Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Lars napisał(a):a niby czemu mamy grać w 2 lidze???
w 1szej tym skladem spokojnie sobie poradzmy..nie bądźmy kozłem ofiarnym korupcji w polskiej piłce !
Przemek26 napisał(a):Lars napisał(a):a niby czemu mamy grać w 2 lidze???
w 1szej tym skladem spokojnie sobie poradzmy..nie bądźmy kozłem ofiarnym korupcji w polskiej piłce !
Jak chcesz oglądać żenadę jak w OE, gdzie po 2 kolejce i informacji o degradacji w klubie odpuszczono sezon, to proszę bardzo . Ale byłbyś chyba jednym z jedynych takich osób.
To nie jest zespół na obecną I liga pod każdym względem i niech tak będzie . Niech tak i tak w koło. I nie mam tu na mysli Widzewa czy KGHM-u a Jagę czy Piasta bądź Arkę .
Lars napisał(a):a niby czemu mamy grać w 2 lidze???
Pikus napisał(a):Lars napisał(a):a niby czemu mamy grać w 2 lidze???
POtwierdzam to czemu my tylko mamy byc jakims kozlem ofiarnym
I tylko my mamy placic za to jak wszyscy to wszyscy rownonsc prawa :
Pozdrawiam
Sorki Lars uderze do Ciebie bo mamy zupelnie inne poglady a ja bardzo chcialbym ci przedstawic swoje argumenty a sa one dwa z zupelnie innych biegunow:1 Ja mysle ze kibice majacy podejscie takie jak Ty (mimo ze kupowalismy grajmy wyzej bo tam sa inne pieniadze i prestiz) sa kibicami sukcesu i przystaja na korupcje w klubie (i nie chodzi mi tylko o Zaglebie w tym momencie bo powinni ukarac zarowno Nas jak i pozostalych ku przestrodze na przyszlosc) Jak z tym nie skoncza teraz to moze sie ciagnac dalej a My kupujac bilet na ustawiony mecz bedziemy sponsorami korupcji-Podoba ci sie to? 2 Czy nie boisz sie tego ze nieobliczalny PZPN przywroci Nas teraz do pierwszej ligi po zacietym sezonie utrzymamy sie w niej a chlopki z Miodowej uznaja po tym sezonie(maja na to sporo czasu) ze jednak kluby zamieszane w korupcje trzeba ukarac degradacja! I co wtedy? Kolejny sezon w plerki? Przeciez teraz jest szansa sie oczyscic i po tym sezonie to my mozemy byc najbardziej wygrani, awans do ligi wyzej czyste sumienie,sponsor. A jaki sponsor przyjdzie do druzyny napietnowanej korupcja? Kto wlozy swoja kase do klubu ktory predzej czy pozniej moze zostac ukarany? Ty bys wtopil swoja kase? Mysle ze nie POZDRO A Ja swoje NAWET W TRZECIEJ LIDZE ZAGLEBIA SIE NIE WSTYDZE!!!!!!Lars napisał(a):Przemek26 napisał(a):Lars napisał(a):a niby czemu mamy grać w 2 lidze???
Jak chcesz oglądać żenadę jak w OE, gdzie po 2 kolejce i informacji o degradacji w klubie odpuszczono sezon, to proszę bardzo . Ale byłbyś chyba jednym z jedynych takich osób.
To nie jest zespół na obecną I liga pod każdym względem i niech tak będzie . Niech tak i tak w koło. I nie mam tu na mysli Widzewa czy KGHM-u a Jagę czy Piasta bądź Arkę .
poprostu mamy inne poglądy...
I liga to inny prestiż, inne pieniądze, bliżej ekstraklasy, sponsora itp.
a ten zespół spokojnie zajmnie miejsca 8-12.
Przeciez teraz jest zupelnie inna sytuacja niz rok temu, ba, rok temu nie odpuscilismy tylko kowalik posprowadzal jakis grajków w podkrakowskich wsi i stało się.
pozdr
koniu1906 napisał(a):chlopki z Miodowej uznaja po tym sezonie(maja na to sporo czasu) ze jednak kluby zamieszane w korupcje trzeba ukarac degradacja! I co wtedy? Kolejny sezon w plerki?
koniu1906 napisał(a):Sorki Lars uderze do Ciebie bo mamy zupelnie inne poglady a ja bardzo chcialbym ci przedstawic swoje argumenty a sa one dwa z zupelnie innych biegunow:1 Ja mysle ze kibice majacy podejscie takie jak Ty (mimo ze kupowalismy grajmy wyzej bo tam sa inne pieniadze i prestiz) sa kibicami sukcesu i przystaja na korupcje w klubie (i nie chodzi mi tylko o Zaglebie w tym momencie bo powinni ukarac zarowno Nas jak i pozostalych ku przestrodze na przyszlosc) Jak z tym nie skoncza teraz to moze sie ciagnac dalej a My kupujac bilet na ustawiony mecz bedziemy sponsorami korupcji-Podoba ci sie to? 2 Czy nie boisz sie tego ze nieobliczalny PZPN przywroci Nas teraz do pierwszej ligi po zacietym sezonie utrzymamy sie w niej a chlopki z Miodowej uznaja po tym sezonie(maja na to sporo czasu) ze jednak kluby zamieszane w korupcje trzeba ukarac degradacja! I co wtedy? Kolejny sezon w plerki? Przeciez teraz jest szansa sie oczyscic i po tym sezonie to my mozemy byc najbardziej wygrani, awans do ligi wyzej czyste sumienie,sponsor. A jaki sponsor przyjdzie do druzyny napietnowanej korupcja? Kto wlozy swoja kase do klubu ktory predzej czy pozniej moze zostac ukarany? Ty bys wtopil swoja kase? Mysle ze nie POZDRO A Ja swoje NAWET W TRZECIEJ LIDZE ZAGLEBIA SIE NIE WSTYDZE!!!!!!Lars napisał(a):Przemek26 napisał(a):Lars napisał(a):a niby czemu mamy grać w 2 lidze???
poprostu mamy inne poglądy...
I liga to inny prestiż, inne pieniądze, bliżej ekstraklasy, sponsora itp.
a ten zespół spokojnie zajmnie miejsca 8-12.
Przeciez teraz jest zupelnie inna sytuacja niz rok temu, ba, rok temu nie odpuscilismy tylko kowalik posprowadzal jakis grajków w podkrakowskich wsi i stało się.
pozdr
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tom