ZMIANY W SKŁADZIE ZAGŁĘBIA W PRZERWIE ZIMOWEJ

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez konrad 2004-07-02, 10:02 am

Myśle , że Kitowicz nie jest gorszy od Kurdziela , obrona bez zmian , tak jak piszecie koniecznie Twardawa , do drugiej ma szanse wejść Marcin Morawski, może obudzi sie Malinowski. W ataku jest konkurencja i pewnie nie bedzie łatwo być tu pewniakiem .
konrad

Postprzez WOJTEK 2004-07-02, 12:03 pm

konrad napisał(a)::?: :?: :?: Twój tok myślowy jest dla mnie zagadką....jeśli wolno napisz dlaczego lepiej grać w ostatnim klubie pierwszej ligi niz jednym z czołowych drugiej. Promocja?
Po 1 drugąlige pokazuje polsat sport a pierwsza canal + , tu i tu można się wypromowac.
Po 2 stacje te pokazuja mecze gdzie gra toczy sie o najwyzsza stawke i mecze sa ciekawe. ( na gks-sie to jest antypilka , kibole sie leja , nikt tego nie chce pokazywac) ile razy byla stamtad transmisja?
Po 3 na Ludowy przychodzilo w 3 lidze wiecej kibiców niż na kazdy ze slaskich lubow 1 ligi. Gzie wiec jest ta twoja promocja kolego?
na druga lige pewnie mniej nie przyjdzie. a polsat sport chetnie pokaze stadion z 12 tys. kibiców na meczu. Podobnie bylo z Cracovią.
W DRUGIEJ LIDZE NIE ZAGRA Z LEGIĄ,WISŁĄ.AMICĄ.JAK UCZY DOŚWIADCZENIE GKS SPRZEDAŁ WIELU PIŁKARZY DO LEPSZYCH KLUBÓW.POZA TYM NIE WIADOMO CZY BARTEK BĘDZIE SIEDZIAŁ NA ŁAWCE.SKĄD TO WIESZ ? WRÓŻKA JESTEŚ???PRZYPOMNIJ SOBIE SKĄD WZIĄŁ SIĘ JELEŃ,SIKORA,MOSKAŁA.A PORÓWNANIE TELEWIZYJNE MNIE ROZŚMIESZA.JAKI MENADŻER OGLĄDA PIŁKARZY W TELEWIZJI ???NAJWAŻNIEJSZE JEST TO,ŻE BARTEK CHCIAŁ U NAS GRAĆ.TYLKO TRZEBA GO WYKUPIĆ.JAKOŚ ZAGŁĘBIE SIĘ NIE PALI DO TEGO .TO CO MA ZROBIĆ??STRAJKOWAĆ ??
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez konrad 2004-07-02, 12:11 pm

Gdzie kolego napisałwem coś o ławce i o Bartku?
Autorzy ci sie pomylili.
konrad

Postprzez WOJTEK 2004-07-02, 1:20 pm

ZROZUM MĄDRALO.NIE BĘDĘ KAŻDEMU Z OSOBNA PISAŁ.SKORO NIE POŁAPAŁEŚ TO CO JA MAM NA TO PORADZIĆ ??
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez twari 2004-07-02, 1:55 pm

Jesli bedzie gral w I jedenastce to luz- ciesze sie bo chlopak ma talent ale jesli nie to szkoda zeby odchodzil tylko dlatego ze to I-ligowy klub, bo to klub z nieciekawa perspektywa na dzien dzisiejszy...
twari

Postprzez viking 2004-07-02, 8:30 pm

A gdzie będzie Lachowski ?
viking

Postprzez twari 2004-07-02, 8:45 pm

viking napisał(a):A gdzie będzie Lachowski ?

A gdzie ma byc?? W ZAGLEBIU, nie? :)
twari

Postprzez Wally 2004-07-03, 8:33 am

Dzwoniłem przed chwilą do kierownika naszej drużyny (nie wiem nawet czy to był Włosowicz czy Rudy :oops: )
Niestety awans Zagłębia do drugiej ligi spowodował, że będę musiał być w stałym kontakcie z działaczami, ponieważ często będę musiał podawać jakieś nowinki na www.sportowefakty.pl

Dowiedziałem się, że Zagłębie:
- dzisiaj gra sparing z Polarem Wrocław
- 7 lipca gra sparing, nie wiadomo z kim, ale na pewno Piast i Polkowice odpadają, bo gramy z nimi w lidze
- 9 lub 10 lipca gra ze Śląskiem Wrocław
Wally

Postprzez twari 2004-07-03, 1:31 pm

Moze mi ktos przyblizyc sylwetke tego chlopaka ktorego sprzedalismy do Craxy?? Mam tu na mysli Rafała Brzeziańskiego! Z gory dzieki!
twari

Postprzez Gość 2004-07-03, 1:50 pm

twari napisał(a):Moze mi ktos przyblizyc sylwetke tego chlopaka ktorego sprzedalismy do Craxy?? Mam tu na mysli Rafała Brzeziańskiego! Z gory dzieki!

Po pierwsze nie sprzedaliśmy. Rafał przyszedł do nas z Cracovii i po prostu do niej wrócił. Co do samego zawodnika to zagrał on tylko kilka minut w ostatnim meczu z Chrobrym u siebie (czerwona kartka za zagranie ręką poza polem karnym). Brzeziański występował natomiast w zespole rezerw ale i tam nie zachwycił. Popełniał dużo błędów i trenerzy nie dawali mu większych szans. Przykładowo w rundzie wiosennej w meczu Ĺšródło II Kromołów - Zagłębie II Sosnowiec (3-4) zawalił przy wszystkich straconych bramkach. Skoro nie nadawał się u nas nawet do rezerw oddaliśmy go Craxie.
Gość

Postprzez twari 2004-07-03, 3:48 pm

Dzieki! Kurcze- nie skojarzylem nazwiska z tym zajefajnym debiutem.. :D ale niewiedzialem ze jest z Craxy...
twari

Postprzez rrr 2004-07-03, 6:35 pm

Najprawdopodobniej nalepszym nabytkiem okaże sie w tym roku nowy bramkarz Kitowicz. Małocha będzie "walczył" z Koźmińskim o pozycję nr. 4 w ataku. Bała będzie miał pewne miejsce w składzie, ale z braku konkurentów.
Wypada niesmiało przypomnieć trenerowi, że żaden z nabytków, którzy trafili do S-ca po starej znajomości z Ostrowca lub Bełchatowa nie sprawdził się. I nie ma powodów, żeby Małocha był tym pierwszym. Czym on się różni od np. Staweckiego?
rrr

Postprzez Bastek 2004-07-03, 8:23 pm

Miejmy nadzieję że Małocha po gównianym dla niego sezonie się odnajdzie
jak kiedyś W.Adamczyk i będzie bramki strzelał ,a także weżmie na siebie ciężar gry w trudnych momentach.
Bastek

Postprzez kl@kot 2004-07-03, 9:43 pm

Prawdziwy fan od piknika rożni się tym że wierzy prezesowi trenerowi i piłkarzom swojej drużyny i osobiscie nie wiem po co tykanie Malochy ,Baly i innych myślę i wierzę w to że są to zawodnicy potrzebni naszej drużynie i spełnią nasze oczekiwania i myślę że zostaną odpowiednio i godnie przywitani szczegolnie Adaś Bała który powinien zapomnieć o chamstwie iprostactwie kibiców GKS-su
kl@kot

Postprzez Zagórze_Fan 2004-07-03, 9:49 pm

Bastek napisał(a):Miejmy nadzieję że Małocha po gównianym dla niego sezonie się odnajdzie
jak kiedyś W.Adamczyk i będzie bramki strzelał ,a także weżmie na siebie ciężar gry w trudnych momentach.

Jak sie gra przy takich wspaniałych i wiernych kibicach, przy świetnych oprawach (pozdro FB), to choćby się nie chciało to się będzie dobrze grać!
Zagórze_Fan

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna