Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Osman 2007-07-20, 5:23 pm

tigers96 napisał(a):
Osman napisał(a):Heh.. jedno mnie cieszy że Kowalik zauważył że brakuje nam pomocnika! :/

Kur** jaki on spostrzegawczy...

Gada żę wydają wszystkie pieniądze na niego... haha niech mnie nawet nie rozmiesza, niby które!?

Oni i definitywny transfer....

A jaki trener by Ci w Zaglebiu pasowal ?
Co jakby byl taki Smuda i zagraliby taki slaby sparing to bys gadal ze slaby jest ... ;/

oj chłopie oszczedź sobie tych swoich bzdur...
Jaki Smuda? Jaki sparing?
Co ma piernik do wiatraka?

Ja tu o wzmocnieniach a ty mi wyjeżdzasz z jakimiś bucami..
Osman
Żółta kartka

Postprzez czeladzianin 2007-07-20, 6:06 pm

Przekaze swoje zdanie z daleka, byc moze nie mam racji i tak wlasnie chcialbym ale odnosnie prezentacji Zaglebia a konkretnie nowych nabytkow na hali Zeromskiego to jakas porazka, przyjdzie 50-100 osob gora, patrz bilety 10PLN i nie wazne, ze 50% pojdzie na oprawe, bo ktos jak ma dac to i tak da, nie ma kogo prezentowac, kogo Zaglebie kupilo, kogo moglo by zaprezentowac, to jest smiechu warte. Obym sie mylil i na hale przyszlo conajmniej 500 kibicow ale osobiscie nie wierze, na darmowy mecz przyszlo ponad 1000 a na platny pokaz, gora 100 i to z dzialaczami. Gratulacje za wyrzucenie pieniedzy za wynajem hali no chyba, ze to prezent od miasta.

Jest jeszcze druga opcja, bedzie to prezentacja polaczona z innymi atrakcjami, koncert, cos tam cos tam. Bedzie wtedy gora 500 optymista. Dobra teraz mozecie sie na mnie powyzywac troszeczke, ze jak siedze na wyspach to niech sobie tam zostane. Swoje wiem. Pozdrowienia
czeladzianin

Postprzez Osman 2007-07-20, 6:47 pm

czeladzianin napisał(a):Przekaze swoje zdanie z daleka, byc moze nie mam racji i tak wlasnie chcialbym ale odnosnie prezentacji Zaglebia a konkretnie nowych nabytkow na hali Zeromskiego to jakas porazka, przyjdzie 50-100 osob gora, patrz bilety 10PLN i nie wazne, ze 50% pojdzie na oprawe, bo ktos jak ma dac to i tak da, nie ma kogo prezentowac, kogo Zaglebie kupilo, kogo moglo by zaprezentowac, to jest smiechu warte. Obym sie mylil i na hale przyszlo conajmniej 500 kibicow ale osobiscie nie wierze, na darmowy mecz przyszlo ponad 1000 a na platny pokaz, gora 100 i to z dzialaczami. Gratulacje za wyrzucenie pieniedzy za wynajem hali no chyba, ze to prezent od miasta.

Jest jeszcze druga opcja, bedzie to prezentacja polaczona z innymi atrakcjami, koncert, cos tam cos tam. Bedzie wtedy gora 500 optymista. Dobra teraz mozecie sie na mnie powyzywac troszeczke, ze jak siedze na wyspach to niech sobie tam zostane. Swoje wiem. Pozdrowienia

Absolutnie zgadzam sie z Tobą...
sam jak zobaczylem 10 zl że oni chcą za pokazanie naszych gwiazd to żem to wyśmiałi w ogóle przestałem myśleć...
Osman
Żółta kartka

Postprzez robson_77 2007-07-20, 7:16 pm

A te 10 zł to płaci się za zobaczenie Kaliciaka ? Bo z tego co kojarzę to jedynym na razie nowym zawodnikiem Zagłębia, który może zagra w sobotę z Lechem Poznań jest Kaliciak. No to wzmocniliśmy się na OE bardzo mocno :-)
robson_77

Postprzez Pawelek_S. 2007-07-20, 7:24 pm

robson_77 napisał(a):A te 10 zł to płaci się za zobaczenie Kaliciaka ? Bo z tego co kojarzę to jedynym na razie nowym zawodnikiem Zagłębia, który może zagra w sobotę z Lechem Poznań jest Kaliciak. No to wzmocniliśmy się na OE bardzo mocno :-)

NO ale przecież mamy Cygnara, Kaliciaka no i podobno wrócili Smarzyński i Mazur. Więc trzeba przypomnieć ich twarze. Żenada.
Pawelek_S.

Postprzez robson_77 2007-07-20, 7:28 pm

Pawelek_S. napisał(a):
robson_77 napisał(a):A te 10 zł to płaci się za zobaczenie Kaliciaka ? Bo z tego co kojarzę to jedynym na razie nowym zawodnikiem Zagłębia, który może zagra w sobotę z Lechem Poznań jest Kaliciak. No to wzmocniliśmy się na OE bardzo mocno :-)

NO ale przecież mamy Cygnara, Kaliciaka no i podobno wrócili Smarzyński i Mazur. Więc trzeba przypomnieć ich twarze. Żenada.

A to dobrze, że jest jeszcze paru juniorów, bo ja myślałem, że pokażą Kaliciaka i na tym będzie koniec i wszyscy się rozejdą, a cała ceremonia będzie trwała 5 minut. :-)
robson_77

Postprzez Pawelek_S. 2007-07-20, 7:47 pm

he he he. nie zapominaj że będą jeszcze przedstawiani pewnie nowi asystenci trenera itp. Tak że może łącznie wyjdzie Ci że za każdą "nową" twarz zaprezentowaną na Żeroma zapłacisz tylko 1 zł. ;) to jak za neostradę w promocji.
Pawelek_S.

Postprzez Brzoza_7 2007-07-20, 7:52 pm

Chlopaki podobno Skorza pozbywa sie juz na 100 % Grzegorza Kmiecika (do Zaglebia Sosnowiec) , Konrada Gołosia (Gornik Zabrze) i Jacoba Burnsa (do Unirea Urziceni) tak pisza na stronie przegladu sportowego. Jest tez napisane ze Gołoś mial oferte z Zagłebia lecz poszedl do Zabrza.
Brzoza_7

Postprzez adas 2007-07-20, 8:03 pm

Pawelek_S. napisał(a):

Do wtorku powinniśmy poznać kolejne nazwiska.
adas

Postprzez tymin 2007-07-20, 8:09 pm

O siemka Brzoza :D Poważnie? Fajna rzecz z Kmiecikiem, ale szkoda Gołosia, bo o Burnsie od początku nie myślałem poważnie. Pozdrawiam.
tymin

Postprzez Osman 2007-07-20, 8:38 pm

ja bym sie na kmiecika tak nie napalał, on ma nazwisko po ojcu i ... tyle :P

grał ostatnio w ŁKS i sie zbytnio nie popisal, pisząc nawet tak delikatnie...

[ Dodano: 20-07-2007, 9:40 ]
a tego to mi bardzo szkoda...:/

Konrad Gołoś blisko Górnika Zabrze

Pomocnik krakowskiej Wisły prowadzi zaawansowane rozmowy z władzami klubu z Zabrza
Konrad Gołoś jest blisko porozumienia z Górnikiem. 25-letni pomocnik ma zostać wypożyczony z Wisły Kraków. Najprawdopodobniej trafi do ekipy trenera Ryszarda Wieczorka. - Wszystko powinno się rozstrzygnąć w najbliższym czasie. Jestem blisko Górnika - przyznaje Gołoś.

W sobotę w Rybniku odbędzie się mecz Górnika z miejscowym czwartoligowym Energetykiem ROW-em. Oba kluby ze sobą współpracują i będzie to ich drugi sparing w ciągu czterech dni. W ekipie ROW-u być może pojawiają się zawodnicy, którzy nie mieszczą się w składzie Górnika - Krzysztof Kruczek, Grzegorz Bogdan i Dawid Sala. Mecz rozpocznie się o godzinie 20. Wcześniej ma dojść do meczu między kibicami obu ekip.
Osman
Żółta kartka

Postprzez emdżej 2007-07-21, 7:22 am

A nie możecie po prostu nie iść na tą prezentację zamiast jęczeć na forum?
emdżej

Postprzez turku 2007-07-21, 12:16 pm

emdżej napisał(a):A nie możecie po prostu nie iść na tą prezentację zamiast jęczeć na forum?

No przeciez forum jest własnie po to by swoja opinie wyrazić.
turku

Postprzez emdżej 2007-07-21, 12:17 pm

turku napisał(a):
emdżej napisał(a):A nie możecie po prostu nie iść na tą prezentację zamiast jęczeć na forum?

No przeciez forum jest własnie po to by swoja opinie wyrazić.

Opinię też trzeba umieć wyrażać
emdżej

Postprzez marcin___ 2007-07-21, 12:22 pm

a jaka jest twoja opinia emdżej moze napisz taka przykladowa to zrobimy sobi potem wzor i na podstawie bedziemy pisac...

to wiadomo na co bedzie szla ta druga piatka? bo wolalbym jakby calosc szla na oprawy napewno by to na lepsze wyszlo a nie wierze ze tymi piecioma zl klub sie jakos wzbogaci;)

A jest ktos u nas jeszcze na testach wogole? czy kontrakty juz beda podpisywane na podstawie jakis filmikow badz innych rzeczy?:P
marcin___

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna