Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Sir 2007-08-13, 9:06 pm

Po 3 kolejkach mogę śmiało powiedzieć że pozytywną niespodziankę sprawili Bednar
.

NAJWIĘKSZA BZDURA JAKĄ OSTATNIO USŁYSZAŁEM NA TYM FORUM!!!

Aż płakać mi się chce, jesli to jest Twoja opinia!

Byłeś na meczu w Wodzisławiu>>?!! Bednar wszedl na boisko po kontuzji Dawida..i DO JASNEJ CIASNEJ NIC NIE GRAL..TOTALNE DNO...a co najbardziej mnei zadziwialo BYL CHOLERNIE ZAGUBIONY NA BOISKU, nie wiedzial co się dzieje, odstawial nogi, nei wlaczyl..biegal jak k***a panienka...na prawej stronie po wejsciu Bednara w Wodzislawiu NIC SIE NIE DZIALO...Arek Kloda się dwoił i troil..w obronie a Bednar nawet go nie wspieral...a w konstruowaniu ataku BYL TAK NIEUDOLNY ze hej...ZERO AKCJI i tylko niecelne zagrania do przodu..do NIKIGO

Po meczu w Wodzisławiu miałem wyrazic opinie na temat Bednara, ale nie chciałem się denerwować i myslałem ze inni to wychwycą...
Sir

Postprzez HrabiaZąbek 2007-08-13, 9:07 pm

Wraca syn marnotrawny.

No i dobrze bo koniecznie jest nam potrzebny szybki napastnik. Do pary dla Kmiecika. Folc i Bagnicki to zbyt statyczni zawodnicy, a Oziębała i tak ma niskie notowania u Kowalika i przez to znikome szanse na grę w I lidze.
HrabiaZąbek

Postprzez Sir 2007-08-13, 9:11 pm

Co więcej nie jestem zwolennikiem talentu Jarka Piątkowskiego, ale jest bezapelacyjnie lepszym zawodnikiem i stwarza większe zagrozenie na skrzydle od Bednara ( któremu swojądrogą powinnismy podziekować za gręw naszym klubie )
Sir

Postprzez Waluś 2007-08-13, 9:12 pm

Dodajmy, że we wtorek Zagłębie rozegra sparing z ligową drużyną z Algierii. Szansę gry ma dostać Jarosław Białek występujący dotychczas w Górniku Zabrze.

Źródło: Gazeta Wyborcza Katowice

Czy ktos wie co to za jeden i w ogóle na jakiej pozycji gra???
Waluś
kumaty

Postprzez tymin 2007-08-13, 9:14 pm

Jarosław Białek to pomocnik, ma za sobą występy w Widzewie Łódź choćby gdzie był podstawowym piłkarzem, dopóki nie złapał kontuzji. Potem ciężko było wrócić do odpowiedniej formy. Jest on proponowany Zagłębiu w ramach rozliczenia z Borisa.
tymin

Postprzez wierny do końca 2007-08-13, 9:48 pm

Może jeszcze w rozliczeniu za BP weźmiemy stara pralkę, lodówkę lub telewizor???

Jeśli faktycznie mają zapłacić za byłego (już) piłkarza Zagłębia, to niech to będzie żywa gotówka.

Mając trochę "wolnego grosza" można szukać piłkarzy. Nie ma sensu brać jakieś "odrzuty" w rozliczeniu.
wierny do końca

Postprzez tymin 2007-08-13, 9:50 pm

wierny do końca napisał(a):Może jeszcze w rozliczeniu za BP weźmiemy stara pralkę, lodówkę lub telewizor???

Jeśli faktycznie mają zapłacić za byłego (już) piłkarza Zagłębia, to niech to będzie żywa gotówka.

Mając trochę "wolnego grosza" można szukać piłkarzy. Nie ma sensu brać jakieś "odrzuty" w rozliczeniu.

Racja, tymbardziej, że Górnik nie jest już tak biedny jak rok temu. Powiedzieli też coś w stylu, że jeśli Zagłębie będzie sprawiać problemy z Borisem to sprawa obije się o sąd arbitrażowy. Myślę, że powinniśmy zażądać od nich opłaty godziwej jak za Borisa.
tymin

Postprzez wierny do końca 2007-08-13, 9:51 pm

...poza tym to mamy już jednego "byłego Widzewiaka" po kontuzji....i nie zbiera on pozytywnych opinii na tym forum!

nasuwa się pewna analogia...jeden i drugi po kontuzji mieli dochodzić u nas do formy, jeden nie doszedł....i jakoś nie chcę się przekonywać czy drugi dojdzie do optymalnej dyspozycji...

[ Dodano: 13-08-2007, 10:53 ]
tymin napisał(a):
wierny do końca napisał(a):Może jeszcze w rozliczeniu za BP weźmiemy stara pralkę, lodówkę lub telewizor???

Racja, tym bardziej, że Górnik nie jest już tak biedny jak rok temu. Powiedzieli też coś w stylu, że jeśli Zagłębie będzie sprawiać problemy z Borisem to sprawa obije się o sąd arbitrażowy. Myślę, że powinniśmy zażądać od nich opłaty godziwej jak za Borisa.

Górnik potrzebuje bramkarza "na już"...właściwie "na wczoraj"...sąd arbitrażowy nie jest im na rękę...chcą zawodnika to niech płacą...i nie musi to być cena z kosmosu, wystarczą godziwe pieniądze, które można sensownie zainwestować w zawodników!
wierny do końca

Postprzez marcin___ 2007-08-14, 11:09 am

popieram szczegolnie ze odejscie BP narobilo nam nie malo problemow;/ bo jednak byl on najpewniejszym punktem naszej druzyny i nie ma sie co oszukiwac a dawanie nam jakichs frajerow co sie w skladzie nie mieszcza za nie oszukujmy sieb ardzo dobrego brmkarza to smiech na sali;/ jedno jest pewne latwo odejsc peskovicowi bym nie dal za ta sytuacje ktora wyszla i nawet jesli odejdzie to utrudnilbym mu zycie na miejscu naszych wladz :622:

A co do Prymuli to sam nie wiem czy sie cieszyc czy plakac;)
marcin___

Postprzez Osman 2007-08-14, 11:24 am

Ciekaw jestem jak zareagują teraz podczas meczow nasi fani do Prymuli :)
Osman
Żółta kartka

Postprzez PiotrK 2007-08-14, 11:43 am

Z tego co sie orientuje to Prymula chcial dalej u nas grac tyle ze jego meager byl pazerny na kase i to raczej jego trzeba wynic za ta sytuacje. A Prymula napewno sie przyda .
PiotrK

Postprzez Przemek26 2007-08-14, 11:55 am

PiotrK napisał(a):Z tego co sie orientuje to Prymula chcial dalej u nas grac tyle ze jego meager byl pazerny na kase i to raczej jego trzeba wynic za ta sytuacje. A Prymula napewno sie przyda .

Dokładnie . Jego Manager zaczął mu robić sito z mózgu, że jest gwiazda że tu nic nie zarabia i takie tak. Niestety ci ludze sa od tego żeby wyprać mózg zawodnikowi ,szczególnie młodemu.
Przemek26

Postprzez marcin___ 2007-08-14, 12:13 pm

z tym managerem prymuli to tez taki do konca pewny nie jestem bo z tego co pamietam to bylo takie gdybanie na forum ze pewnie tak jest a nikt wtajemniczony tego tak naprawde niepowiedzial a prymula swoj rozum ma i jakby naprawde chcial to by tych cyrkow nie bylo a ze sie przyda to juz jest inna sprawa bo ambitny i szybki to on jest napewno a i bramki strzelac potrafi..
marcin___

Postprzez ATR 2007-08-14, 12:36 pm

Osman napisał(a):Ciekaw jestem jak zareagują teraz podczas meczow nasi fani do Prymuli :)

Jak to jak? Wypiją przed meczem dwa piwa i będzie tak: "Prymula??? Co??? Ty k#rwo!!!"

A tak poza tym to można grać w tym sezonie rezerwami, resztę sprzedać i oszczędzać pieniądze na 3 ligę.
ATR

Postprzez Tomowitz 2007-08-14, 1:56 pm

Hehe nie żałujecie że Topolski odszedł? :) Może go tatuś do zespołu weźmie :)
Tomowitz

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna