Wyniki znowu układają się idealnie pod nas...tylko wygrać 8)
EKSTRAKLASA BĘDZIE NASZA :!:
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Cygan napisał(a):Szkoda, bo Jaga jest chyba w małym dołku...
Sajni napisał(a):Cygan napisał(a):Szkoda, bo Jaga jest chyba w małym dołku...
Dołek to chyba za dużo powiedziane. Może i dwa razy się potknęła. Po obejrzeniu ostatniego meczu pucharowego Jagi z Górnikiem Łęczna, życzę Zagłębiu takich "dołków", żeby również wygrywali z pierwszoligowcami na ich terenie.
Cygan napisał(a):Sajni napisał(a):Cygan napisał(a):Szkoda, bo Jaga jest chyba w małym dołku...
Dołek to chyba za dużo powiedziane. Może i dwa razy się potknęła. Po obejrzeniu ostatniego meczu pucharowego Jagi z Górnikiem Łęczna, życzę Zagłębiu takich "dołków", żeby również wygrywali z pierwszoligowcami na ich terenie.
To już sie zaczęło kilka kolejek temu, jak 4 piłkarzy przesunieto do 2 drużyny (min. Łatka). Było to chyba po remisie z Piastem. Tak więc, to nie trwa od 2 kolejek.
Sajni napisał(a):Cygan napisał(a):Sajni napisał(a):Cygan napisał(a):Szkoda, bo Jaga jest chyba w małym dołku...
To już sie zaczęło kilka kolejek temu, jak 4 piłkarzy przesunieto do 2 drużyny (min. Łatka). Było to chyba po remisie z Piastem. Tak więc, to nie trwa od 2 kolejek.
Nigdzie nie pisałem o dwóch ostatnich kolejkach.
Jaga przegrała w tej rundzie zaledwie dwa spotkania (biorąc pod uwagę dzisiejsze zawody), a ostatni mecz z Łęczną (w tym tygodniu) wygrała w pięknym stylu. Dwa tygodnie temu wygrała z drużyna z czoła tabeli (KSZO) 6:0.
Ciężko więc chyba mówić o jakimś dołku, a co najwyżej o dzisiejszym potknięciu z mocno zmobilizowanym Ruchem, po środowym wyczerpującym 120-minutowym meczu pucharowym.
Wg mnie Jaga będzie wygrywać wszystko aż do meczu z Zagłębiem. I ten właśnie mecz zadecyduje o tym kto będzie siedział na najwygodniejszym fotelu przez całą zimową przerwę.
pzdr
Cygan napisał(a):Tak na marginesie: Jak Polonia chciała przełożyć mecz z Jaga, to PZPN nie pozwolił i Jaga dostała 3 pkt walkowerem i teraz też lekko jej sprzyja. Dziwne?
Szkoda, bo Jaga jest chyba w małym dołku i możliwe byłoby ich potknięcie na Świcie.
1 napisał(a):Cygan napisał(a):Tak na marginesie: Jak Polonia chciała przełożyć mecz z Jaga, to PZPN nie pozwolił i Jaga dostała 3 pkt walkowerem i teraz też lekko jej sprzyja. Dziwne?
Tak jest, PZPN wyraznie sprzyja Jagiellonii. To jest nie do pomyslenia w normalnym kraju, zeby przekladac jakies spotkanie z tak blahego powodu jak inny mecz tego samego dnia!Szkoda, bo Jaga jest chyba w małym dołku i możliwe byłoby ich potknięcie na Świcie.
Raczej gra nierowno a nie jest w dolku. Chyba ze dolkiem nazwiesz 6:0 z KSZO i 2:1 w Lecznej.
Cygan napisał(a):ad 1) Nie gra tego samego dnia, bo puchar jest 7 i 8 listopada, a mecz miał być 9. To co Pzpn ustalając mecz Jagi 9 nie wiedział, że bedzie wtedy puchar. Śmieszna instytucja...
ad. 2) Już wyżej napisałem cos na ten temat
a tak na marginesie Twoj sarkazm jest żenujaco słaby
Cygan napisał(a):Nie silisz sie na sarkazmy, a jednak ci wychodzą? O grze Jagielonii wiem dużo, a ty może powiesz, co ciebie tak zabolało, że niepochlebnie pisałem o ich grze? Kibicujesz im czy jak?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Adam1906