Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
django napisał(a): No ale zarząd Piasta podjął naprawdę konkretne i mocne działania zmierzające do wyeliminowania zagrożeń na trybunach, a nie pseudodziałania i miotanie się jak Jaroszewski.
kriss68 napisał(a):A cóż to za konkretne działania podjął zarząd Piasta że tak ich w postach chwalisz
Dali zakaz prowadzącym i pozbyli się młynu a tym samym dopingu (coś podobnego jak u nas)
http://katowickisport.pl/pilka-nozna/ek ... 12448.html
Na pewno nie tędy droga.
Doping jaki by nie był i można stawiac rózne zarzuty prowadzącym na pewno drużynie się należy za ostatnią dobrą grę i wyniki.
django napisał(a):kriss68 napisał(a):A cóż to za konkretne działania podjął zarząd Piasta że tak ich w postach chwalisz
Dali zakaz prowadzącym i pozbyli się młynu a tym samym dopingu (coś podobnego jak u nas)
Na pewno nie tędy droga.
Doping jaki by nie był i można stawiac rózne zarzuty prowadzącym na pewno drużynie się należy za ostatnią dobrą grę i wyniki.
Zarząd Piasta był po prostu skuteczny i jeśli ich chwalę to za to. Nie pozbyli się młyna, tylko zaczęli egzekwować zakaz sektorówek i rac w związku z czym młyn sam się siebie pozbył. W każdym razie stadion nie został zamknięty i kilka tysięcy ludzi może oglądać grę lidera ekstraklasy. Nie widzę też żadnej analogii z tragikomedią, która jest odstawiana, zresztą nie pierwszy raz, przez część kibiców Zagłębia. Czasy są takie, że niestety musisz wybrać, czy chcesz oglądać race, czy Zagłębie. A jeśli nie tędy droga, to może napisz którędy.
zaglebie32 napisał(a):Forum to jest miejsce gdzie można wypowiedziec swoje zdanie i nie wszyscy akurat muszą sie zgadzac z daną opinią.Po to ono po prostu jest.Co do kibicowania prawdą jest to co pisze django , czasy się zmieniły i albo się trzeba będzie dostowac do obowiązujących przepisów albo zrezygnowac z KIBICOWANIA DRUŻYNIE.Stadion to nie mecz szachów ale przyzwolenia na race,wyzwiska przez cały mecz, akcje na stadionie,bieganina po sektorach to są rzeczy które już przemineły i nie wrócą tylko trzeba to przyjac do wiadomości.Tak po prostu.Ci co nie zrozumieją znikną siła rzeczy ze stadionu.Co do wypowiedzi Prezesa stwierdzam że pokazał wielkie jaja i w wypadku gdyby jednak wojewoda zamknął stadion za pomoca prawników poszedł dalej.W wypadku zamknięcia stadionu pozostawienie takiego stanu rzeczy bez dalszego biegu bedzie skutkowac tym że znowu bedziemy pośmiewiskiem dla piłkarskiej Polski i przy najbliższej okazji znowu ktos Zagłębie bezkarnie kopnie w dupę bo będzie już wiadome że nikt nie odda.W obecnych czasach dobry prawnik jest na wagę złota i widziałem już parokrotnie jak z wielkich zwycięzców schodziło powietrze po przegranych sprawach, przeprosiny dobijały a rekompensaty pieniężne wypłacane poszkodowanym gasiły największych krzykaczy.Skutecznie i raz na zawsze.
lesław1 napisał(a):ale jak Jaroszewski wystosował apel do naszych ultrasów to oni się obrazili, i jakoś nie widziałem, że go pochwalasz, raczej byś mu dojebał razem z nimi
.najłatwiej każemu dupę lizać a na swoje mówić ble..
RUDI napisał(a):Ech, co tu dyskutować , Sosnowiec to "wiocha" ,ostatnio byłem w kinie ,cała widownia pusta a "wieśniak" usiadł na moim miejscu (jak mu zwróciłem uwagę że to moje miejsce to mnie zj...ał chyba po węgiersku bo nic nie zrozumiałem) ,noż kuźwa przecież na bilecie ma napisane rząd i miejsce i tam powinien posadzić dupę .5000 tyś. miejsc ,na meczu 2500(w porywach 3000) i jest problem
ale to jest przecież wieś ,pochwal no się kolego lesławie1 swoim pochodzeniem ,jesteś/pochodzisz z jakiejś wielkiej "metropolii"? skąd to szacowna rodzina przybyła na tereny Zagłębia/Sosnowca
.
Ps.A gdzie to kolega zauważył na tych wyjazdach że gospodarze zasiadali na swoich miejscachtaki widok był z trybuny VIP?(dobry wzrok) z "klatki?(dobry wzrok) a może z miejsc gospodarzy
(w sumie też dobry wzrok)
Dobry początek Twojego posta ,ale potem "przedobrzyłeś". Gościu ,pisząc "wieś wychodzi.." obrażasz wielu ludzi ,bo stwierdzasz że pochodzenie "wiejskie" jest jakąś ujmą .
Ps1 Żeby Cię uprzedzić(Twoją ripostę) ,mam "papiery" (około 1880 roku) że moja rodzina pochodzi z Dąbrowy Górniczej i Sosnowca ,jestem wieśniakiem(bo też siadam nie na swoim miejscu jak mnie przyjdzie ochota
) .Pomyśl trochę zanim coś wklepiesz na forum .
django napisał cytat -
"Tyle razy ci już pisałem, że czytać ze zrozumieniem nie umiesz i dalej nie dotarło."
popieram i zgadzam siÄ™
django napisał(a):wojewoda nie zamyka stadionu, jeżeli klub podejmie rzeczywiste, a nie pozorowane działania zmierzające do poprawy bezpieczeństwa. Z tego punktu widzenia długi termin rozpatrywania sprawy jest atutem, bo daje klubowi czas na wykazanie się. Zobaczymy, czy ulotki na stadionie i listy, w których prezes straszy odpowiedzialnością zbiorową wszystkich kibiców okażą się wystarczające.
django napisał(a):kriss68 napisał(a):A cóż to za konkretne działania podjął zarząd Piasta że tak ich w postach chwalisz
Na pewno nie tędy droga.
Zarząd Piasta był po prostu skuteczny i jeśli ich chwalę to za to. Nie pozbyli się młyna, tylko zaczęli egzekwować zakaz sektorówek i rac w związku z czym młyn sam się siebie pozbył. W każdym razie stadion nie został zamknięty i kilka tysięcy ludzi może oglądać grę lidera ekstraklasy. Nie widzę też żadnej analogii z tragikomedią, która jest odstawiana, zresztą nie pierwszy raz, przez część kibiców Zagłębia. Czasy są takie, że niestety musisz wybrać, czy chcesz oglądać race, czy Zagłębie. A jeśli nie tędy droga, to może napisz którędy.
werty2 napisał(a):Bzdura, na każdym meczu Piasta jest doping, są flagi. Kibice cisną zarządowi za to, że ten nałożył na kilka osób zakazy klubowe. Jeśli popierasz takie działania to serdecznie ci gratuluję.
werty2 napisał(a):Czasy są takie, że chcę oglądać race na meczach Zagłębia
werty2 napisał(a):Bzdura, na każdym meczu Piasta jest doping, są flagi. Kibice cisną zarządowi za to, że ten nałożył na kilka osób zakazy klubowe. Jeśli popierasz takie działania to serdecznie ci gratuluję.
Czasy są takie, że chcę oglądać race na meczach Zagłębia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników