szacunek dla kibicow i pilkarzy ze swidnicy nastepnym razem sie uda(nie z nami mam nadzieje)

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
KalF92 napisał(a):Mam nadzieję że Dudek naprawdę chce zostać u nas dyrektorem, mam tylko nadzieję że Szatan da mu wolną rękę is ypnie kasą na transfery.
Jak już spominałem w Zagłębiu potrzebni są pomocnicy i jeden napastnik(mamy filipowicza, myśliwego. lachowskiego jak dołączyłby jeszcze jeden napastnik potrafiący strzelać bramki i będzie nieźle).
Wielki szacun dla kibiców Poloni za przybycie i niezłą postawę.
Gratulacje i powodzenia w przyszlym sezonie. Ś-ca
Sir napisał(a):No to teraz kilka słow ode mnie..
NIe sądziłem że po niedawnym awansie do Ekstraklasy będę żywiołowo emocjonował się barażami o prawo występu w 2 lidze. Nasi kopacze jak dobrze wiemy potrafią stworzyć pewną dramaturgię.
Dla mnie DUŻYM ZASKOCZENIEM IN PLUS jest postawa naszego środkowego obroncy a zarazem kapitana Tomka Łuczywka. CO prawda rywal z niższej półki, ale gra w OBRONIE BEZ ZARZUTU...w DODATKU KILKA ŁADNYCH CROSSOWYCH ZAGRAN.
Dobrze że ściągnęliśmy przed sezonem 30 paro letniego napastnika z Jędrzejowa...bo inaczej byłoby kiepsko.
Brawo dla Dawida za walkę. Widać jak GRA WYCHOWANEK...w porównaniu do najemnika.
I ostatnie moje pytanie:
NIE MACIE WRAŻENIA ŻE NIEJAKA MŁODOCIANA GWIAZDA FUTBOLU niejaki Rafał Pietrzak....stanął w rozwoju, bądź się cofnął??
Użytkownicy przeglądający ten dział: zbych