Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
FuBu napisał(a):Podobno Adamczyk ma być prawnie ścigany przez miasto za swoją "działalność" w Zagłębiu. Jak nazwac ustalenie sobie pensji na 15 tysiaków miesięcznie i w zamian udupienie klubu jak nie złodziejstwo??
PawełK napisał(a):saster napisał(a):To jest mój ostatni post do ciebie, bo straciłem tę resztkę szacunku, którą miałem. Ale kłamiesz w żywe oczy, bo prawda o spotkaniu Baczyńskim była taka, że nie chciał wam dać 1% akcji klubu za free (czy za czapkę gruszek jak tam chcieliście). Taki był wasz warunek, tylko o tym nie chcesz pisać, bo wyszłoby, ze jednak o kasę chodzi. No albo ci koledzy nie powiedzieli jak zwykle.
Tak się składa, że na tym spotkaniu byłem i piszesz bajki...
saster napisał(a):PawełK napisał(a):saster napisał(a):To jest mój ostatni post do ciebie, bo straciłem tę resztkę szacunku, którą miałem. Ale kłamiesz w żywe oczy, bo prawda o spotkaniu Baczyńskim była taka, że nie chciał wam dać 1% akcji klubu za free (czy za czapkę gruszek jak tam chcieliście). Taki był wasz warunek, tylko o tym nie chcesz pisać, bo wyszłoby, ze jednak o kasę chodzi. No albo ci koledzy nie powiedzieli jak zwykle.
Tak się składa, że na tym spotkaniu byłem i piszesz bajki...
Oczywiście. Ja przedstawiam fakty a Ty czy Gabryś dyskutujecie jak powyzej. EOT
wojtekwilk napisał(a):widzę że same szlagiery w B-klasie,Psary ,Dąbie,Góra Siewierska brakuje mi tylko Kopyta Lipiny i Pożycz 500 Piekary![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wojtekwilk napisał(a):to nie jest żadne chamstwo na Zagłębie biegam na Ludowy i na wyjazdy od 86 roku i pamiętam czasy jak klepali Lecha po 4-1
wojtekwilk napisał(a):to nie jest żadne chamstwo na Zagłębie biegam na Ludowy i na wyjazdy od 86 roku i pamiętam czasy jak klepali Lecha po 4-1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników