Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez fan78 2007-08-14, 2:13 pm

Tomowitz napisał(a):Hehe nie żałujecie że Topolski odszedł? :) Może go tatuś do zespołu weźmie :)
Ja Załuje.Jeżeli robia to zeby zaoszczędzić troche grosza to ja bym sie najpierw pozbył Zubanovica(kiedy ostatnio widzieliscie go na boisku?)i Paczkowskiego.
fan78

Postprzez WaluÅ› 2007-08-14, 2:53 pm

fan78 napisał(a):
Tomowitz napisał(a):Hehe nie żałujecie że Topolski odszedł? :) Może go tatuś do zespołu weźmie :)
Ja Załuje.Jeżeli robia to zeby zaoszczędzić troche grosza to ja bym sie najpierw pozbył Zubanovica(kiedy ostatnio widzieliscie go na boisku?)i Paczkowskiego.

Widac jak się interesujesz naszą drużyną. Fakt Paczek nie nagrał się w tym sezonie za wiele, ale w ubiegły piątek wyszedł w pierwszej 11 w meczu z Ruchem i pograł sobie 45minut.

pozdro.
WaluÅ›
kumaty

Postprzez fan78 2007-08-14, 2:57 pm

walus napisał(a):
fan78 napisał(a):

Widac jak się interesujesz naszą drużyną. Fakt Paczek nie nagrał się w tym sezonie za wiele, ale w ubiegły piątek wyszedł w pierwszej 11 w meczu z Ruchem i pograł sobie 45minut.

pozdro.
:galy: :galy: :galy: Moze czytaj ze zrozumieniem zanim cos napiszesz?Gdzie ja napisalem ze Paczkowski nie grał??????MOja chec pozbycia sie go z druzyny wiaze sie z tym ze jest miernym grajkiem,argument o nie graniu napisalem w nawiasie kolo nazwiska Zubanovica.
fan78

Postprzez sosnowiczanin ! 2007-08-14, 7:28 pm

Ja z Zagłębia pozbyłbym się kilku graczy :

Tomasza Mazura ( obecność tego zawodnika w I drużynie to jakaś jawna kpina !!! powinien grać ale w Młodej Ekstraklasie)
Dariusza Gawędzkiego ( lepszy od niego jest Adżem a można również postawić na lewej stronie obrony Kaliciaka)
Huberta Kościukiewicza ( ten próchniak powinien grać co najwyżej w IV lidze)
Hadisa Zubanovicia ( nie gra od pół roku a jak grał to z niego nie było żadnego pożytku)
Jacka Paczkowskiego ( nie mogę się przekonać do jego gry )
Rafała Berlińskiego ( gra jakby bał się że się przemęczy !!! Ani obronie nie pomaga ani Berensztajnowi w pomocy ani napastnikom )
Pawła Cygnara ( sprowadzenie tego zawodnika to również kpina !!!)
sosnowiczanin !

Postprzez tymin 2007-08-14, 8:02 pm

sosnowiczanin ! napisał(a):Ja z Zagłębia pozbyłbym się kilku graczy :

Hadisa Zubanovicia ( nie gra od pół roku a jak grał to z niego nie było żadnego pożytku)

Człowieku słoneczko cię trzepnęło?? Z Hadisa nie było pożytku? Dziwne..... Teraz owszem kontuzja i nie gra. Powinien odejść. Ale jak grał to grał dobrze.
Cygnar w Szczakowiance przechodził całe boisko sam więc moim zdaniem to dobry ruch transferowy.
tymin

Postprzez MarcelZS 2007-08-14, 8:12 pm

sosnowiczanin ! napisał(a):Pawła Cygnara ( sprowadzenie tego zawodnika to również kpina !!!)

Byłeś na ME????- to zdecydowanie najlpszy zawodnik na boisku w dwóch meczach ... szkoda tylko że gra na prawej stronie ... ja czekam na jego wejście do podstawowego składu.
MarcelZS

Postprzez MrCricket 2007-08-14, 8:20 pm

Syn marnotrawny Prymula wraca, po tym jak menago wpoił mu, że jest gwiazdą pierwszej wielkości i reprezentacja stoi przed nim otworem :D. Zapomniał tylko, że napastnicy czołowych polskich klubów biją go na głowę pod względem techniki. Mimo wszystko przyda nam się zawodnik o takiej szybkości, zwłascza, że najlepsze sytuacje stwarzamy z kontry.
MrCricket

Postprzez Przemek26 2007-08-14, 10:43 pm

tymin napisał(a):
sosnowiczanin ! napisał(a):Ja z Zagłębia pozbyłbym się kilku graczy :

Człowieku słoneczko cię trzepnęło?? Z Hadisa nie było pożytku? Dziwne..... Teraz owszem kontuzja i nie gra. Powinien odejść. Ale jak grał to grał dobrze.
Cygnar w Szczakowiance przechodził całe boisko sam więc moim zdaniem to dobry ruch transferowy.

No tak w III ligowej Szczakowiance.
Ale wyczyn
Przemek26

Postprzez Darian 2007-08-14, 11:24 pm

Wole Cygnara od tych nierobów Folca, Bagnickiego, Kozubka czy innych wynalzków Kowalika.
Darian

Postprzez wierny do końca 2007-08-15, 9:28 pm

"We wtorkowym sparingu z trzynastą drużyną ligi algierskiej szansę gry dostał Jarosław Białek (ostatnio Górnik Zabrze). - Znam tego chłopaka i wiem, że potrafi grać w piłkę. Myślę, że z nami zostanie - mówi trener Jerzy Kowalik. Białek wzmocni Zagłębie w ramach rozliczeń transferu Borysa Peskovicia, który podąży w przeciwnym kierunku."

Pięknie, pięknie....

Jestem szalenie wstrzemięźliwy w ocenie Kowalika...ale kilku takich "chłopaków, których zna i wie, że potrafią grać w piłkę" to nam już Kowalik zafundował!!!

Moje zdanie w tej kwestii: dosyć sprowadzania odrzutów z innych klubów!!!

Białki i inne "wzmocnienia" kosztują!! Klub powinien płacić piłkarzom, którzy potrafią grać, lepiej mniej zawodników za większe pieniądze niż banda quasi ligowców!!! Jeśli mamy sprowadzać (i wydawać pieniądze) zawodników, z którymi szanse na utrzymanie mamy iluzoryczne to może lepiej odłożyć kasę, ściągnąć młodzież i szykować się na start w lidze nr 3!?
wierny do końca

Postprzez barthez 2007-08-16, 12:11 pm

Pilnie potrzebujemy jakiegoś mądrego pomocnika który dokładnie dogra piłkę. Mamy już tylu napastników(Prymula, Folc, Kmiecik, Bagnicki) że któryś w końcu się rozstrzela, byle tylko ktoś porządnie dograł piłkę. żebyśmy tak w pomocy mieli taką konkurencję jak w napadzie
barthez

Postprzez sosnowiczanin ! 2007-08-16, 7:55 pm

Rafał Berliński został ukarany zawieszeniem na 3 kolejki OE za obraźliwy gest w stosunku do kibiców Ruchu .
Nie dość że nie ma z niego pożytku na boisku to jeszcze chańbi nasz klub takim skandalicznym zachowaniem !!! Trzeba się go szybko pozbyć !!!

Nie pałam sympatią do Ruchu ale takie zachowanie piłkarza w stosunku do kibiców, na stadionie rywala, w najwyższej klasie rozgrywkowej to skandal !!!

P.S. Ciekawe czym było spowodowane to zachowanie : niechęcią piłkarza do kibiców Ruchu , czy była to riposta na zachowanie kibiców Ruchu ?
sosnowiczanin !

Postprzez novack 2007-08-16, 8:24 pm

Białek, drugi Słupecki! Ja pewnie na tym się nie znam, ale sukcesów nie wróżę. Po 35 latach kibicowania właśnie zaczynam się zastanawiać. Nowa jakość pana Kowalika? Mam wątpliwości. Służę radą nawet tOCHELOWI!
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez peterrabit3 2007-08-17, 8:23 pm

Do Bartheza
nie ma, nie ma ..........
Jacek Berensztajn to zawodnik 2 ligowy....
Skrzypek to solildny gosc ale miial juz swoj pierwszoligowy epizod i marnie to wygladalo....choc mam do niego Wielki szacunek bo to nasz chlopak ktory nie spapral sobie rak korupcja...Dawid zawsze bedziesz dla mnie Wielki.
Szkoda ze nie mamy Chwalibogoeskiego bo chlopak marnuje sie w Lechu siedzac na lawie...
Takie sa realia a pozostaje tylko nadzieja ze bedzie lepiej....
Jutro jednak pewne zwyciestwo!!!!!
peterrabit3

Postprzez WaluÅ› 2007-08-17, 8:48 pm

peterrabit3 napisał(a):Do Bartheza
nie ma, nie ma ..........
Jacek Berensztajn to zawodnik 2 ligowy....
Skrzypek to solildny gosc ale miial juz swoj pierwszoligowy epizod i marnie to wygladalo....choc mam do niego Wielki szacunek bo to nasz chlopak ktory nie spapral sobie rak korupcja...Dawid zawsze bedziesz dla mnie Wielki.
Szkoda ze nie mamy Chwalibogoeskiego bo chlopak marnuje sie w Lechu siedzac na lawie...
Takie sa realia a pozostaje tylko nadzieja ze bedzie lepiej....
Jutro jednak pewne zwyciestwo!!!!!

Myślę, że ten Chwalibogowski w Lechu to zwykłe przeoczenie z Twojej strony bo każdy kibic wie, że chodzi o Bełchatowski GKS.
WaluÅ›
kumaty

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników