ZAGŁĘBIE II SOSNOWIEC

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Gość 2003-08-18, 5:49 pm

4 dni bez internetu i przegapione takie emocje. Nie daruję sobie :)
Widać że nasz zespół idzie jak burza jednak myślę, że o awansie na razie nie ma co mówić. Co prawda wyniki wysokie ale gramy na razie ze słabeuszami, a na dodatek wzmocnionym składem. Myślę że dopiero mecze z Wojkowicami, Przemszą czy Ciężkowianką pokażą na jakie miejsce stać naszą młodzież.
P.S.
Mam tylko nadzieję że kolejny mecz w Klimontowie nie koliduje terminem ze Swornicą.
Gość

Postprzez kwachu 2003-08-19, 7:06 pm

No nie żartuj że pójdziesz na Klimontów zamiast na Swornicę...
Że na Rozwój nie pojechałeś to jeszcze spoko, ale żeby nie być na inauguracji u siebie :?:
kwachu

Postprzez Gość 2003-08-19, 7:09 pm

No oczywiście że na pierwszym meczu jest Swornica ale na występ naszych rezerwistów też bym chciał wpaść. Dlatego mam nadzieję że tym razem rezerwy grać będą w innym terminie.
Gość

Postprzez krzysiu 2003-08-20, 7:39 am

rezerwy graja w niedziele na glownej plycie Ludowego, dzisiaj bede wiedzial o ktorej godzinie
krzysiu
HONOROWY CZŁONEK FORUM

Postprzez Wally 2003-08-24, 12:11 pm

Zagłębie II - Podłęże J. 15:1!!!!! Szkoda,ze nie było mnie na tym meczu,bo chciałbym zobaczyc ten pogrom!!!Jak tak dalej pójdzie,to będziemy mieć za rok derby z AKS Niwka :D
Wally

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2003-08-24, 12:20 pm

W srode wszyscy na derby z Zewem :)
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez WOJTEK 2003-08-24, 12:32 pm

NO TO CZEKAMY.
JAK KTOŚ NIE WIE JAK DOJECHAĆ TO PODAJĘ MOŻLIWOŚCI:
1. Z BĘDZINA I DĄBROWY-AUTOBUS 28.Z BĘDZINA ODJEŻDŻA O GODZINIE 15:54(STADION).W CENTRUM DĄBROWY JEST O 16:11.WYSIĄŚĆ TRZEBA NA PRZYSTANKU OSTROWY GÓRNICZE-POMNIK.ZRESZTĄ JA CHYBA BĘDĘ NIM Z PRACY WRACAŁ TO POKAŻĘ KAŻDEMU CHĘTNEMU JAK DOJŚĆ I GDZIE WYSIĄŚĆ.
2.Z CENTRUM SOSNOWCA-AUTOBUS 622.ODJEŻDŻA Z MOŚCICKIEGO O 16:15.WYSIADKA NA TYM SAMYM PRZYSTANKU.
3.Z CENTRUM -AUTOBUS 34.ODJEŻDŻA 16:19.WYSIADKA NA TYM SAMYM PRZYSTANKU.
CZEKAMY!OSTROWY ZAWSZE Z ZAGŁEBIEM!!!
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Gość 2003-08-24, 4:14 pm

Co do samego meczu to Krzysiu wszyściutko opisał. Nic dodać nic ująć.
Ja ze swojej strony napiszę tylko że przed meczem na krytej zasiadło 20 Tochelów, którzy lepiej wiedzieli czemu wczoraj graliśmy tak słabo, kto powinien ze swoją skutecznością odejść już z zespołu, że Bugaj w Lechu grał a u nas mu się niechce, że na ławce siedzieli o wiele lepsi, że Koźmińskiego niepotrzebnie kupili bo niegra (jest kontuzjowany ale tego już nie wiedzieli) itp. itd.
Wytrzymać nie można było. Zakute łby. Sami nie grali a innych będą pouczać.
Gość

Postprzez WOJTEK 2003-08-24, 4:37 pm

TRZEBA BYŁO ZJEBAĆ DZIADÓW.ZAWSZE TAK ROBIĘ I JEST CISZA. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Soyer 2003-08-25, 12:43 am

HM będzie ciężki mecz z Zewem , nie tylko na boisku ale i na trybunach. Zew ma dobrych kibiców i niejaki Wojtek wszystkich tam trzyma. Musimy się postarać !!! :)
Soyer
Moderator

Postprzez WOJTEK 2003-08-25, 7:19 am

Soyer napisał(a):HM będzie ciężki mecz z Zewem , nie tylko na boisku ale i na trybunach. Zew ma dobrych kibiców i niejaki Wojtek wszystkich tam trzyma. Musimy się postarać !!! :)
SĄ TU TYLKO KIBICE ZAGŁĘBIA!!! :lol: :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Gość 2003-08-26, 5:11 pm

Już 3 września nasi zawodnicy zmierzą się w 2 rundzie Pucharu Polski z RKS-em Grodziec Będzin. Mimo ostatniej wysokiej wygranej trzeba pamiętać że w pucharach w zespole rezerw nie mogą występować ci zawodnicy, którzy mają nadzieję zagrać w pierwszej drużynie. Dlatego myślę że naszym zawodnikom, mimo iż jest to dopiero puchar w podokręgu, przyda się wsparcie ze strony kibiców. Zespół Grodźca nie zalicza się do najsilniejszych jednak na pewno stawi większy opór naszym młodym zawodnikom niż drużyna Łazowianki.

P.S.
Tradycyjnie proszę o pomoc weteranów meczy wyjazdowych i osoby bardziej zorientowane. Czy mecz ten odbędzie się na stadionie Sarmacji czy Grodźca, a jeśli na stadionie Grodźca to jak tam dojechać.

Z góry dziękuję.
Gość

Postprzez WOJTEK 2003-08-26, 5:15 pm

POD STADIONEM W BĘDZINIE JEST KILKA AUTOBUSÓW.JEDZIE TEŻ TRAMWAJ 25.
WWW.KZKGOP.COM.PL TAM WIĘCEJ INFORMACJI.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Gość 2003-08-26, 6:05 pm

Grodziec, jak sama nazwa wskazuje, gra w Grodźcu.
Dojazd z Sosnowca jest dobry, bo spod dworca jeżdżą tam autobusy 88 i 100 (od razu powiem, że te autobusy mają pętlę koło stadionu w Wojkowicach i Morpheus już nie będzie musiał pytać o dojazd do Wojkowic :D ).

Z autobusu 100 najlepiej wysiąść na ostatnim przystanku w Czeladzi (koło cmentarza) i przejść kawałek wzdłuż drogi a potem prawo przez tory i do parku. 88 jedzie trochę inną drogą i trzeba wysiąść koło straży pożarnej i potem się trochę cofnąć, skręcić w prawo i dojdzie się do parku, w którym jest stadion, z drugiej strony.
Gość

Postprzez lukes 2003-08-26, 6:29 pm

Morpheus napisał(a): trzeba pamiętać że w pucharach w zespole rezerw nie mogą występować ci zawodnicy, którzy mają nadzieję zagrać w pierwszej drużynie.

a ja mam pytanie do znwcow tematu - czy sa naprawde takie przepisy zabraniajace grac zawodnikom pierwszej jedenastki? czy potem CI zawodnicy nie moga juz zagrac w pierwszej jedenastce? a jak ktorys teraz gra w rezerwach a za pol roku wybije sie i przejdzie do pierwszego skladu ?
pamietam jak kiedys w finale PP gral ruch II chorzow no i gralo wiekszosc (wszyscy chyba) z pierwszego skladu - a moze te zmiany sa od niedawna.
lukes
no spin

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna