Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Jaworski juz z Zagłebiem nie trenuje.Kowalik go odeslal.A Smarzynski i Mazur to chyba do Mlodej Ekstraklasy.sosnowiczanin ! napisał(a):Dlaczego zarząd nic nie robi w sprawie Kmiecika, skoro zadeklarował chęć gry w Sosnowcu, Bagnickiego i Grzybowskiego?
Jestem przekonany że Bębenek, Kaliciak, Gawędzki, Trałka, Samba, Grzybowski, Bagnicki i Kmiecik załatwiają definitywnie sprawę transferów przychodzących natomiast w sprawie zawodników którzy powinni opuścić naszą drużynę: Paczkowski mnie w ogóle nie przekonuje, Zubanović jest zupełnie bez formy i do tego ta kontuzja.
Nie wymieniam nawet zawodników którzy przebywają na obozie z Zagłębiem: Stemplewski, Jaworski, Mazur i Smarzyński, którzy nie powinni grać nawet w II lidze.
Zainteresowanie Łuczywkiem i Koźmińskim również jest niepoważne ponieważ ci piłkarze nie mają nam w tej chwili nic do zaoferowania!!!
Zagłębie Sosnowiec zamierza i złożyć wniosek do Wydziału Dyscypliny PZPN o dobrowolne poddanie się karze. Nowy właściciel sosnowieckiego klubu Krzysztof Szatan nie chce, żeby klub kojarzono z handlowaniem meczami i chce skorzystać z „ostatniej szansy” na łagodniejsze kary, jaką dał zamieszanym w aferę korupcyjną WD PZPN.
"Jestem bardzo zainteresowany ofertą Wydziału Dyscypliny" - mówi "Faktowi" szef beniaminka naszej Ekstraklasy.
W sosnowieckim klubie, który jest pierwszy na liście klubów z drugiej transzy, jaka ma zostać dostarczona przez prokuratorów z Wrocławia do Wydziału Dyscypliny, bardzo poważnie podchodzą do oferty „ostatniej szansy”. "To na pewno ciekawa i warta uwagi propozycja. Nie chcę mieć nic wspólnego z korupcyjnym bagnem, który odziedziczyliśmy po poprzednikach. Chcę oczyścić dobre imię Zagłębia" - mówi "Faktowi" właściciel klubu z Sosnowca Krzysztof Szatan.
Przemek26 napisał(a):Zagłębie Sosnowiec zamierza i złożyć wniosek do Wydziału Dyscypliny PZPN o dobrowolne poddanie się karze. Nowy właściciel sosnowieckiego klubu Krzysztof Szatan nie chce, żeby klub kojarzono z handlowaniem meczami i chce skorzystać z „ostatniej szansy” na łagodniejsze kary, jaką dał zamieszanym w aferę korupcyjną WD PZPN.
"Jestem bardzo zainteresowany ofertą Wydziału Dyscypliny" - mówi "Faktowi" szef beniaminka naszej Ekstraklasy.
W sosnowieckim klubie, który jest pierwszy na liście klubów z drugiej transzy, jaka ma zostać dostarczona przez prokuratorów z Wrocławia do Wydziału Dyscypliny, bardzo poważnie podchodzą do oferty „ostatniej szansy”. "To na pewno ciekawa i warta uwagi propozycja. Nie chcę mieć nic wspólnego z korupcyjnym bagnem, który odziedziczyliśmy po poprzednikach. Chcę oczyścić dobre imię Zagłębia" - mówi "Faktowi" właściciel klubu z Sosnowca Krzysztof Szatan.
Co do Lachy to sądzę że nie chodzi tu o wysokość kontraktu. To może być oczyszczanie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników