Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
jondek napisał(a):A jeszcze,jeszcze fajniej,gdyby nie musieli do tego używać "fejsbuka"
novack napisał(a):Młody Łopata strzelił dwie bramki, brawo!
GrubyPerez napisał(a):wiadomość naszych najbliższych rywali na temat z kim grają w grupie jest powalająca:
RUDI napisał(a):GrubyPerez napisał(a):wiadomość naszych najbliższych rywali na temat z kim grają w grupie jest powalająca:
O to chodziło-bo trochę nie dopowiedziałeś /nie dopisałeś , nie każdy zna języki (sam z ciekawości skorzystałem z "tłumacza") bo ciemniaty jestem , to jakby ruski a taki trochę inny
![]()
-Od 2 lutego do 12 lutego na boiskach centrum sportowego Arena w Medulinie odbędzie się międzynarodowy turniej piłkarski „Medulin Cup 2020”, w którym nasza drużyna weźmie udział. Organizatorem turnieju „Medulin Cup 2020” jest rada turystyczna gminy Medulin i „Arena Hospitality Group”. Hotel Park Plaza Belvedere w Medulinie będzie gościł wszystkie drużyny turniejowe. W turnieju odbędzie się 8 klubów z regionu. Zwycięzcą grupy jest klub, który zdobędzie najwięcej punktów. Nasz zespół rozegra pierwszy mecz 3 lutego przeciwko Kolubara, 6 lutego przeciwko Krupie, natomiast w ostatnim meczu w fazie grupowej zagramy z drużyną z Polski Zaglebie 9 lutego.
GrubyPerez napisał(a):jest logo Lubina
slawekchicago napisał(a):A ja odrazu rozgryzlem ze chodzi oto ze to nie Nasze logo na grafice
RUDI napisał(a):Sądzę i jestem podbudowany/przekonany tym że jednak są kluby bardziej "zacofane" od nas w marketingu i rzetelności prowadzenia swojej strony klubowej
GrubyPerez napisał(a):logo Lubina
slawekchicago napisał(a):Nasze logo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników