Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez gruby 2005-06-30, 10:19 am

twari napisał(a):Gruby najpierw Ty poczytaj ze zrozumieniem! Rynek wkleil link i napisal: "ciekawe co to za obronca?"

A Ty wklejasz linki o pomocniku Chylaszku! Zauwaz ze sam pogrubiles tekst o pomocniku a Rynek mowil o OBRONCY!

Czytaj temat do konca i ze zrozumieniem!

a czy ja napisałem że wklejam lin o tym obrońcy wkeliłem o danielu i koniec tematu.....upierdliwce... :roll: :roll: czepiacie się tak jakby się stało wielkie alo. już nie rozmywam
gruby

Postprzez gruby 2005-06-30, 10:20 am

do wykasowania...
Ostatnio edytowano 2005-06-30, 12:31 pm przez gruby, łącznie edytowano 1 raz
gruby

Postprzez viking 2005-06-30, 11:44 am

Czy Grzegorz Podstawek zasili Zagłębie Sosnowiec? 26-letni napastnik żegna się właśnie z KSZO Ostrowiec, w którym spędził półtora roku i szuka nowego klubu. Jego menedżer Arkadiusz Klimas jest już po słowie z dyrektorem Zagłębia Wojciechem Rudym.
(...) - Zagłębie Sosnowiec to jedna z opcji. Nie ukrywam, że jestem zainteresowany grą w tym klubie. Wszystko rozstrzygnie się w przyszłym tygodniu. Do 30 czerwca mam kontrakt z KSZO i muszę zostać w Ostrowcu. Tak na wszelki wypadek, żeby nikt się nie przyczepił - mówi Grzegorz Podstawek.

(...) - Podstawek zgłosił się do nas podczas meczu z KSZO w Sosnowcu. Owszem, rozmawialiśmy, ale żadnych konkretów nie było. Kolejny ruch należy do zawodnika, bo my bez większych problemów obejdziemy się bez niego - mówi Wojciech Rudy.

Podstawek byłby kolejnym napastnikiem Zagłębia obok etatowych Mariusza Ujka, Wojciecha Małochy i Hadisa Zubanovicia. Ale jak się gra trójką w ataku, to taki zawodnik może się przydać. Podstawek jest waleczny i zadziorny. Cechuje go łatwość dochodzenia do sytuacji strzeleckich i... łatwość ich marnowania. - Trener Tochel pozytywnie ocenił przydatność tego piłkarza w Zagłębiu. Teraz wszystko zależy od prezesa - dodał Wojciech Rudy.

Największym sukcesem Grzegorza Podstawka jest tytuł drugiego strzelca II ligi (15 bramek w sezonie 2002/03), wywalczony w barwach Polaru Wrocław. Zawodnik grał także w Śląsku Wrocław, Karkonoszach Jelenia Góra, Pogoni Oleśnica i Arce Gdynia, z której półtora roku temu przeszedł do KSZO Ostrowiec.
viking

Postprzez Leżak 2005-06-30, 12:29 pm

Nie rozumie po co nam kolejny napastnik, skoro nie mamy dobrego lewego pomocnika :roll: dla mnie jedynym sensownym rozwiązaniem jest wymiana Wojtka Małochy na Podstawka. Ale co tam tu Pan Tochel jest trenerem i dla niego 100 % poparcia
Leżak

Postprzez SkOwRoN 2005-06-30, 12:40 pm

...sorry za rozmycie tematu...

mam wrażenie że kiedyś była mowa o tym, żeby do Zagłębia sprowadzić zawodnika/ów z AC TORINO.. Czy to realne do osiągnięcia? bodajże miało to być na zasadzie wymiany/wypożyczenia.. :?:
SkOwRoN

Postprzez MACIEK 86 2005-06-30, 1:22 pm

MACIEK 86

Postprzez mały 2005-07-04, 9:39 am

"BEŁCHATÓW " ZAINTERESOWANY UJKIEM !!
mały

Postprzez asdf 2005-07-04, 10:00 am

nie do konca na temat ale:

Policja przeszukała w nocy z piątku na sobotę, w związku z toczącym się śledztwem, siedzibę włoskiego klubu Serie A AC Torino. Prokuratura prowadzi śledztwo w związku z podejrzeniem dokonywania oszustw oraz nieprawidłowości finansowych przez działaczy beniaminka Serie A.

Przeszukano także mieszkania właściciela klubu Franco Ciminelliego i prezesa związku Attilio Romero. Nieprawidłowości wyszły na jaw, przy okazji ubiegania się przez klub, który przed dwoma laty pożegnał się z ekstraklasą, o licencję Włoskiego Związku Piłki Nożnej

GW
asdf

Postprzez mały 2005-07-04, 10:08 am

asdf napisał(a):nie do konca na temat ale:

Policja przeszukała w nocy z piątku na sobotę, w związku z toczącym się śledztwem, siedzibę włoskiego klubu Serie A AC Torino. Prokuratura prowadzi śledztwo w związku z podejrzeniem dokonywania oszustw oraz nieprawidłowości finansowych przez działaczy beniaminka Serie A.

Przeszukano także mieszkania właściciela klubu Franco Ciminelliego i prezesa związku Attilio Romero. Nieprawidłowości wyszły na jaw, przy okazji ubiegania się przez klub, który przed dwoma laty pożegnał się z ekstraklasą, o licencję Włoskiego Związku Piłki Nożnej

GW
Mam nadzieję ,że nie zamkną właściciela bo będzie totalna rozpierducha i w AC TORINO I u Nas !!!
mały

Postprzez zgredos 2005-07-04, 10:30 am

mały napisał(a):
asdf napisał(a):nie do konca na temat ale:

GW
Mam nadzieję ,że nie zamkną właściciela bo będzie totalna rozpierducha i w AC TORINO I u Nas !!!

A to jest nasz jedyny sponsor, lepiej nie myśleć czym to może się skończyc
zgredos

Postprzez MarcelZS 2005-07-04, 1:29 pm

Co jest grane z Zubanovicem?

NIby miał umowę o pracę, a już podobno jest w ŁKS-ie???
MarcelZS

Postprzez Robson_sc 2005-07-04, 1:42 pm

Zuban caly czas jest pilkarzem Zagłebia !!! Łks co prawda wyrazal zainteresowanie nim ale Hadis nie jest na sprzedaz.

P.S. pewnie info zaczerpnąles z 90minut.pl wiec na przyszlosc pewne transfery sa tam zaznaczone na czerwono

Pozdro
Robson_sc

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2005-07-04, 3:38 pm

W meczu sparingowym ze Slaskiem Wroclaw nie bylo wogole Wolanskiego
czy ktos moze powiedziec co sie dzieje z tym zawodnikiem - moze drobny uraz?
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2005-07-04, 7:44 pm

WOJTEK - przepraszam ale wale tutaj- na Sesji zdjeciowej pominiety jest Arek Kloda
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez WOJTEK 2005-07-04, 7:49 pm

PANIE TADEUSZU :). WIDZĘ ARKA NA DOLE Z PRAWEJ STRONY.
WOJTEK
Adventure Group

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna