Mistrzostwa Świata 2006

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez *FORUMDINHO* 2006-07-10, 9:39 pm

Mistrzostwa do dupy. Po niepowodzeniu Polaków podobnie jak Zgredos standardowo za Anglią i Brazylią. Niestety mistrzostwa skończyły się już dla mnie już po ćwierćfinałach, bowszystkich 4 drużyn nie lubię.
Ogólnie mundial do bani, żadnego spotkania, które zapadanie w pamięć, wszystkie gwiazdy zmęczone, a najlepszy mecz to grupowa potyczka Szwedów z Anglikami.
Jak najmniej takich mundiali.
*FORUMDINHO*

Postprzez kwachu 2006-07-10, 9:44 pm

Nie przesadzajmy że było tak nudno. Mecze w grupach były ciekawe i padało dośc dużo bramek. Poziom siadł trochę od ćwierćfinałów niestety... Wszyscy starali się grac tak żeby najpierw nie stracić bramki a dopiero potem coś strzelić. Chociaż półfinał Włochy - Niemcy był bardzo dobrym widowiskiem. Wiele dyskutuje się o zmianach w piłce tak żeby gra była płynniejsza i padało więcej goli. Ze wszystkich propozycji najbardziej chyba spodobała mi się ta, żeby grać 2x30 minut, ale z zatrzymywaniem czasu. Jak w hokeju. Wyeliminowałoby to symulantów i granie na czas, a mecze trwałyby mniej więcej tyle samo. Ciekawe czy FIFA się nad tym chociaż zastanowi. Na koniec trochę humoru. Co powiedział Zidanowi Materazzi? "Czy to prawda, że po mistrzostwach świata obejmujesz kadrę Polski?" :lol:
kwachu

Postprzez krzysztof 2006-07-11, 10:11 am

kwachu napisał(a):Nie przesadzajmy że było tak nudno. Mecze w grupach były ciekawe i padało dośc dużo bramek. Poziom siadł trochę od ćwierćfinałów niestety... Wszyscy starali się grac tak żeby najpierw nie stracić bramki a dopiero potem coś strzelić. Chociaż półfinał Włochy - Niemcy był bardzo dobrym widowiskiem. Wiele dyskutuje się o zmianach w piłce tak żeby gra była płynniejsza i padało więcej goli. Ze wszystkich propozycji najbardziej chyba spodobała mi się ta, żeby grać 2x30 minut, ale z zatrzymywaniem czasu. Jak w hokeju. Wyeliminowałoby to symulantów i granie na czas, a mecze trwałyby mniej więcej tyle samo. Ciekawe czy FIFA się nad tym chociaż zastanowi. Na koniec trochę humoru. Co powiedział Zidanowi Materazzi? "Czy to prawda, że po mistrzostwach świata obejmujesz kadrę Polski?" :lol:

Ja słyszałem, że go obraził mówiąc:
"Grasz jak Rasiak"
krzysztof

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna