ZMIANY W SKŁADZIE ZAGŁĘBIA W PRZERWIE ZIMOWEJ

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez twari 2004-07-07, 8:34 am

No coz... smieszna sytuacja! :) Na szczescie dla nas zakonczona pozytywnie! Ale styl pozostawia wiele do zyczenia! Co by nie mowic- Bartek wykiwal hanysow! :D Nie ma tu co rozdmuchiwac tego tematu bo za 2 miechy i tak wszyscy o tej sytuacji zapomna a cieszmy sie bo Bartek bedzie wymiatal u nas a nie w GKSie!! I to przez najblizsze 3 lata!!
twari

Postprzez ARAS1906 2004-07-07, 8:42 am

Twari całkowicie Cię popieram (choć pewnie zaraz pojawią się głosy, że gdyby w odwrotnym kierunku odbył się podobny manewr to zapisali byśmy forum "do bólu") Zostawmy to w jaki sposób ważne, że mamy kolejne stare - nowe wzmocnienie. Nie zapominajmy, że sam zawodnik nie podejmuje decyji!!!! Często (zawsze???? :roll: ) za takimi decyzjami stoi również macierzysty klub i tzw. "menago" i każdy z nich chce nachapać się jak najwięcej dlatego robią prawdziwą karuzelę ofert, sztuczny tłok klubów wokół zawodnika itp. a oczywiście potem jak dochodzi do takiej sytuacji jak z Bartkiem to wszystko skupia się na zawodniku :?
ARAS1906
Środula

Postprzez WOJTEK 2004-07-07, 8:45 am

MOI DRODZY.O TOMKU I BARTKU PISZECIE W 3 TEMATACH.PO CO?? W JEDNYM NIE WYSTARCZY ???
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez konrad 2004-07-07, 9:01 am

Dobrze się stało dla grajków , kibiców i dla Zagłębia.
konrad

Postprzez ckspeter 2004-07-07, 9:11 am

I tak co by tu nie napisać to obaj będą bardzo potrzebni, będą mocnymi punktami drużyny a sposobu przejści Bartka nie pochwalam ale się cieszę. 8)
ckspeter

Postprzez Leyton 2004-07-07, 10:37 am

:D :D :D
A nie mówiłem (pisałem), że woda była za zimna :wink:
Leyton

Postprzez Gość 2004-07-07, 9:15 pm

Panowie możecie mi wyjaśnić jedną rzecz????

Gdzieś czytałem, bodajże w jakiejś gazecie, że Pitry to utalentowany bramkarz Iskry Pszczyna. Tymczasem w meczu z Inkopaxem zagrał w pomocy. Czy ja coś przegapiłem??
Bardzo proszę o wyjaśnienie. :)
Gość

Postprzez Leyton 2004-07-07, 9:25 pm

Leyton napisał(a):
Wczoraj do zespołu dołączyli Sławomir Chodor z MKS Sławków i Krzysztof Pitry, bramkarz Iskry Pszczyna. Działacze są też zainteresowani Robertem Kolendowiczem z GKS Bełchatów.
Ĺšródło GW.

Sam wrzuciłeś ten sam cytat. Pamiętasz??? :mrgreen:
Leyton

Postprzez WOJTEK 2004-07-07, 9:34 pm

A CO SIĘ DZIEJE Z TOMKIEM STOLPĄ ? NIE WIDZĘ GO W SKŁADZIE.CZYŻBY PRZEPADŁ ??
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez pj25 2004-07-07, 10:00 pm

"Wczoraj po rozmowach Schetyny z Grzegorzem Kowalskim zadecydowano, że szkoleniowiec Śląska poprowadzi zespół w nowym sezonie. Jego asystentem będzie Waldemar Tęsiorowski. Ustalono także, że w kadrze drużyny zostaną praktycznie wszyscy zawodnicy, którzy występowali w Śląsku w minionym sezonie. Mimo propozycji transferowych dla takich piłkarzy, jak Sasin (Lech Poznań, Zagłębie Sosnowiec, Górnik Polkowice), Janukiewicz (GKS Bełchatów), Wielgus (Zagłębie Sosnowiec), działacze nie zamierzają sprzedawać żadnego z tych graczy. A co najważniejsze - praktycznie wszyscy podstawowi zawodnicy wrocławskiej drużyny mają ważne kontrakty i żaden z nich nie może odejść do innego zespołu na zasadzie wolnego transferu." Czyżby nasi jeszcze mieli cos w zanadrzu, szykujac po cichu kolejne transfery ???
pj25

Postprzez twari 2004-07-07, 10:14 pm

Rudy to taka cicha woda.. hehehe :)
twari

Postprzez bankier 2004-07-08, 7:12 am

Wojtek - jeśli chodzi o Stolpę to za "Sportem" informuję, iż nie podpisał on jeszcze nowego kontraktu z Zagłebiem. Klub oferuje mu umowę na 3 lata - on chce na rok. Do tego dochodzą rozbieżności w kwestiach finansowych oraz tajemnicze propozycji gry w innych klubach 8)

Miom zdaniem Stolpa zaczyna sie asekurować na wypadek "niezałapania" się do gry w II lidze. Pewne miejsce w ataku ma Ujek, do tego przyszedł Małocha - a Bugaj prezentował dobrą formę w końcówce ubiegłego sezonu. Do tego dochodzi fakt, iż w II lidze Zagłębie nie będzie grało (chyba) tak bardzo ofensywnie jak na trzecioligowych boiskach... Reasumując, pełna asekuracja TS.

8)
bankier

Postprzez kl@kot 2004-07-08, 8:43 am

Moim zdaniem nie należy rozpaczać nad zachowaniem Bartka w stosunku do GKS-u i podejmować moralnych aspektów tej sprawy z jednego prostego powodu pamiętajmy kto przyłożył ręke do upadku GKS Zagłębie a nawet się przyczynił do tego- czy nie był to Tatuś Dziurowicz!!!. Ku mojej wielkiej radości fortuna zatoczyła kolo i teraz nasze na wierzchu i bądzcie pewni że gdyby mlody Dziurowicz miał możliwości finansowe nie litowałby się nad nikim szczególnie nad Zagłębiem bo po prostu nas nie lubi.
NA POCHYBEL GKS
kl@kot

Postprzez fabian 2004-07-08, 8:55 am

kl@kot napisał(a):Moim zdaniem nie należy rozpaczać nad zachowaniem Bartka w stosunku do GKS-u i podejmować moralnych aspektów tej sprawy z jednego prostego powodu pamiętajmy kto przyłożył ręke do upadku GKS Zagłębie a nawet się przyczynił do tego- czy nie był to Tatuś Dziurowicz!!!. Ku mojej wielkiej radości fortuna zatoczyła kolo i teraz nasze na wierzchu i bądzcie pewni że gdyby mlody Dziurowicz miał możliwości finansowe nie litowałby się nad nikim szczególnie nad Zagłębiem bo po prostu nas nie lubi.
NA POCHYBEL GKS

Twoje prawo wypowiadać takie opinie, choć mam nadzieję, że nie jest ona regułą w środowisku kibiców Zagłębia, ale pisze się: POHYBEL nie pochybel.

Btw. oglądałeś "Dzień Świra" i wieczorną modlitwę Polaków ?
fabian

Postprzez ARAS1906 2004-07-08, 9:07 am

Fabian jak pisałem wcześniej nie do końca o takich sprawach decyduje zawodnik (spójrz parę postów wyżej). Chwalibogowski jest młodym zawodnikiem i często ulega podpowiedziom tzw. "wszystkowiedzących menago" :?
Nie zmienia to faktu, że każdy z Nas ma prawo do oceny takiego zachowania. Ja osobiście podkreślam raz jeszcze jestem zadowolony, że Bartek został. Za kilka tygodni nikt nie będzie pamiętał w jakich okolicznościach.
ARAS1906
Środula

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna