Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
W DRUGIEJ LIDZE NIE ZAGRA Z LEGIĄ,WISŁĄ.AMICĄ.JAK UCZY DOŚWIADCZENIE GKS SPRZEDAŁ WIELU PIŁKARZY DO LEPSZYCH KLUBÓW.POZA TYM NIE WIADOMO CZY BARTEK BĘDZIE SIEDZIAŁ NA ŁAWCE.SKĄD TO WIESZ ? WRÓŻKA JESTEŚ???PRZYPOMNIJ SOBIE SKĄD WZIĄŁ SIĘ JELEŃ,SIKORA,MOSKAŁA.A PORÓWNANIE TELEWIZYJNE MNIE ROZŚMIESZA.JAKI MENADŻER OGLĄDA PIŁKARZY W TELEWIZJI ???NAJWAŻNIEJSZE JEST TO,ŻE BARTEK CHCIAŁ U NAS GRAĆ.TYLKO TRZEBA GO WYKUPIĆ.JAKOŚ ZAGŁĘBIE SIĘ NIE PALI DO TEGO .TO CO MA ZROBIĆ??STRAJKOWAĆ ??konrad napisał(a)::?: :?: :?: Twój tok myślowy jest dla mnie zagadką....jeśli wolno napisz dlaczego lepiej grać w ostatnim klubie pierwszej ligi niz jednym z czołowych drugiej. Promocja?
Po 1 drugąlige pokazuje polsat sport a pierwsza canal + , tu i tu można się wypromowac.
Po 2 stacje te pokazuja mecze gdzie gra toczy sie o najwyzsza stawke i mecze sa ciekawe. ( na gks-sie to jest antypilka , kibole sie leja , nikt tego nie chce pokazywac) ile razy byla stamtad transmisja?
Po 3 na Ludowy przychodzilo w 3 lidze wiecej kibiców niż na kazdy ze slaskich lubow 1 ligi. Gzie wiec jest ta twoja promocja kolego?
na druga lige pewnie mniej nie przyjdzie. a polsat sport chetnie pokaze stadion z 12 tys. kibiców na meczu. Podobnie bylo z Cracovią.
twari napisał(a):Moze mi ktos przyblizyc sylwetke tego chlopaka ktorego sprzedalismy do Craxy?? Mam tu na mysli Rafała Brzeziańskiego! Z gory dzieki!
Bastek napisał(a):Miejmy nadzieję że Małocha po gównianym dla niego sezonie się odnajdzie
jak kiedyś W.Adamczyk i będzie bramki strzelał ,a także weżmie na siebie ciężar gry w trudnych momentach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack