Lars napisał(a):Pięciuset pikników nie da rady tym trzem siłą, dlatego pozostało nam wpatrywać się w marność z perspektywy krytej.
Brutalna prawda.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Lars napisał(a):Pięciuset pikników nie da rady tym trzem siłą, dlatego pozostało nam wpatrywać się w marność z perspektywy krytej.
Lars napisał(a):Anakin, a skąd u Ciebie nagle po ponad roku jak powstawało SKZS, po roku jak zmieniały się władze takie zainteresowanie SKZS. Ostatnie miesiące spędziłeś w hibernacji? Jeśli nie, to mogłeś być w gronie tych kilkunastu osób tworzących tamto SKZS, wiedziałbyś wszystko.
Lars napisał(a):Skoro, mimo postępu nauki, hibernacja ciągle nie jest na tyle powszechna i dostepna, by domniemywać, że byłeś własnie w tym stanie, to co się stało? Co się wydarzyło, że zainteresował Cię temat SKZS, jego powstania i dalszych losów
Lars napisał(a):Skąd czerpiesz argumenty, by oskarżać założycieli.
Lars napisał(a):Jesteś nędznym internetowym trolem, którego należy ignorować.
Anakin napisał(a):Jestem też pewny że ludzie reagujący najbardziej nerwowo na moje słowa specjalnie nie zrobiły nic aby podziałać w stowarzyszeniu natomiast na forum podnoszą wielkie larum.
zaglebie76 napisał(a):Bzdury, aż szkoda to komentować.
django napisał(a):Powinieneś zadawać te pytania na drugim forum. Tutaj nie udziela się nikt z zarządu stowarzyszenia.
Anakin napisał(a):django napisał(a):Powinieneś zadawać te pytania na drugim forum. Tutaj nie udziela się nikt z zarządu stowarzyszenia.
To już wiem ale nie mogę tego zrozumieć. Jak można traktować fora tego samego klubu jako lepsze i gorszeNie każdego interesują dysputy ultrasów. Tak się kibiców nie przyciągnie
Lars napisał(a):Tylko nie każdemu zależy na przyciąganiu kibiców, dla niektórych kibicowanie Zagłębiu to interesy.
Lars napisał(a): Tylko nie każdemu zależy na przyciąganiu kibiców, dla niektórych kibicowanie Zagłębiu to interesy
August napisał(a):Ciekawe czy Agnes przygotowała już odpowiedź na pytania stowarzyszenia
August napisał(a):Ciekawe czy Agnes przygotowała już odpowiedź na pytania stowarzyszenia
RUDI napisał(a):August napisał(a):Ciekawe czy Agnes przygotowała już odpowiedź na pytania stowarzyszenia
Pani vice ma teraz inne problemy ,część radnych chce jej odwołania za niekompetencje ,na pewno to sie im nie uda ,ale może.
- Kod: Zaznacz cały
babka ma "stresa" i okresa he he :lol: :lol: :lol: :lol:
wojtas sc napisał(a):babka ma "stresa" i okresa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników