Marek Adamczyk - były prezes Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Marek Adamczyk - Prezes Zagłębia

Postprzez August 2011-06-13, 8:06 am

Gdyby cokolwiek ode mnie zależało to Adamczyk by frunął z tego klubu z szybkością ponaddźiękową i brakiem absolutorium. Kolejny Prezes i kolejny palant.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez August 2011-06-16, 7:59 am

PO informacjach przekazanych przez Kibiców, którzy byli na Komisji Sportu jeszcze bardziej sie przekonuję co do tego, że Adamczyk jako Prezes zawiódł. I nie chodzi mi tu zadłużenie jako takie, bo zapewne tego dziadostwa narobili Hytry przy wsparciu Szatana, ani nawet o sponsorów jako takich, Głównym zarzutem wobez Marusi powinno być to, że zmarnował rok czasu idąc sladem swoich poprzedników podejmując takie działania, które nie służyły klubowi, a jedynie określonym osobom, którym dawał zarobić. A mianowicie. Bezrobotnym ludziom od Kozielskiego. Ojrzyński - wiadomo, ale spadł gość (na razie) na cztery nogi. Ogiela - nie wiadomo po co i na co. Za niemałą zapewne kasę miesięcznie sprowadził w więszkosći miernych grajków w tym swoich pupilków. Ilośc graczy w nowej rundzie - większość nie nadawała się w ogóle do gry w tej lidze. Czas zwolnienia Chojnackiego... etc. Kasa dla Wizardu 40 tys. zł miesięcznie. Za co ? A najważnieszy zarzut. Brak jakiekolwiek wizji i chęci
W normalnym kraju i mieście, Adamczyk powinien zostać wyjebany z hukiem. Ale pewnie nie będzie. Tak jak i zresztą złodziej Hytry. Któremu za przewały zapewne nigdy nie spadnie włos z głowy.
August

Postprzez Onyx 2011-06-16, 10:39 am

Im szybciej Adamczyka wywalÄ… tym lepiej
Onyx

Postprzez patrios91 2011-06-16, 5:36 pm

Ciekawe czy ten maly cwany,rudy(falszywy) kurdupel sie odezwie..Nie zrobil totalnie nic procz tego,ze dal zarobic pionkom w tej branzy po znajomosci. Czuje,ze jesli Zaglebiem nie zajmie sie ktos z jajami to czeka nas IV LIGA.
P.S...zapomnialem dodac przede wszystkim kastrat. Nikt nie przyjdzie na Ludowy jesli ADAMCZYK bedzie nadal prezesem Zaglebia wiec pozostawienie go na stanowisku to samookaleczanie.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez mariusz76 2011-06-16, 5:59 pm

Bo zarząd klubu to takie coś jak PZPN czyli kto już przyjdzie to jest jeszcze gorszy niż poprzednik i nic się z tym nie da zrobić. "trzymają się rękami i nogami władzy" a jest jak jest i i nie widać światełka w tunelu.
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez patyczak 2011-06-16, 9:07 pm

Zastanawia mnie po jaka cholere sciagneli zima tych najemnikow ,Pan Prezes juz wtedy wiedzial ze kasy niema ,heh jak kasa z miasta to mozna ja przep..... a moznabylo powiedziec prawde kibicom sluchajcie nie jest rozowo gramy mlodzieza na wiosne a tak jak Pan Prezes teraz wyglada ,ludziska czuja sie oszukani heh normalnie katastrofa ,kasa wyrzucona w bloto ,kibicow coraz mniej ,dlugi po uszy ...
patyczak

Postprzez August 2011-06-16, 9:24 pm

patyczak napisał(a):Zastanawia mnie po jaka cholere sciagneli zima tych najemnikow ,Pan Prezes juz wtedy wiedzial ze kasy niema ,heh jak kasa z miasta to mozna ja przep.....

Jak to po co ? Po to aby za resztę pieniędzy dać zarobić sobie i innym. A kibice i wyniki ? Dla ostatnich Prezesów to pies j.bał takich jak my
August

Postprzez roxy 2011-06-16, 10:42 pm

powiem krótko.Ci co piszą,żeby to rozwalić i zacząć od nowa nie mają racji.Zagłębie samo się z toczy i będziemy mieli rezerwy w wyższej lidze niż 1 zespół :lol: Czy ktoś pamięta od ilu sezonów marzymy o wielkim Zagłębiu?I proszę mi tu epizodu ekstraklasy z przed paru sezonów nie wspominać,bo awansowaliśmy tam kuchennymi drzwiami i jak dobrze wiemy,lepiej było zostać w nowej 1 lidze,odbębniając karę...Być może gralibyśmy w niej do dziś.Teraz po tym wszystkim co tu czytam mam nie odparte wrażenie,że może utrzymamy 2 ligę.Może.Mam 42 lata od 20 czekam na wielkie Zagłębie.Jak Bóg da to może przed 70 tką usiądę na nowym stadionie,oglądając Moje Zagłębie w ekstraklasie ;-(
roxy

Postprzez OLiver 2011-06-17, 3:53 am

znowu byla okazja by zaglebie troche zarobilo by na Ludowym. podbeskidzie szukalo stadionu rezerwowego na ekstraklase . no i oczywiscie wybrali stadion kurnik z wodzislawia. a prezes i "ekipa " z miasta jak zwykle zaspala brawo panowie ,robcie tak dalej to spadniemy jeszcze nizej na zawsze...
OLiver

Postprzez patrios91 2011-06-17, 5:05 pm

Adamczyk...twoj plan na kolejny sezon jest tak samo debilny jak ty. O ile mnie pamiec nie myli to w razie braku awansu w sezonie 2010/2011 pan prezes obiecal,ze w kolejnym sezonie uzupelnimy sklad kilkoma nowymi zawonikami i bedziemy walczyc o awans do II ligi,a dopiero w razie gdyby nie dalo rady mielismy grac mlodzikami. Ty to sie tej kadry narazie nie tykaj,dopoki Cie wypier*ola,by znowy nie trzeba bylo na nowo budowac
patrios91

Postprzez August 2011-06-17, 5:24 pm

Podoba mi się tekst na głównej "Wietrzenie Zagłębia". Trafna jrst konkluzja:
(...)
"Na pytanie, czy w Sosnowcu uda się stworzyć zespół młodzieżowy na takim poziomie, niech każdy sobie odpowie sam. Wobec tych okoliczności, utrzymanie w przyszłym sezonie według nas będzie sukcesem większym, aniżeli awans po wymianie 17 zawodników w poprzedniej rundzie."

Ja sobie już jakis czas odpowiedziałem. A moja konkluzja test taka: Z Adamczykiem kolejnym Prezesem-niedojda, ktory potrafił rozpieprzyc kasę i którego cała strategia polega na tym, żeby brac pieniądze miejskie, takiego "sukcesu", o jakim mowa w artykule, nie osiągniemy.
August

Postprzez patrios91 2011-06-17, 6:01 pm

Najlepsze jest to,ze prawdopodobnie kretyn Adamczyk jedna swoja debilna decyzja,jaka bylo zwolnienie Chojnackiego gdy ten byl w czolowce....zawalil caly sezon i sportowo i finansowo i kibicowsko.

Czytajac strone 90 minut wszystkie kluby juz dzialaja,przedluzaja kontrakty,kupuja zawodnikow itp. O Zaglebiu jak zawsze ani slowa. Adamczyk pensje dostaje ? Dostaje..i to najwazniejsze.
patrios91

Postprzez cronos 2011-06-17, 8:10 pm

Panie Prezesie co z druzyna rezerw a raczej z likwidacja Czarnych bo twoja rozmowa z piłkarzami była pozbawiona sensu , informacji, i wogule do du..... , stałes sie posmiwiskiem młodzierz smiała sie z Prezeza nie biez przykładu z Majewskiego człowieka ograniczonego i bez kultury ale KASA sie zgadza.
cronos

Postprzez August 2011-06-17, 9:39 pm

cronos napisał(a):bo twoja rozmowa z piłkarzami była pozbawiona sensu , informacji, i wogule do du.....

A że co niby Maruś miał powiedzieć ?
August

Postprzez mario999 2011-06-18, 10:33 am

Czy jest coś, czego może pan sobie zarzucić?

Krytycznie podchodzę do swoich zadań i można powiedzieć, że w każdym elemencie mogłem zrobić coś lepiej, zarówno sportowym, jak i organizacyjnym.
Każda decyzja wiąże się z ryzykiem. Kilka błędów, działając pod presją czasu, popełniłem, choćby przy analizie sportowej czy przy podpisywaniu kontraktów tuż przed sezonem, gdy miałem dwa tygodnie na wszystko. W drugiej rundzie już inaczej to zorganizowałem, mając do pomocy dyrektora sportowego i ustrzegliśmy się takich potknięć, a dziś ich nie powielam. Mieliśmy gonitwę za czasem i gotówką, co mogło powodować błędy.

Ten fragment wywiadu z prezesem wyrwał mnie z butów.
A kto kur... sprowadził 17 kopaczy i kto za to zapłacił??????????????????????
mario999

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników