http://sport.onet.pl/1271076,wiadomosci.html
Drugi Swierczewski. Co za typ :shock:
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Kamilsts napisał(a):Za to Szkoci mają najwięcej pretensji do Boruca.Ma duże problemy przy dośrodkowaniach, dosyć często zdarza mu się mijać z piłką :D Ale jak dla Mnie i tak nr 1 w bramce reprezentacji.
Niestety trener ma swoich ulubieńców np Rasiak,który wczoraj nic nie grałtwari napisał(a):Barthez pamiętaj że w ataku świetnie sobie radzi również Ebi Smolarek! Tym bardziej na niemieckich boiskach! :)
Myślę że optymalnym byłoby wystawienie Franka z Ebim a za pleckami Żurawski i Szymkowiak. Ale Janas ma swoich pupili...
Trochę przypomina mi się Engel który stawiał na tych co wywalczyli awans i odpadliśmy... A jak w ostatnim meczu wpuścił tych lepszych a nie fajniejszych to było 3-1!
Piłkarz nie musi być fajny tylko dobrze grać! :)
Janas ma inne zdanie na ten tematMrCricket napisał(a):Z tym Rasiakiem to jest taki numer, że on w Anglii strzela bramki bo tam dużo gra się wrzutkami w pole karne, a on to lubi i wykorzystuje przy tym swój wzrost. A jak gramy w ten sposób co Janas preferuje(kontry, prostopadłe podania itp), to on jest praktycznie bezużyteczny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników