Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
arek napisał(a):Wszyscy tutaj zachwycają się meczem ale większość chyba zapomniała co nam obiecywano - AWANS. Dlatego czuję się oszukany i miałem nie iść na mecz, ale jak to zwykle bywa - nerwy puściły i byłem. Odnośnie meczu to nie podobało mi się w nim prawie nic. Koniec sezonu a zawodnicy grają jakby widzieli się pierwszy raz a jak nie mają już pomysłów to wykopują piłkę do przodu - może akurat tam jest Myśliwy i coś z nią zrobi. Podobało mi się to że były próby strzałów z daleka ale czy ktoś wie ile z nich było celnych? Ani jeden i nie była to kwestia centymetrów a raczej metrów. Wydaje mi się że tylko jeden strzał miał szansę powędrować w światło ale jeden z zawodników Polonii został po drodze ustrzelony. Sytuacji w meczu było sporo ale wynikały bardziej z błędów zawodników Polonii niż błyskotliwości naszych grajków np. wyjście bramkarza Polonii czy straty piłek przez stoperów. I na koniec. Dlaczego naszych profesjonalistów łapały skurcze? Kto odpowiada za przygotowanie fizyczne zawodników? Jak się nie ma umiejętności to przynajmniej powinno się mieć kondycję.
No i jeszcze taktyka - załamany byłem jak wszyscy się cofnęli po zdobyciu bramki. Jak wcześniej wszyscy zawodnicy Polonii byli skupieni na własnej połowie tak po stracie bramki sytuacja się odwróciła. Czy ten wynik był aż taki satysfakcjonujący? A co by było gdyby puknęli nam bramkę w 90 minucie? A do tego nas nasi zawodnicy już przyzwyczaili.
I z zupełnie innej beczki: kto odpowie w końcu na pytanie kiedy zacznie działać drenaż?????
adamdor napisał(a):Jakim prawem oceniacie gre i przydatność zawodników.Przecież od tego jest trener.Wy niemacie o tym zielonego pojęcia tylko bijecie pian e
tonio napisał(a):Gratuluje utrzymania. Niestety przegrywamy baraże już po raz drugi. Może za trzecim razem się uda, choć na pewno w przyszłym roku będzie trudniej, ale czego można się spodziewać skoro po tamtym sezonie klub pozbył się dwóch bardzo dobrych graczy ofensywnych : Arek Piech (Widzew) i Janusz Gol (Bełchatów). w ich miejsce sprowadzili dziadków Józefowicza (który miał być liderem a skończył jako rezerwowy) i tego "drewniaka" Kosztowniaka (to ten wysoki z 4) pewnie niejeden z was się wczoraj dobrze uśmiał jak zobaczył jego grę. Jeszcze raz GRATULUJE i życzę awansu do 1 ligi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników