Reprezentacja...

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Grzegorz 2006-05-30, 8:43 pm

BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):ja ich rozumiem ,gdybym wydal 30 czy 50 ciezko zarobionych PeeLeNów , siedzial pol dnia w deszczu, zeby zobaczyc kiklunastu PAJACY mieniacych sie reprezentantami Polski, którzy przez cały mecz nie potrafią skonstruowac 1 składnej akcji, bramkarza który puszcza piłke wykopaną 70 metrów od siebie przez innego bramkarza, oraz mase ludzi bo nie można ich nazwac kibicami z trąbkami i innymi podobnymi klaksonami. prawdopodobnie bym wygwizdał ich występ. Klient (kibic) placi, Klient(kibic) wymaga. Ja że za obhejrzenie tego występu nie zaplacilem ani złotówki ( bo na ten spektakl szkoda by mi bylo nawet 1 zł) nie bede ich krytykował, za to pochwale Szymkowiaka i hasła "Gdzie jest Franek łowca bramek" oraz "Jerzy Dudek" i obwiniające Janasa......[/i]

Fakt faktem że grali jak cioty, jedynie Jelen sie starał, a Kosa? ten koleś nie wie gdzie jest piłka. Nasze ZAGŁĘBIE by z nimi wygrało :wink:
Grzegorz

Postprzez YOOSHKY 2006-05-30, 8:44 pm

Przed meczem czytałem wypowiedzi naszych graczy... nie wiem czy to byla asekuracja czy nie, ale .... twiedzili ze sa potwornie zmeczeni po zgrupowaniu w Szwajcarii. Raczej nigdy sie nie asekurowali a tak slabo grajacej druzyny dawno nie widzialem... Faktycznie bylo widac to zmeczenie. Wierze ze sztab szkoleniowy wie co robi. W koncu w ostatnim sparingu przed mistrzostwami w 82 roku, nasza repra przegrała z Polonia Bytom 3:0 i wszyscy kibice byli załamani :) Ta trójka w plecy okazała się pomyślną wróżbą :) Cały świat był zachwycony naszą postawą. Czyżby w tym roku wice? :) :) :) :) :)

Co do kibicow to podzielam zdanie Emdzeja, kibice maja wspierac i mobilizowac druzyne 90 minut, nawet jesli zawodnicy nie potrafia/nie chca/ nie mogą* robic tego co do nich nalezy to my powinnismy robic swoje....

Tomek... Tomek... nie łam sie... Tomek... Tomek...

PS (* niepotrzebne skreslic.
Ostatnio edytowano 2006-05-30, 9:02 pm przez YOOSHKY, łącznie edytowano 3 razy
YOOSHKY

Postprzez MrCricket 2006-05-30, 8:47 pm

TVP, reklamodawcy, ofiary tragedii MTK- wpadnie im trochę $$$, bo taki był cel tego "meczu". Gwarantuje wam, że gdyby mecz odbywał się przed ogłoszeniem składu na MŚ to inaczej ta gra wyglądałabyi być może wynik też. Szkoda Kuszczaka, żeby się nie pogrążył bo w lidze angielskiej rozgrywał super mecze i wiem na co go stać.
Rozliczać ich zaczniemy po występach na mundialu, bo Pavarottiego też nikt nie rozlicza jak śpiewa pod prysznicem :wink:
MrCricket

Postprzez CharoN^ 2006-05-30, 8:47 pm

Postarajcie się ludzi zrozumieć. Deszcz, gra żałosna, kuriozalna bramka... A co najważniejsze, ten zespół przecież za pare dni gra pierwszy mecz MŚ! Takie przygotowania, pieprzenia o wyjściach z grupy itp., dzisiaj wszystko było widać. Mamy żałosną drużyne, którą ciągnie kilku zawodników. Nie ma się co dziwić, niektórzy nie łapią się w przeciętnych klubach a grają w kadrze.

Doping w pierwszej połowie był naprawdę dobry, dość ogarnięty jak na Śląski. W naszym sektorze, i sąsiednim kilka osób próbowało to ogarnąć i nawet nieźle im wychodziło.

W każdym razie najważniejsze są MŚ. Sparing sparingiem, wynik jak wiadomo mało ważny, choć sama gra pozostawiała naprawdę wiele do życzenia...
Ostatnio edytowano 2006-05-30, 8:49 pm przez CharoN^, łącznie edytowano 1 raz
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez *FORUMDINHO* 2006-05-30, 8:48 pm

WOJTEK napisał(a):Pajac meczu: Kuszczak.
Kopacze pokazali, że kibice mają płacić a nie wymagać to ich kibice ukarali :lol: . A poważnie - nie ma sie czym podniecać. Ważne by Ekwador ogolili. Reszta jest nie ważna.

??? Ja sie wstydze, ze bylem na tym meczu. A ty widze wyznajesz teorie - graja ladnie = dopingujemy, przegrywaja gwizdy. No coz...

PRAWIE JAK KIBICE.

Niewazna gra, wazne ze polscy kibice stracili honor :/
*FORUMDINHO*

Postprzez Rynek 2006-05-30, 8:52 pm

Ja wlasnie wrocilem i co dziwicie sie ze byly jechanka na naszych pilkarzy?
To ze ludzie wchodzili z biletami przez I polowe ja weszlem w 15 minucie a za mna byla ogromna kolejka i co ?? Za fatalna gre mamy klaskac brawo doping w I polowie byl ale jak widac ze graja jak by w Szwajcari caly czas pili to co sie dziwicie!!
Oszukali nas!!!
Gdzie jest Franek lowca bramek? Tomkowi oczywiscue moglo to sie przydarzyc! Kosowski nic nie pokazal!!!!
Wstyd i jeszcze raz wstyd i zenada!
Rynek
Obserwowany

Postprzez Jarek81 2006-05-30, 8:54 pm

Właśnie dotarłem do domu. Doping w pierwszej połowie mógł się podobać, szczególnie jak śpiewał cały stadion. Niestety na takim meczu panuje ogólny chaos i trudno mówić o składnym dopingu, przeważnie każdy sektor śpiewa co innego. Co do gry naszych kopaczy to się nie będę wypowiadał bo nie ma o czym. Ogólnie jak na tak „leciwy” obiekt widoczność z trybun jest bardzo dobra pomimo sporej odległości pomiędzy nimi a boiskiem. Co do dopingu w 2 połowie to żenada.... Możliwe, ze to przez pogodę, bo chyba nikt nie będzie miał dobrego humoru siedząc przemoczony i oglądając takie popisy naszych grajków. Poza tym na stadionie sporo znajomych twarzy..
Jarek81

Postprzez YOOSHKY 2006-05-30, 8:55 pm

Ja bylbym za tym, zebysmy z ocenami powstrzymali sie do MŚ, nasze zale i gadanie niczeo nie zmieni na lepsze, oby nie zmienilo na gorsze.
Chlopcy sa w fazie przygotowan, sa po ciezkim zgrupowaniu, szczyt formy ma przyjsc za ~10 dni, wtedy bedziemy wiedziec na co nas faktycznie stac.

TOMEK You'll never walk alone...
Po dzisiejszym dniu jeszcze bardziej lubie tego chłopaka, miał dzis niefart jak .....
YOOSHKY

Postprzez WOJTEK 2006-05-30, 8:56 pm

*FORUMDINHO* napisał(a):
WOJTEK napisał(a):Pajac meczu: Kuszczak.
Kopacze pokazali, że kibice mają płacić a nie wymagać to ich kibice ukarali :lol: . A poważnie - nie ma sie czym podniecać. Ważne by Ekwador ogolili. Reszta jest nie ważna.

??? Ja sie wstydze, ze bylem na tym meczu. A ty widze wyznajesz teorie - graja ladnie = dopingujemy, przegrywaja gwizdy. No coz...

PRAWIE JAK KIBICE.

Niewazna gra, wazne ze polscy kibice stracili honor :/
Taaaaa. I jeżdżę tylko jak wygrywają. Rozbawiłeś mnie .
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Sadek 2006-05-30, 8:58 pm

Rynek napisał(a):Ja wlasnie wrocilem i co dziwicie sie ze byly jechanka na naszych pilkarzy?
To ze ludzie wchodzili z biletami przez I polowe ja weszlem w 15 minucie a za mna byla ogromna kolejka i co ?? Za fatalna gre mamy klaskac brawo doping w I polowie byl ale jak widac ze graja jak by w Szwajcari caly czas pili to co sie dziwicie!!
Oszukali nas!!!
Gdzie jest Franek lowca bramek? Tomkowi oczywiscue moglo to sie przydarzyc! Kosowski nic nie pokazal!!!!
Wstyd i jeszcze raz wstyd i zenada!

Gwizdać owszem, ale k***a krzyczeć "ole", nie tym co trzeba, co to jest cyrk? Nie wyobrażam sobie dopingowania przeciwników. Pewnie po bramce Jelenia najwięksi krzykacze byli najbardziej wkurwieni.
Ja podziękuje mecze u sibie repr. Polski, stypa i tandeta.

Sadek
dj. transfer

Postprzez Grzegorz 2006-05-30, 9:00 pm

Może to złe porównanie ale Widzew przed rundą wiosenną dostawał lanie na sparingach, i prosze.
Grzegorz

Postprzez Rynek 2006-05-30, 9:04 pm

Sadek najwieksi krzykacze byli wniebowzieci po bramce Jelenia!!
A w moim sektorze okol 80-100 osobowa grupa kibicow Gks-u Tychy wychodzaca po 80 minucie!
Rynek
Obserwowany

Postprzez HrabiaZąbek 2006-05-30, 9:05 pm

Ja też wróciłem z meczu.Muszę przyznać że też kilka razy krzyknąłem OLE co uważam za najmniej zdrożną reakcję kibiców.Natomiast nie gwizdałem na Kuszczaka i potępiam takie zachowanie z całą stanowczością(chodzi o gwizdy na własnych zawodników).Natomisat to OLE należy traktować ironicznie, a także jako przestrogę przed tym co się może wydarzyć jak nasi nie wyjdą z grupy.Taki zimny prysznic był potrzebny niektórym naszym reprezentantom.W końcu niektórzy może zrozumieją że grają w reprezentacji a nie na jarmarku.
HrabiaZąbek

Postprzez gĘsIA skÓrkA 2006-05-30, 9:17 pm

Pierwszy raz na śląskim :lol: uczucie zajebiste :)
Co do meczu.....wy gadacie na naszych i wyzywacie...... :roll:
To jest reprezentacja :?:
Na trybunach ciekawsze rzeczy sie dzialy niz na murawie :]
Kasy nie dostali to tak grali...:x
Stadion pełny...doping...no przesadzili wszyscy , ale jak grupa zacznie cos glupiego to , to sie ciagnie... :?...3/4 osoby cos tam probowaly na moim sektorze , pobudzic ludzi...bardzo zle to robili...
Jutro na Kszo , nawet jak bedzie deszcz padal :!: mam nadzieje ze nie bedzie tego samego na trubunach co dzisiaj...
pOZdrO :wink:
gĘsIA skÓrkA

Postprzez Przemek26 2006-05-30, 9:25 pm

Właśnie wróciłem z meczu. I czytam jak piszecie o kibicach. I wszyscy zapamietali tylko "ole" i zwygwizdany Kuszczak.
Ale były również niezłe momenty na trybunach , niezły doping , nieźle wychodziła fala.
A co do kibiców. No cóż tez krzyczałem "Ole" jescze "Jurek Dudek" albo "Gdzie jest Franek" i "Janasowi Dziekujemy" oraz "Co wy robicie Polacy co wy robicie"
Ale z taka grą to chyba będzie ciężko .
Kreowany na gwiazdę Kuszczak z tego co widziałem to chciła zejść po bramce tylko chyba go Bąk ale nie jestem pewien powstrzymał. KOsowski ten to chyba nawet do III ligi sie nie nadaje, do obrońców nie ma co sie przyczepiać ale w końcówce to jeździli z nimi Kolumbijczycy. Wg mnie Ebi na + , Żuraw cos tam ciagnął Szymek też , Rasiak spalił sie chyba przyjęciem kibiców, i o reszcie nie ma co pisać . Ktoś napisał że Widzew przegrywał sparingi a teraz co? hehehe. Za Engela z tego co pamiętam tez dostawali w sparingach przed mundialem i lepiej Koreę zapomnieć . Oby sie to nie powtórzyło w NIemczech. Zobaczymy co zagrają z Chorwacją.
Zmokłem wydałem 30 zeta (miejsca miałem świetne) to chyba jedyny +
Przemek26

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna