Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Łuki19 2007-07-11, 9:58 am

co do Marcina to mam jeszcze takie coś

http://www.sosnowiec.info.pl/modules/ne ... 07a58be5ce

Lachowski złożony w ofierze piłkarskiej centrali?! | 11.07.2007
Marcin Lachowski pokłócił się z działaczami, w ciągu kwadransa spakował się i opuścił zgrupowanie w Dzierżoniowie. (...)

- Ehh....szkoda, że Marcin nas opuścił, bo widziałem go w składzie. Powodem – podobno – była różnica w kwocie kontraktowej. (...) – stwierdził szkoleniowiec Zagłębia, Jerzy Kowalik. (...)

Piłkarz powrócił do Sosnowca i samodzielnie przeprowadził dwa treningi.

- Pieniądze nie były podstawą tej kłótni, lecz różnica zdań dotycząca mojej osoby. Nie byłem i nie jestem pazerny na forsę! Zapewniam wszystkich kibiców, że chciałem grać w Zagłębiu (...)

- Piłkarz – wedle nieoficjalnych źródeł – miał być ofiarą złożoną w darze piłkarskiej centrali w zamian za łagodniejszy wyrok w aferze korupcyjnej. (...) - Kontrakt nie jest jeszcze rozwiązany, acz istnieje duże prawdopodobieństwo, że tak się stanie. (...) – stwierdził wiceprezes klubu, Paweł Hytry. (...)

źródło: Włodzimierz Sowiński, Sport
Łuki19
Obserwowany

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2007-07-11, 3:31 pm

W przeszlosci Lacha byl Kapitanem Zaglebia, natomiast obecnie wg mojej
wiedzy BEREK pelni te funkcje - Mam racje
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez mario1 2007-07-11, 4:04 pm

A wie ktos cos na temat tych francuskich nigeryjczykow co to ich polecal Heniu Kasperczak?

PS;widzialem ostatnio mecz Gambia -Portugalia no i tak sobie myslalem ze w ciemno mozna by z 5-6 Gambijczykow wyciagnac chocby za determinacje i zaangazowanie choc i umiejetnosci moim zdaniem im nie brakowalo
mario1

Postprzez rauf 2007-07-11, 4:48 pm

5-6 ?:o zaden by niechcial przyjsc oni maja kontrakty w duzych klubach i graja tam w rezerach:D
rauf

Postprzez mario1 2007-07-11, 5:00 pm

Z tego co mowili w telepudle to sa zawodnicy z ligi gambii tylko 2 gra poza icch ojczyzna jeden w casablance(maroko) a drugi tys gdzies tam ale po tych mistrzostwach twoj post mysle ze bedzie juz prawdziwy
mario1

Postprzez sosnowiczanin ! 2007-07-11, 8:12 pm

5-6 ?!
Chcecie z Zagłębia drugą Pogoń za przeproszeniem zrobić ? Uważacie że w Polsce nie ma młodych zdolnych piłkarzy że trzeba murzynów sprowadzać ?! Zanim zajmiemy się sprawami młodych piłkarzy z innych państw należy sfinalizować transfery Trałki i Samby oraz Bagnickiego i Kmiecika. Poza tym w Sosnowcu mają pojawić się jeszcze jacyś Nigeryjczycy więc nie przesadzajmy z tym napływem Afrykanów bo się zrobimy jak reprezentacja Francji : sami murzyni i tylko Ribery i Barthez biali.
sosnowiczanin !

Postprzez mwy 2007-07-11, 8:17 pm

Wolański i Owczarek podpisali kontrakty z Polonią

Wiecej na http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,4306957.html
mwy

Postprzez Raul75 2007-07-11, 9:05 pm

Arek W napisał(a):Napiszę jeszcze raz:
Lachowski!
Co???
Ty wiesz co!!!
Wreszcie najbardziej żenujący zawodnik odszedł z Naszego klubu!!!
Teraz może być tylko lepiej!
Proszę o nieusuwanie moich postów!
Chyba że zaczynacie cenzurować forum!

[ Dodano: 11-07-2007, 10:10 ]
koleś; w całej tej sytuacji pamiętaj o tym, że ten chłopak zostawił trochę serca u nas. Pamiętasz kogoś z piłkarzy, który pojawiłby się na trybunach na meczu wyjazdowym ? hokejowym ? Jak dziś pamiętam Lachę w meczu z Jagą rozebranego do majtek i bardzo wzruszonego tym co się stało. Wal się na ryj i zastanów nad takimi postami
Raul75

Postprzez tomgall 2007-07-11, 9:26 pm

Lachowski!
Co???
Ty wiesz co!!!

Rzadko kiedy sie udzielam na forum ale wk... mni maksymalnie. Zastanów się dzieciaku co piszesz, dla LACHY SZACUNEK, a ty sobie wbij te słowa do swojej pustej neostradowej pały!!!
tomgall

Postprzez kuba16 2007-07-11, 9:44 pm

Lachowski!
Co???
Ty wiesz co!!!

Zastanów się wogóle co piszesz. Może w ostatnich meczach Lacha nie grał zbyt dobrze, ale ten piłkarz zostawił w tym klubie nie tylko serce ale i poświęcił dla niej część swojego zycia. Uważam że ten piłkarz jak rzadej inny ma ambicje, motywację i chęć walki.
LACHA ogromny SZACUNEK forever.
kuba16

Postprzez MarcelZS 2007-07-11, 9:46 pm

Ja bym wolał wiekszą karę ale wyjść z honorem względem Lachowskiego, jak został złożny w ofierze to draństwo jest i tyle .... sam został ubrany w tą aferę.

Dla mnie to człowiek, który był i jest symbolem Zagłebia - to on był z nam w trudnych chwilach, i to on nie wypioł tyłka jak inni, to on nie poleciał na kase, a teraz dostał kopa w dupe.

MARCIN .... POWODZENIA !!!!
MarcelZS

Postprzez Arek W 2007-07-12, 11:51 am

Raul75 napisał(a):
Lachowski!
Co???
Ty wiesz co!!!

[ Dodano: 11-07-2007, 10:10 ]
koleś; w całej tej sytuacji pamiętaj o tym, że ten chłopak zostawił trochę serca u nas. Pamiętasz kogoś z piłkarzy, który pojawiłby się na trybunach na meczu wyjazdowym ? hokejowym ? Jak dziś pamiętam Lachę w meczu z Jagą rozebranego do majtek i bardzo wzruszonego tym co się stało. Wal się na ryj i zastanów nad takimi postami

Piłkarz jest od grania!
A On od dawna tego nie potrafił!
I jeszcze ta mała aferka z korupcją!
Ludzie otwórzcie oczy na to co się dzieje!
I licz się ze słowami
Arek W

Postprzez gothblack 2007-07-12, 1:15 pm

Nie wiedziec dlaczego ..Trałka odpadł....no to jesteśmy bez defensywnego pomocnika.....,chyba ,że ktos z obecnych podejmie sie tego zadania i nie mam na mysli Huberta....
gothblack

Postprzez novack 2007-07-12, 1:44 pm

gothblack napisał(a):Nie wiedziec dlaczego ..Trałka odpadł....no to jesteśmy bez defensywnego pomocnika.....,chyba ,że ktos z obecnych podejmie sie tego zadania i nie mam na mysli Huberta....

Spoko Paweł, Marek tam zagra.Bardziej martwię sie brakiem rozgrywającgo. Berek 90 minut nie wytrzyma w OE.
novack

Postprzez Persymona 2007-07-12, 1:53 pm

novack napisał(a):
gothblack napisał(a):Nie wiedziec dlaczego ..Trałka odpadł....no to jesteśmy bez defensywnego pomocnika.....,chyba ,że ktos z obecnych podejmie sie tego zadania i nie mam na mysli Huberta....

Spoko Paweł, Marek tam zagra.Bardziej martwię sie brakiem rozgrywającgo. Berek 90 minut nie wytrzyma w OE.

Czemu nie miałby dać rady?W OE gra się bardziej technicznie,o jest o wiele mniej walki,Piotr Reiss ma 36 lat,mimo to został królem strzelców sezonu 2006/2007
Persymona

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna