Anakin napisał(a):I napisz mi ilu z ludzi, którzy przychodzili na spotkania, działa dziś czynnie w stowarzyszeniu i dlaczego tak mało
A dlaczego zadajesz to pytanie mnie

zadaj je obecnemu zarządowi .Obraziłeś ludzi zakładających SKZS(nawet nie znając powodów dlaczego powstało ) ,nie znając intencji i powodów dlaczego ustąpili miejsca komuś innemu (i nie będę Ci tłumaczył , bo z jakiego niby powodu mam to robić

,ludzie interesujący się klubem wiedzą dlaczego "przekazano władzę",może jak bym Cie spotkał np. z szalikiem Zagłębia ,gdzieś na piwie pod Ludowym i usłyszał te pytania ,to na pewno bym z chęcią podyskutował bo wiedziałbym że rozmawiam z kibicem mojego klubu ) .
Anakin napisał(a):Znowu tajne przez poufne. Ale niech będzie. Ja jestem głupi a Ty mądry i wszystko wiesz.
Ani nie tajne ,ani nie poufne ,ale kolego skojarz trochę daty ,kiedy zmienił się zarząd i jakie zmiany zaszły wiosną na Ludowym .Zresztą niech Ci może znajomi podpowiedzą .
Anakin napisał(a):O tym co zrobiło stowarzyszenie. To tez nalezy do obowiązków stowarzyszenia. Brak wiedzy może prowadzić do błędnych wniosków.
Byłoby śmieszne ogłaszać coś co w innych klubach było/jest normalnością a dla Prezesa L.B. było wielkim wyzwaniem i niemożliwością do wykonania w ramach "oszczędności" a co robiło Stowarzyszenie za swoje pieniądze .
Anakin napisał(a):Nie ma żadnego drugiego dna. A przykładem jest np. sprawa logo stowarzyszenia, o któej można było przeczytać na forum.
Nie za bardzo rozumiem
Dziwi mnie bardzo Twoja aktywność w sprawie Stowarzyszenia ,nie zadawałeś pytań przy tworzeniu ,przy zmianie zarządu ,(może zadawałeś ale jakoś nie kojarzę ) a tu teraz wyskakujesz z krytyką ludzi którzy je zakładali ( i o tą krytykę właśnie ich najwięcej mi się rozchodzi )
Ps. I trochę chyba przeceniasz tą "szeroką opinie publiczną " zobacz sobie jak reagowała przy likwidacji innych klubów w mieście ,i zaraz zobaczysz jak zareaguje gdy padną następne .