Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
tiktak napisał(a):Do tych "rozgarnientych" i nowych na forum - proponuję przed wejściem na forum przeczytać jeden rozdział "W pustyni i w puszczy". Nie będzie wtedy problemu z rozumieniem czytanego tekstu i powodu do napinek. Może wtedy mój "czar goryczy" nie przeleje się. Jak widać czasy sprzed internetu i kserowanych testów mają swoje zalety.
Co do obciachu w drodze wyjątku przetłumaczę z polskiego na nasze - pisałem to chwilę po meczu w LE drużyny, która parę lat temu dostała od Zagłębia 3:0. Co ma i czego nie ma Śląsk oraz co ma i czego nie ma Zagłębie że to nie my oglądamy takie mecze u siebie napiszę w wątku o przyszłości klubu.
Do Augusta - czy po tej informacji, że Adamiec i spółka są teraz przeciwni dotowaniu Zagłębia nie powinieneś wrócić do swojej pierwszej emocjonalnej reakcji?
tiktak napisał(a):Co do obciachu w drodze wyjątku przetłumaczę z polskiego na nasze - pisałem to chwilę po meczu w LE drużyny, która parę lat temu dostała od Zagłębia 3:0.
PawełK napisał(a):tiktak napisał(a):Co do obciachu w drodze wyjątku przetłumaczę z polskiego na nasze - pisałem to chwilę po meczu w LE drużyny, która parę lat temu dostała od Zagłębia 3:0.
Tylko, że ten mecz był wygrany jeszcze przed jego rozpoczęciem...
SO_1906 napisał(a):tiktak napisał(a):Do tych "rozgarnientych" i nowych na forum - proponuję przed wejściem na forum przeczytać jeden rozdział "W pustyni i w puszczy". Nie będzie wtedy problemu z rozumieniem czytanego tekstu i powodu do napinek. Może wtedy mój "czar goryczy" nie przeleje się. Jak widać czasy sprzed internetu i kserowanych testów mają swoje zalety.
Co do obciachu w drodze wyjątku przetłumaczę z polskiego na nasze - pisałem to chwilę po meczu w LE drużyny, która parę lat temu dostała od Zagłębia 3:0. Co ma i czego nie ma Śląsk oraz co ma i czego nie ma Zagłębie że to nie my oglądamy takie mecze u siebie napiszę w wątku o przyszłości klubu.
Do Augusta - czy po tej informacji, że Adamiec i spółka są teraz przeciwni dotowaniu Zagłębia nie powinieneś wrócić do swojej pierwszej emocjonalnej reakcji?
Ale nie ma co porównywać Wrocławia, do powiedzmy sobie szczerze- prowincjonalnego Sosnowca... My mamy Kozielskiego, oni Solorza i to powinno Ci wyjaśnić wszystko. Do nas Solorz by nie przyszedł nigdy, chyba że zrobilibyśmy jakiegoś mistrza, ale szczerze wątpię...
pyla napisał(a):Jeżeli prawdą jest że ZAGŁĘBIE 1906 powstało z wyłącznej inicjatywy kibiców / bez żadnych podtekstówo których pisano w poprzednich postach/ i nie miało na celu osłabienie czy wręcz unicestwienie ZAGŁĘBIA SA to proponuje zawarcie ZGODY między klubami. Myśle że wyjdzie to na dobre obu klubom.Kibice będą mogli bez żadnych oporów być obecni na meczach obu drużyn i chyba o to chodzi.Zwracam się w szczególności do Gabrysia bo widze że jego głos ma duże znaczenie. Jeżeli jednak jest to niemożliwe to prosze potraktować ten post tak jak by go nie było.
Gabryś_ napisał(a): Mamy swój pomysł na Nasze Zagłębie i zamierzamy go realizować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników