ZMIANY W SKŁADZIE ZAGŁĘBIA W PRZERWIE ZIMOWEJ

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez warchlak 2004-07-04, 12:32 am

rrr napisał(a): Małocha będzie "walczył" z Koźmińskim o pozycję nr. 4 w ataku.

Koza już nie bedzie grał u nas ponieważ powrócił do Sławkowa.wg mnie wybrał najlepsze dla siebie rozwiązanie ponieważ tam moze się rozwijać,a u nas by tylko siedział ciągle na ławce lub występował tylko w rezerwach
warchlak
Prowokator

Postprzez SOSNOWIEC* 2004-07-04, 10:33 am

warchlak napisał(a):
rrr napisał(a): Małocha będzie "walczył" z Koźmińskim o pozycję nr. 4 w ataku.

Koza już nie bedzie grał u nas ponieważ powrócił do Sławkowa.wg mnie wybrał najlepsze dla siebie rozwiązanie ponieważ tam moze się rozwijać,a u nas by tylko siedział ciągle na ławce lub występował tylko w rezerwach

Koza przez najblizszy rok nie bedzie gral nawet w Sławkowie. bedzie czestym gościem szpitali, a pozniej rechabilitantek.
SOSNOWIEC*

Postprzez Qba 2004-07-04, 11:05 am

kl@kot napisał(a):Prawdziwy fan od piknika rożni się tym że wierzy prezesowi trenerowi i piłkarzom swojej drużyny i osobiscie nie wiem po co tykanie Malochy ,Baly i innych myślę i wierzę w to że są to zawodnicy potrzebni naszej drużynie i spełnią nasze oczekiwania i myślę że zostaną odpowiednio i godnie przywitani szczegolnie Adaś Bała który powinien zapomnieć o chamstwie iprostactwie kibiców GKS-su

swieta racja.. przeciez znamy naszego trenera nie od roku i ufamy mu.. ja jestem calkowicie przekonany, ze transfery beda trafione.,..
Qba

Postprzez rrr 2004-07-04, 11:16 am

kl@kot napisał(a):Prawdziwy fan od piknika rożni się tym że wierzy prezesowi trenerowi i piłkarzom swojej drużyny i osobiscie nie wiem po co tykanie Malochy ,Baly i innych myślę i wierzę w to że są to zawodnicy potrzebni naszej drużynie i spełnią nasze oczekiwania i myślę że zostaną odpowiednio i godnie przywitani szczegolnie Adaś Bała który powinien zapomnieć o chamstwie iprostactwie kibiców GKS-su

"Prawdziwy fan" jak widać różni się tym od innych że nie jest zdolny do samodzielnego myślenia. Ocenia drużyny po kolorach koszulek a grajków po kolorach butów. Mniej "prawdziwi" odróżniają "transfery" Pikuty, Słupeckiego, Jaroszka od np. Malinowskiego, Lachowskiego.
Zapomniałem jeszcze dodać że życzę Tomkowi Łuczywkowi, żeby jego nastepny kontrakt z Zagłębiem wzbudzał więcej zainteresowania niż kontrakty Ujka. Mam nadzieję, że mecz z Podbeskidziem na wiosnę w przedostatniej kolejce nie będzie miał znaczenia dla układu tabeli.
rrr

Postprzez rrr 2004-07-04, 11:20 am

No to będzie czwartym napastnikiem bez walki.
rrr

Postprzez WOJTEK 2004-07-04, 11:28 am

TEŻ MI SIĘ ZDAJE,ZE PAN MAŁOCHA BĘDZIE RACZEJ NIEWYPAŁEM.ALE OBYM SIE MYLIŁ.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Krawiec 2004-07-04, 11:37 am

:? Czy prawdziwi fani to ci, którzy wierzyli trenerowi Krótkiemu popieranemu przez dyrektora Baczyńskiego ? Czy prawdziwy fan wg ciebie to istota bez rozumu, własnego zdania, obdarzona jedynie wiarą w to co zrobią ci z góry ?

Ps. Qba a ty jesteś prawdziwym fanem czy piknikiem :roll: ?
Krawiec

Postprzez WOJTEK 2004-07-04, 11:46 am

MĄDRZE PRAWISZ KRAWIEC.ALE MOZE CHŁOPAK TAK WOLI?CZASEM ŁATWIEJ JEST NIE MYŚLEĆ I ZDAĆ SIĘ NA INNYCH.JEDNAK MY BĘDZIEMY CAŁY CZAS PATRZEĆ I PISAĆ. :twisted: :twisted:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez xXx_1906 2004-07-04, 11:51 am

Krawiec napisał(a)::? Czy prawdziwi fani to ci, którzy wierzyli trenerowi Krótkiemu popieranemu przez dyrektora Baczyńskiego ? Czy prawdziwy fan wg ciebie to istota bez rozumu, własnego zdania, obdarzona jedynie wiarą w to co zrobią ci z góry ?

]:-> W 100% zgadzam sie z Krawcem. Można wierzyć trenerowi, ale własne zdanie na ten temat powinien miec każdy z nas. Czy dana opinia na ten temat bedzie trafna czas pokaze.
xXx_1906

Postprzez Fan 2004-07-04, 12:14 pm

Fan sie wpisuje :D
Niestety ale ostatnie lata pokazaly ze wiekszosc transferow niestety byla chybiona. Za kadencji Krotkiego to nawet smialo moznaby napisac ze kazdy byl do dupy. Teraz wpisujac moje zdanie wydaje mi sie ze jednak te "niby" wzmocnienia wcale nie beda wzmocnieniami.
Mam takie pytanie do rrr. Czym sie rozni transfer Malinowskiego od transferu Pikuty, Słupeckiego czy Jaroszka??
Fan
Working Class

Postprzez kl@kot 2004-07-04, 12:41 pm

Ja chciałem przekazać pewną ideę która powinna towarzyszyć kibicom danego klubu czyli przede wszystkim wiara w ludzi którzy w tym klubie są i go tworzą. Dyskusja przed sezonem że ktoryś zawodnik jest lepszy lub gorszy od drugiego jest idiotyczna ja. Zdaję sobie sprawę że w naszym kraju wszyscy są znakomitymi trenerami i politykami tylko proszę o trochę pokory w forowaniu opinii i ocenianiu innych zanim zdołali cokolwiek pokazać. Najlepszym tego przykładem jest finał ME pytam wszystkich"znawców" czy ktoś stawiał na Grecjię bo jeśli tak to gratuluje.
kl@kot

Postprzez kl@kot 2004-07-04, 12:50 pm

Jeszcze pozwolę sobie na odpowiedż koledze krawcowi ktory zarzuca dyrektorowi Baczyńskiemu zatrudnienie Krótkiego,trzba pamiętać kolego kto reaktywował KP Zagłębie. Wszyscy powinni zdawać sobie sprawę że gdyby nie Pan Baczyński nie było by naszego Zagłębia a co do błedu z Krótkim to każdy z nas je popełnia a tylko idioci sie do nich nie przyznają.
kl@kot

Postprzez olo69 2004-07-04, 1:00 pm

chyba juz pisałem w tym temacie lub w innym, zaczekajcie z ocenami przynajmniej do pierwszych sparingów, olo69 nie pomylił sie co do Ujka, Lachowskiego, Słupeckiego, Rydla, Wurzela, bedą pierwsze sparingi u nas to się człowiek przejdzie zobaczy i napisze co i jak ( mnie np. wydaje się, iż bedzie pożytek z Morawskiego ale zaczekajmy - zobaczmy jak grają) przede wszystkim nie krytykujmy dopóki nie mamy do tego podstaw
olo69

Postprzez xXx_1906 2004-07-04, 1:35 pm

kl@kot napisał(a):Ja chciałem przekazać pewną ideę która powinna towarzyszyć kibicom danego klubu czyli przede wszystkim wiara w ludzi którzy w tym klubie są i go tworzą.

A czy my tj. kibice nie tworzymy tego klubu? Mnie się wydaje, że w dużej części tak. Możemy wierzyć, że decyzje transferowe są dobre, ale ta wiara nie może być ślepa i opierać się tylko na zaufaniu. Jak będzie się okaże ja mam nadzieję, że wszystko ułoży się po Twojej myśli chociaż nie jestem tego pewny. Co do Baczyńskiego to zgadzam się z Tobą.
xXx_1906

Postprzez Bastek 2004-07-04, 2:00 pm

Swego czasu była podobna sytuacja w Schalke 04 , kiedy kupiono Andreasa Mollera , też były podobne reakcje że po co , że za stary , wypalony , i tym bardziej ze znienawidzonego klubu ( B.Dortmund ) , a jak się okazało facetowi wszyscy weszli na ambicje i po sezonie bardzo udanym dla Schalke był podstawowym zawodnikiem , a nawet wyróżniającym się w Bundeslidze . Tak że naprawdę poczekajmy do pierwszych meczy w sezonie i wtedy dopiero wstępnie ocenmy transfery . Ja jestem optymistą .
Bastek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna