadał się w Cidrach czy to prawda?

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Takie małe ale.

Postprzez Monti 2003-01-30, 2:39 pm

To Zagłębie zrezygnowało z Marka i Rafała a nie Marek i Rafał z Zagłębia . Wydaje mi sie że jakiekolwiek pretensjie pod ich adresem są nie na miejscu . Jeśli załapią sie do Piasta to niech im tam bedzie jak najlepiej . Myśle że nawet jeśli tam beda to nie zagrają przeciwko nam w pierwszym meczu , choć jeśli nawet to też nie będzie koniec świata .
Monti
Moderator

Postprzez WOJTEK 2003-01-30, 2:47 pm

ANONIM.KOLEŚ.KOWAL RZECZYWIŚCIE CHCIAŁ GRAĆ PRZECIW LEGII.ALE CHYBA NIE PAMIĘTASZ CO POWIEDZIAŁ OPROPOZYCJI POLONII W.A WOJCIECHOWSKI MIAŁ PROPOZYCJĘ ARKI.POTWIERDZIŁ TO W WYWIADZIE.A BACZYŃSKI I ADAMCZYK NIECH SOBIE ZNAJDĄPRACĘ.CZY DO KOŃCA ŻYCIA BĘDĄ GRAĆ W PIŁKĘ???A CO DO PIERDOLENIA.WYLUZUJ,KOLEŚ.
WOJTEK
Adventure Group

anonim i bankier

Postprzez amstat 2003-01-30, 3:36 pm

a moze tak e-cwaniaczki ktorzy jestescie mocni przez internet dawno w pizde nie dostaliscie ?
Moze tak male zamieszanko na ubitej ziemi, a nie wywody na ekarniku monitora, bo jestescie juz zalosni - co zrobiliscie dla Zaglebia, ze tak pierdolicie ??? a wiec pizdy zamknac i siedziec w domach
Pozdro dla normalnych
amstat
Fanatyk

Postprzez Adams 2003-01-30, 3:49 pm

Siema Amstat :) Widze, ze panujesz nad ładem w tym forum :) hehe Niech sie pogoda zrobi, Pogoria czeka :D
W lutym powinienem zawitac u Was turystycznie :)
Adams

Postprzez amstat 2003-01-30, 3:55 pm

Adams - ??????? hymm a kto Ty oswiec mnie :)
amstat
Fanatyk

Postprzez Adams 2003-01-30, 3:59 pm

Jesli to Ty (chyba, ze sie pomylilem) to powinienes mnie kojarzyc.
Balety na Pogorii, Favola w Wawie na Mokotowie.
Scandale typu Grzesiu_ Zolty, Szakal... goscilismy nie raz.
Mecz 15:1 dla Was w czerwcu itd itp
Adams

Postprzez amstat 2003-01-30, 4:18 pm

No ja ja :) przegraliscie Bleeeee zostaw jak xcos namiary na siebie GG czy cos w tym rodzaju
amstat
Fanatyk

Postprzez Adams 2003-01-30, 4:29 pm

Reszta na privie :-)
Adams

Postprzez A-No-Nim 2003-01-30, 4:56 pm

WOJTEK napisał(a):ANONIM.KOLEŚ.KOWAL RZECZYWIŚCIE CHCIAŁ GRAĆ PRZECIW LEGII.ALE CHYBA NIE PAMIĘTASZ CO POWIEDZIAŁ OPROPOZYCJI POLONII W.A WOJCIECHOWSKI MIAŁ PROPOZYCJĘ ARKI.POTWIERDZIŁ TO W WYWIADZIE.A BACZYŃSKI I ADAMCZYK NIECH SOBIE ZNAJDĄPRACĘ.CZY DO KOŃCA ŻYCIA BĘDĄ GRAĆ W PIŁKĘ???A CO DO PIERDOLENIA.WYLUZUJ,KOLEŚ.

Będzie w punktach, żebyś mógł łatwiej zrozumieć.

1) Kowalczyk jest za mądry, żeby iść do Polonii. Po co miałby iść do biednego klubu skoro ma oferty z zagranicy (Grecja, Cypr, Chiny).

2) Kowalczyk zarobił w swojej karierze tyle pieniędzy, że mógłby leżeć do końca życia do góry brzuchem i żyć z odsetek. Jak się jest bogatym, to można sobie pozwolić na bycie "honorowym"

3) Wojciechowski chciał się dowartościować i zyskać w oczach kibiców Lechii. Arka nie jest na tyle naiwna, żeby starać się o gościa, który ma ponad 10 kg nadwagi i kompletnie nie ma ambicji, co pokazał w Radomsku.

4) Pisząc o "honorowych" zawodnikach podałeś Wieszczyckiego i napisałeś, że to niehonorowe grać przeciwko swojemu klubowi. Pewnie nie wiesz, że Wieszczycki, będąc zawodnikiem Legii i Polonii grał przeciwko ŁKS.

5) Piszesz, żeby Adamczyk i Baczyński szukali sobie pracy. A oni właśnie jej szukają, próbują znaleźć w Gliwicach na co ty reagujesz bluzgami i obraźliwymi dla nich określeniami.

6) Odpowiedz na moje pytanie zadane kilka wpisów wcześniej. Czy wolałbyś, żeby zawodnicy, którzy piją wódkę, chodzą na dyskoteki i nie angażują się w mecze grali w Zagłębiu czy w Piaście?
A-No-Nim

Amstat

Postprzez bankier 2003-01-30, 5:02 pm

oświeć mnie: co ty zrobiłeś dla klubu? obiłeś tuzin czy dwa tuziny mord? może to i dobrze, ze dbasz o reputację ale nie "Klubu" tylko jego Kibiców. Mam madzieję, że to nie przez Ciebie (i tobie podobnych) musiałem kiedyś oglądac mecz z dachu wierzowca koło Ludowego bo wcześniej ktoś biegal po murawie i gonił się z policją (CHWDP). Jeśli rozruby są tą rzeczą którą zrobiłeś dla klubu to - "wielkie dzięki". I nie licz, że staniemy na ubitej ziemii. Retoryka w postaci pięści do mnie nie przemawia. Pozdro!
bankier

Postprzez Gość 2003-01-30, 5:12 pm

Ej chlopaki czemu nie piszecie na temat ?
Gość

Postprzez dFF 2003-01-31, 12:09 am

Anonim nie masz racji

Chyba nie czytales tego wywiadu z Kowalczykiem o ktorym mowi Woytek.
to po pierwsze

a po drugie nie czytales takze wywiadu z wojciechowskim a ja czytalem i wyraznie powiedzial on ze do arki by nie poszedl.

mowisz ze on tak powiedzial bo chcial sie przypodobac kibicom lechii... jakie masz podstawy zeby tak twierdzic?? czyli sugerujesz ze klamal... klamal wojciechowski klamal kowalczyk... wszyscy klamia... gdy zawodnik caluje koszulke klubu po strzeleniu gola to tez robi to tylko po to zeby przypodobac sie kibicom tak?

nie masz pojecia ziomek co to znaczy przywiazanie i milosc do klubu w takim razie.
to spojrz w kierunku jugoslawi - np. Vukowic i jego milosc do Partizana albo Mihajlovic ktory odmowil gry w meczu Lazio-Crvena Zvezda
a wiec mozna??? mozna - i nie ma znaczenia czy ktos ma full kasy jak mihajlovic czy ktos nie ma w ogole i gra w b-klasie

dlatego ja zawsze bede gwizdal na hajte ze gra w obych barwach przeciwko polskiemu klubowi i to samo spotka A i B
dFF

Postprzez WOJTEK 2003-01-31, 8:41 am

RE ANONIM.
TU NIE CHODZI O KASĘ KOWALA.POPROSTU GOŚC NIE CHCE GRAĆ W POLONI I JUŻ.W TYM SAMYM WYWIADZIE POWIEDZIAŁ,ŻE W POGONI BEDZIE GRAŁ ZA PRAWIE DARMO.A MI NIE CHODZI O TO,ŻE NIE MAJĄ GRAĆ JUŻ WCALE.ALE KOLEGO,ZAGŁĘBIE WALCZY Z PIASTEM O AWANS.CO BĘDZIE JEŚLI ADAMCZYK STRZELI BRAMKĘ W OSTATNIEJ MINUCIE NA 0-1 ???I ZABRAKNIE NAM 1 PUNKT DO AWANSU.CO WTEDY???TEŻ BĘDZIESZ KLEPAŁ GO PO PLECACH???A CO DO PICIA?TO SAM WIDZIAŁEM JEDNEGO Z TYCH BOHATERÓW NAWALONEGO PODCZAS POWROTU Z MECZU (MIAŁEM OKAZJĘ WRACAĆ Z GWIAZDORAMI).BARDZO MNIE TO WKURWIA I TYLE.SPRZEDAWCZYKI!!!!!
WOJTEK
Adventure Group

Bramka

Postprzez bankier 2003-01-31, 9:11 am

I co będziesz miał do Adamczyka pretensje? A może tę bramkę ewidntnie zajebie tak wielbiony przez ciebie Koster (sorki Koster, ale jesteś na tyle dobrym graczem, że Twój przyklad bedzie najlepszy - i oby sie to nie sprawdziło)? MA wykona swój zawód i tyle... wqrwia mnie ta dyskusja, na tym sezonie świat się nie konczy. A propos to wydaje mi się, że awansuje Zielona Góra a prawdziwa wojna z Piastem rozgra się dopiero w przyszłym sezonie.
bankier

Postprzez Gość 2003-01-31, 11:47 am

dFF napisał(a):wszyscy klamia... gdy zawodnik caluje koszulke klubu po strzeleniu gola to tez robi to tylko po to zeby przypodobac sie kibicom tak?

Pewnie, że tak. Piłkarze całują koszulki tych klubów, w których grają. Józefowicz rok temu całował koszulkę Zagłębia, teraz całuję Arki, itp.
dFF napisał(a):nie masz pojecia ziomek co to znaczy przywiazanie i milosc do klubu w takim razie.
dlatego ja zawsze bede gwizdal na hajte ze gra w obych barwach przeciwko polskiemu klubowi i to samo spotka A i B

Ej, ja czegoś nie rozumiem. Dlaczego Hajto miałby nie grać w meczach z Legią i Wisłą. Przecież on nigdy w życiu nie grał w tych klubach i nie był do nich przwyiązany. Możesz mi to wyjaśnić?
Gość

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna