Mariusz Ujek

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Blaszany 2005-07-12, 8:03 pm

Powiedział ze ŻE Zagłębie z nim czy bez i tak niema zadnych szans na awans i ze on i lacha to tylko odra opole niwiem czemu ta wypowiedz miala sluzyc bo juz odzedł wiec poco wypowiedzi o bylym klubie jednym slowem znów minus
Blaszany

Postprzez WOJTEK 2005-07-12, 8:47 pm

MYSLĘ, ŻE NIE MA SIĘ CO PODNIECAĆ. POSZEDŁ SOBIE UJO DO PODRZĘDNEGO KLUBU, KTÓRY O NASZEJ TRADYCJI, POTENCJALE CZY KIBICACH MOŻE POMARZYĆ. A ŻE TERAZ MAJĄ WIĘCEJ KASY ?? TAK W ŻYCIU BYWA.
ALE NIE UKRYWJAMY - TRAFIŁ DO SŁABEUSZY LIGOWYCH, PRAWDOPODOBNIE PRZEGRYWAJĄCYCH MECZ ZA MECZEM. ZATEM NA PREMIE NIE MA CO LICZYĆ. A GADANIE O MECZACH Z LEGIA, WISŁĄ TO FARMAZONY NAWIEDZONEGO KOLESIA. KAZDY GRAJEK TAK GADA.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Monti 2005-07-12, 9:29 pm

Ja juz pisałem i powtórze.

+ na droge.

Poza umiejetnosciamu gry w piłke trzeba mieć cos jeszcze. odrobine lojalności.
Przypomne np. w jakiej atmosferze odchodził W. Adamczyk. Waldek w kazdej chwili może spokojnie spojrzec w oczy kazdemu kibicowi Zagłębia , czego nie da się powiedzieć o Ujku.
Monti
Moderator

Postprzez almot 2005-07-12, 10:08 pm

Ja juz wypowiadalem sie na ten temat jak rowniez paru innych forumowiczow, ale po prostu wkurza mnie fakt ankiety na stronie glownej :!: :!: :!: Co jest do cholery :?: :?: :?: Ze niby ten "grajek 1ligowy" na ktorego wiekszosc teraz jedzie znow jest na 1 miejscu? Jeszcze do poludnia Lacha byl na 1 i nagle mu ubylo znow sporo glosow. To jestes popierdolka i paranoja. Ludzie czy to ojciec Ujka jest moderatorem czy moze ta jego "druga polowka Malgorzata"? Bo ja juz nic nie jarze... :x
almot

Postprzez Robson_sc 2005-07-12, 10:11 pm

Tak sie niektórzy czepiaja tej ankiety jakby to od tego ko wygra cokolwiek zależalo Almot Uja w Zagłebiu juz nie ma wiec po co te nerwy ??
Robson_sc

Postprzez grzechu 2005-07-12, 10:46 pm

Blaszany napisał(a):Powiedział ze ŻE Zagłębie z nim czy bez i tak niema zadnych szans na awans i ze on i lacha to tylko odra opole niwiem czemu ta wypowiedz miala sluzyc bo juz odzedł wiec poco wypowiedzi o bylym klubie jednym slowem znów minus

nie wiem czy to prawda czy nie (naprawde ciezko mi uwierzyc ze po tych latach spedzonych u NAS, takie rzeczy moglby wygadywac Ujek) ale jesli to są jego slowa to przy najblizzszym meczu GKSu z Zaglębiem nie zasluguje na brawa...
grzechu

Postprzez Cygan 2005-07-12, 11:03 pm

Ja też moze wtrącę swoje 3 grosze: Mariusz odszedł, ma swoje lata i pieniądze są w naszej Polsce bardzo ważna kwestią. I ja to rozumiem. Jednak zachowania jego, przy okazjo chęci zatrudnienia przez GKS, nie mogę pojąć? Przecież ten człowiek był jednym z najbardziej zrównoważonych "naszych" piłkarzy, zawsze umiejacych sie celowo wypowiedzieć na dany temat, a tu takie fo'pa? Jeśli te wszystkie wypowiedzi jego to prawda, to ja straciłem do niego cały swój szacunek jakim go darzyłem (a był on w moich oczach największą gwiazdą Zagłębia w ostatnich 3 latach) i szczerze go pie...lę!

Pamiętajmy jednak: NAJLEPSZE PRZED NAMI!!! Był Waldek Adamczyk, odszedła i przyszedł M. Ujek; odszedł i przyszedł...

Ps: w ostatnim wersie mam nadzieję, że trener i zarząd czymś nas jednak zaskoczą (pozytywnie) :D
Cygan

Postprzez mały 2005-07-13, 6:53 am

A Wy znowu swoje. " Prawdopodobnie powiedział , było na stronie ale teraz niema , ktoś słyszał ale nie wie od kogo " Dajcie już spokuj bo jesteście śmieszni !!
mały

Postprzez keff79 2005-07-13, 7:26 am

Pewnie chodzi o ten tekst z 90minut :
"Mariusz Uj - 11 lipca 2005, 20:27:52 - host227.net81.citysat.com.pl (172.16.0.37)
Dziekuja za wszytko Zaglebiacy! ednak pamietajcie ze przyszedlem do Was z ukochannej ODRY OPOLE i to wszytko co umiem teraz nauczylem sie podzcas gry w OPOLU tak samo jak Marcin Lachowski dlatego dziekucie im! OKS! OKS!" . . .jeśli chodzi o autentyczność tego wpisu.. no comment

:roll: - że też są tacy co sie łapią na takie tanie prowokacje..

Aaa z resztą, dlaczego na forum ZAGŁEBIA SOSNOWIEC jest temat o jakimś piłkarzu Bełchatowa ?! :twisted:
keff79

Postprzez WOJTEK 2005-07-13, 7:30 am

SŁUSZNA UWAGA. ZAMYKAMY TEMAT O PIŁKARZU BEŁCHATOWA.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez mały 2005-07-13, 7:30 am

keff79 napisał(a):Pewnie chodzi o ten tekst z 90minut :
"Mariusz Uj - 11 lipca 2005, 20:27:52 - host227.net81.citysat.com.pl (172.16.0.37)
Dziekuja za wszytko Zaglebiacy! ednak pamietajcie ze przyszedlem do Was z ukochannej ODRY OPOLE i to wszytko co umiem teraz nauczylem sie podzcas gry w OPOLU tak samo jak Marcin Lachowski dlatego dziekucie im! OKS! OKS!" . . .jeśli chodzi o autentyczność tego wpisu.. no comment

:roll: - że też są tacy co sie łapią na takie tanie prowokacje..

Aaa z resztą, dlaczego na forum ZAGŁEBIA SOSNOWIEC jest temat o jakimś piłkarzu Bełchatowa ?! :twisted:
Właśnie !! Był koleś i go nie ma!! Koniec !!
mały

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna