Polonia/Sparta Świdnica - Zagłębie (2 mecze)

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Polonia/Sparta Świdnica - Zagłębie (2 mecze)

Postprzez mario1 2009-06-20, 8:51 pm

wspolczuje bracia bylo blisko next time
szacunek dla kibicow i pilkarzy ze swidnicy nastepnym razem sie uda(nie z nami mam nadzieje) :brawo:
mario1

Postprzez łoś 2009-06-20, 9:01 pm

Wielka ulga ale i mecz jeden z lepszych w wykonaniu ZAGŁĘBIA :brawo: bardzo mnie cieszy strona kibicowska dzisiaj młyn praktycznie był na całym stadionie i tak musimy trzymac :brawo: Teraz ruch należy do zarządu konieczne wzmocnienia ale i o wybijających się juniorach nie można zapominac. Szkoda BKS Bielsko :-( Pozdrawiam wszystkich
łoś

Postprzez wojtek_bn 2009-06-20, 9:02 pm

dzieki za info:) ale kapa ze nie wejda:(
wojtek_bn

Postprzez florian 2009-06-20, 9:13 pm

02. Gość - geen
83.15.98.* | 21:23, 20.06.2009

Po raz kolejny w tym sezonie na naszym stadionie pojawił się Dariusz Dudek były zawodnik klubów ekstraklasym m. in. Legia Warszawa. Podobno chce zostać w naszym klubie dyrektorem sportowym. Facet ze względu na kontuzję nie może grac juz w piłkę i chce działać w piłce z innej strony. Osobiście uważam, że osoba z takimi kontaktaktami przydałaby się w naszym klubie i jestem ciekawy jak na to zaeragują nasze władze?

za zaglebie.info.pl
florian

Postprzez mamut17 2009-06-20, 9:17 pm

Jak slucham wypowiedzi trenera Polonii na konferencji prasowej to wielki szacun dla graczy ze Świdnicy :niezle:
Brawo Krzysiu ;-)
mamut17

Postprzez Sir 2009-06-20, 9:20 pm

No to teraz kilka słow ode mnie..

NIe sądziłem że po niedawnym awansie do Ekstraklasy będę żywiołowo emocjonował się barażami o prawo występu w 2 lidze. Nasi kopacze jak dobrze wiemy potrafią stworzyć pewną dramaturgię.

Dla mnie DUŻYM ZASKOCZENIEM IN PLUS jest postawa naszego środkowego obroncy a zarazem kapitana Tomka Łuczywka. CO prawda rywal z niższej półki, ale gra w OBRONIE BEZ ZARZUTU...w DODATKU KILKA ŁADNYCH CROSSOWYCH ZAGRAN.

Dobrze że ściągnęliśmy przed sezonem 30 paro letniego napastnika z Jędrzejowa...bo inaczej byłoby kiepsko.

Brawo dla Dawida za walkę. Widać jak GRA WYCHOWANEK...w porównaniu do najemnika.

I ostatnie moje pytanie:

NIE MACIE WRAŻENIA ŻE NIEJAKA MŁODOCIANA GWIAZDA FUTBOLU niejaki Rafał Pietrzak....stanął w rozwoju, bądź się cofnął??
Sir

Postprzez hellboyek 2009-06-20, 9:24 pm

Trener o spotkaniu (cztery krótkie filmiki):

http://www.11.pl/rytm_pilki/piotr_piers ... z_polonia/
hellboyek

Postprzez August 2009-06-20, 9:29 pm

Ponoć na meczu był i sam menago Szaramch. Ciekawe, chce kogoś kupiś czy nam sprzedać
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez KalF92 2009-06-20, 9:35 pm

Mam nadzieję że Dudek naprawdę chce zostać u nas dyrektorem, mam tylko nadzieję że Szatan da mu wolną rękę is ypnie kasą na transfery.
Jak już spominałem w Zagłębiu potrzebni są pomocnicy i jeden napastnik(mamy filipowicza, myśliwego. lachowskiego jak dołączyłby jeszcze jeden napastnik potrafiący strzelać bramki i będzie nieźle).
Wielki szacun dla kibiców Poloni za przybycie i niezłą postawę.
KalF92

Postprzez xoxo 2009-06-20, 9:37 pm

Gratulacje i powodzenia w przyszlym sezonie. Ś-ca
xoxo

Postprzez dudi14 2009-06-20, 9:40 pm

Dobry mecz naszych zawodników , widac było ze nasi wychowankowie potrafią grać . Brawo dla Dawida Ryndaka chłopak dzisiaj pokazał dobrą gre . Pietrzak nawet dobrze , ale to nie jest to co grał kiedyś .
Napewno na nowy sezon pokaże ile jest wart i bedzie jednym z wyróżniających sie zawodników w naszej druzynie.
Łuczywek mnie zaskoczył chyba jego najlepszy mecz w tym sezonie. Noo i Myśliwy gdyby nie on to gralibyśmy w III lidze.
dudi14

Postprzez August 2009-06-20, 9:43 pm

KalF92 napisał(a):Mam nadzieję że Dudek naprawdę chce zostać u nas dyrektorem, mam tylko nadzieję że Szatan da mu wolną rękę is ypnie kasą na transfery.
Jak już spominałem w Zagłębiu potrzebni są pomocnicy i jeden napastnik(mamy filipowicza, myśliwego. lachowskiego jak dołączyłby jeszcze jeden napastnik potrafiący strzelać bramki i będzie nieźle).
Wielki szacun dla kibiców Poloni za przybycie i niezłą postawę.

Czy Dudek byłby kompetentny to tak naprawdę tego nie wiemy. Filipowicz jest tylko wypożyczony do końca rundy. Ale czy miałby obecnie szanse załapania się do pierwszego składu Piasta, wątpię. Zobaczymy. jeszcze co do maeczu. Jeśli to prawda co mówił trener Polonii o pracy swoich zawodników to rzeczywiście wynik dwumeczu z nimi kompletnie nie powala na kolana. Najszybciej o tym zapomnieć.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez KalF92 2009-06-20, 9:44 pm

Gratulacje i powodzenia w przyszlym sezonie. Ś-ca

I to się nazywa kultura kibicowania! Wielki szacunek dla takich kibiców.
Mam nadzieję że w przyszłym sezonie kibice Poloni będą cieszyć się z awansu tak samo jak fani BKSu.
Pozdrawiam
KalF92

Postprzez Strooś 2009-06-20, 9:52 pm

Sir napisał(a):No to teraz kilka słow ode mnie..

NIe sądziłem że po niedawnym awansie do Ekstraklasy będę żywiołowo emocjonował się barażami o prawo występu w 2 lidze. Nasi kopacze jak dobrze wiemy potrafią stworzyć pewną dramaturgię.

Dla mnie DUŻYM ZASKOCZENIEM IN PLUS jest postawa naszego środkowego obroncy a zarazem kapitana Tomka Łuczywka. CO prawda rywal z niższej półki, ale gra w OBRONIE BEZ ZARZUTU...w DODATKU KILKA ŁADNYCH CROSSOWYCH ZAGRAN.

Dobrze że ściągnęliśmy przed sezonem 30 paro letniego napastnika z Jędrzejowa...bo inaczej byłoby kiepsko.

Brawo dla Dawida za walkę. Widać jak GRA WYCHOWANEK...w porównaniu do najemnika.

I ostatnie moje pytanie:

NIE MACIE WRAŻENIA ŻE NIEJAKA MŁODOCIANA GWIAZDA FUTBOLU niejaki Rafał Pietrzak....stanął w rozwoju, bądź się cofnął??

Zgodzę się co do Łuczywka, dobry mecz na nowej pozycji :D. Bezbłędny w poczynaniach defensywnych i kilka ładnych podań do przodu. Ryndak też dzisiaj walczył i dużo biegał, mało brakowało, a strzelił by bramkę (poprzeczka).

Krzysiek Myśliwy - powiem tylko dwa słowa: DUŻY SZACUNEK

Jeśli chodzi o Pietrzaka to może my za dużo oczekujemy od tego młodego piłkarza, a same mecze w wymiarze 90 minut są dla niego zbyt dużym obciążeniem nie tyle fizycznym co i też psychicznym. Może jest to dla niego jeszcze zbyt wcześnie, aby udźwignąć presję jaka ciąży na całej drużynie. Dajmy mu trochę czasu i miejmy nadzieję, że w przyszłym sezonie będzie dalej rozwijał swój talent grając w Zagłębiu.
Strooś

Postprzez SO_1906 2009-06-20, 10:01 pm

Ludzie a wy nie świętowaliście nigdy rozpoczęcia wakacji??...
SO_1906

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna