Reprezentacja...

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Fan 2006-03-02, 9:35 am

http://sport.onet.pl/1271076,wiadomosci.html

Drugi Swierczewski. Co za typ :shock:
Fan
Working Class

Postprzez Codino 2006-03-02, 9:42 am

Kamilsts napisał(a):Za to Szkoci mają najwięcej pretensji do Boruca.Ma duże problemy przy dośrodkowaniach, dosyć często zdarza mu się mijać z piłką :D Ale jak dla Mnie i tak nr 1 w bramce reprezentacji.

Nr1 ? To ciekawe masz podejście, zważywszy na to, że mamy kilku świetnych bramkarzy, a Ty stawiasz na tego, który w tym momencie jest po prostu w słabej formie. Nie mówię tu o tym konkretnym meczu, on ma problemy z grą na przedpolu od kilku miesięcy, dużo lepiej sobie radził zaraz gdy pojawił się w Celtiku. A mamy Kuszczaka, Kowalewskiego, Fabiańskiego i Dudka, który pokazuje, że mimo braku ogrania potrafi sobie poradzić. Ja Boruca nie widzę na MŚ jeśli nie poprawi swojej formy.
Codino

Postprzez barthez 2006-03-02, 10:19 am

Boruc ostatno ma kiepską passę. Janas powinien sprawdzac Kuszczaka(ten jest teraz w gazie!) i Kowalewskiego. Z taką formą wolałbym Boruca na mistrzostwach nie oglądac. Kiepsko jest z napastnikami. Rasiak to dno a Niedzielan jakoś nie może się przełamac. Alternatywą dla Macka i Tomka może by Piechna
barthez

Postprzez gruby 2006-03-02, 2:44 pm

A może nasi kopacze przegrali dlatego że w myślach mieli jeszce olbrzymią kasę jaką zarobili za występ w reklamach :wink: :lol:
gruby

Postprzez Kamilsts 2006-03-02, 3:27 pm

Troszkę się popsuł Boruc ale jak jest w formie to dla Mnie nr 1.W tej formie rzeczywiście nie zasługuje na grę w pierwszej jedenastce... ale wydaje mi się że do Mś zrzuci zbędne kilogramy i będzie grał jak za dawnych lat :D
A jeśli nie to postawiłbym na Kuszczaka.
Kamilsts

Postprzez twari 2006-03-02, 6:05 pm

Barthez pamiętaj że w ataku świetnie sobie radzi również Ebi Smolarek! Tym bardziej na niemieckich boiskach! :)
Myślę że optymalnym byłoby wystawienie Franka z Ebim a za pleckami Żurawski i Szymkowiak. Ale Janas ma swoich pupili...
Trochę przypomina mi się Engel który stawiał na tych co wywalczyli awans i odpadliśmy... A jak w ostatnim meczu wpuścił tych lepszych a nie fajniejszych to było 3-1!

Piłkarz nie musi być fajny tylko dobrze grać! :)
twari

Postprzez LeOnI:) 2006-03-02, 7:10 pm

twari napisał(a):Barthez pamiętaj że w ataku świetnie sobie radzi również Ebi Smolarek! Tym bardziej na niemieckich boiskach! :)
Myślę że optymalnym byłoby wystawienie Franka z Ebim a za pleckami Żurawski i Szymkowiak. Ale Janas ma swoich pupili...
Trochę przypomina mi się Engel który stawiał na tych co wywalczyli awans i odpadliśmy... A jak w ostatnim meczu wpuścił tych lepszych a nie fajniejszych to było 3-1!

Piłkarz nie musi być fajny tylko dobrze grać! :)
Niestety trener ma swoich ulubieńców np Rasiak,który wczoraj nic nie grał
LeOnI:)

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2006-03-02, 8:06 pm

Obrazek
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez barthez 2006-03-03, 10:34 am

No, no widzę tam miły akcent w rogu tej fotki :D
Twari, masz rację zapomniałem o Ebim. To chyba przez Janasa który ciągle "chowa" go gdzieś w drugiej lini. W takim razie moje typy do napadu to: Żurawski i Frankowski. Smolarek jako joker lub do pierwszego składu za Franka jeśli będzie bez formy. Piechna jako rezerwa(on ma instynkt podobny do Frankowskiego). W zadnym wypadku Rasiak!!! :evil:
Jakoś nie przekonuje mnie pomysł z Sosinem :? . Nie rozumiem też dlaczego treneiro nie chce sprawdzi Żurawia z Hannoweru. On jest teraz w najlepszej formie z obrońców.
W dzisiejszym wywiadzie w GW Janas mówi ze któryś zawodnik zawiódł go na zgrupowaniu i już nigdy nie dostanie powołania. Nie chce podac jego nazwiska. Ciekawe o kogo chodzi
barthez

Postprzez Leyton 2006-03-04, 12:17 am

A Marek Saganowski strzelił dzisiaj 3 bramki w lidze w meczu przeciwko Vitori Setubal. Jego nie ma jednak w kadrze. :evil:
Leyton

Postprzez Kamilsts 2006-03-04, 12:41 am

Lepszy jest przecież Rasiak ... :lol: :lol: :lol:

Sagan jest chyba bogiem w Guimaraes przecież tylko on tam strzela :D
Kamilsts

Postprzez Leyton 2006-03-04, 12:45 am

http://www.90minut.pl/news.php?id=383497

Jeśli nim nie był, to po tym meczu ma spore szanse zeby nim zostać :D :D :D

Ale do koncepcji i tak najlepiej pasuje Rasiak. :D
Leyton

Postprzez Kamilsts 2006-03-04, 5:45 pm

Rasialdo strzelił bramę ... także powołanie pewne :lol: :lol: :lol: :?
Kamilsts

Postprzez MrCricket 2006-03-04, 8:31 pm

Z tym Rasiakiem to jest taki numer, że on w Anglii strzela bramki bo tam dużo gra się wrzutkami w pole karne, a on to lubi i wykorzystuje przy tym swój wzrost. A jak gramy w ten sposób co Janas preferuje(kontry, prostopadłe podania itp), to on jest praktycznie bezużyteczny.
MrCricket

Postprzez LeOnI:) 2006-03-05, 11:16 am

MrCricket napisał(a):Z tym Rasiakiem to jest taki numer, że on w Anglii strzela bramki bo tam dużo gra się wrzutkami w pole karne, a on to lubi i wykorzystuje przy tym swój wzrost. A jak gramy w ten sposób co Janas preferuje(kontry, prostopadłe podania itp), to on jest praktycznie bezużyteczny.
Janas ma inne zdanie na ten temat
LeOnI:)

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna