przez PaprykarZ19 2007-02-07, 8:15 pm
A ja mimo wszystko jestem zdania, że spokojnie możemy wywalczyć awans do OE! Tylko żeby tego tak na prawdę chcieli piłkarze,działacze i miasto, a nie tylko pozorowali chęć awansu, a na końcu znów przez 1 czy 2pkt nie awansować i tłumaczyć się, że znów mieliśmy pecha i że w przyszłym sezonie walczymy o awans! Warunkiem jest to, żeby nie tylko kibice chcieli tego awansu(to jest oczywiste), ale również Ci, którzy mają na to trochę większy wpływ od nas!
Jest Prymula i miejmy nadzieję, że będzie potrafił trafić do bramki przeciwnika parę razy, załóżmy, że dojdzie jeszcze Robaszek i luka na lewej flance będzie "załatana".Topolskiego traktuję bardziej jako uzupełnienie składu niż wzmocnienie, więc kadra powinna być w miarę szeroka jak na drugą ligę. A naszą siłą w rundzie rewanżowej powinno być zgranie zawodników! A to przecież jest bardzo mocna broń, o czym się przekonaliśmy na początku rundy jesiennej gdy w bardzo głupi sposób traciliśmy punkty... i teraz się to raczej nie powinno zdarzać, a składu przynajmniej w mojej opinii, wcale nie mamy gorszego od rywali! No może brak nam klasowego egzekutora, ale może Prymula nas mile zaskoczy ; ) Ja jak najbardziej wierzę w ten awans!
I nie przejmujmy się tym, ze np. Ruch jest bardzo aktywny na rynku transferowym, bo w większości są to starsi piłkarze, być może wypaleni, a przede wszystkim przychodzą do Ruchu bo w OE ich nie chcą więc moim zdaniem są to takie "ogryzki", czyli niepełnowartościowe "jadło" ;D może z wyjątkiem Peskovica, który może być ich dużym wzmocnieniem. A ich problemem, może stać się to co nas nawiedziło na początku poprzedniej rundy, czyli brak zgrania ; ) Więc niech się chłopaczki i ich coach nacieszą przypływem gotówki i popularności, a my spokojnie róbmy swoje! Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni ; )[/url]