TEMAT O STADIONIE LUDOWYM

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Łuki19 2007-07-13, 12:00 pm

to po cholere ta umowa skoro my jesli juz bedziemy grali w Wodzisławiu to nie obejrzymy zadnego meczu kpina jakas
Łuki19
Obserwowany

Postprzez Przemek26 2007-07-13, 12:05 pm

Łuki19 napisał(a):to po cholere ta umowa skoro my jesli juz bedziemy grali w Wodzisławiu to nie obejrzymy zadnego meczu kpina jakas

Przestańcie wszyscy pi******.
Nie ma słowa o tym w komunikacie o podpisaniu umowy że stadion na OE zgłoszony ale bez publiczności.
Sądzę że Adam bądź ktoś inny poda na stronie jakośc konkrętną informacje, a na razie przestańcie płakać.Szczególnie ci którzy na pewno by pojechali .

To ostanie to do ciebie Łuki19
Przemek26

Postprzez adas 2007-07-13, 12:09 pm

666 napisał(a):Zagłębie będzie grało w Wodzisławiu swoje pierwsze mecze, umowa została podpisana. Mecze odbędą się jednak bez udziału publiczności.
Nie wiem kto takie informacje Ci przekazał, nie są one jednak prawdziwe.
adas

Postprzez Łuki19 2007-07-13, 12:16 pm

Przemek26 napisał(a):
Łuki19 napisał(a):to po cholere ta umowa skoro my jesli juz bedziemy grali w Wodzisławiu to nie obejrzymy zadnego meczu kpina jakas

Przestańcie wszyscy pi******.
Nie ma słowa o tym w komunikacie o podpisaniu umowy że stadion na OE zgłoszony ale bez publiczności.
Sądzę że Adam bądź ktoś inny poda na stronie jakośc konkrętną informacje, a na razie przestańcie płakać.Szczególnie ci którzy na pewno by pojechali .

To ostanie to do ciebie Łuki19

i poco Przemek komentujesz skad ty to mozesz wiedziec pilnuj siebie a nie innych.
a jak pojade to co wtedy ?
Ostatnio edytowano 2007-07-13, 12:18 pm przez Łuki19, łącznie edytowano 1 raz
Łuki19
Obserwowany

Postprzez Nato 2007-07-13, 12:18 pm

to podajcie oficjalną informacje gdzie pisze o meczach Zagłębia w Wodzisławiu z udziałem publiczności. Bo takie informacje z gazeta.pl czy sport.pl to można sobie w buty wsadzić.
Nato

Postprzez Łuki19 2007-07-13, 12:19 pm

Nato napisał(a):to podajcie oficjalną informacje gdzie pisze o meczach Zagłębia w Wodzisławiu z udziałem publiczności. Bo takie informacje z gazeta.pl czy sport.pl to można sobie w buty wsadzić.

powyzej miałes podana rozmowe z prezydentem Wodzisławia i on tam nic nie mówi o meczach Zagłebia bez publicznosci wrecz odwrotnie,
Łuki19
Obserwowany

Postprzez Nato 2007-07-13, 12:22 pm

ja wiem swoje Ty wiesz swoje. 666 dobrze pisze.
Nato

Postprzez Łuki19 2007-07-13, 12:31 pm

Nato napisał(a):ja wiem swoje Ty wiesz swoje. 666 dobrze pisze.

No własnie ty wiesz wiecej. Prezydent Wodzisławia skoro nic nie mówił o meczach bez publicznosci to tak musi byc a nie jakis koles ktory podobno ma info od kogos, zreszta przekonamy po jakims czasie kto mial racje czy Prezydent czy ty z tym swoim info
Łuki19
Obserwowany

Postprzez Przemek26 2007-07-13, 12:58 pm

Kazdy kolejny post na temat czy beda widzowie czy nie, będzie = ostrzeżeniem o liczbie 3
Popatrzcie wyżej co napisał Adam.
adas napisał(a):
666 napisał(a):Zagłębie będzie grało w Wodzisławiu swoje pierwsze mecze, umowa została podpisana. Mecze odbędą się jednak bez udziału publiczności.

Łuki19 wtedy cie Przeproszę.
Przemek26

Postprzez HrabiaZąbek 2007-07-13, 1:03 pm

Czytać!:

http://www.sosnowiec.info.pl/modules/ne ... 1dc23426f1

Prezydent Wodzisławia: czekamy na Zagłębie!

Wojciech Todur: Jak trudna była to decyzja?
Mieczysław Kieca, prezydent Wodzisławia: (...) Było ciężko z wielu powodów. Każdy, kto widział, jak zachowywali się pseudokibice podczas meczu Legii Warszawa w Wilnie, dwa razy zastanowi się teraz zanim wpuści kibiców obcej drużyny na swój stadion.

Co lub kto w takim razie Pana przekonał?
- Władze miasta oraz klubowi działacze z Sosnowca wykazali się godnym podziwu uporem i przedstawili też konkretny plan promocji całego przedsięwzięcia. (...)

Na czym ma polegać ta promocja?
- Zagłębie stawia sprawę jasno: jedziemy do przyjaciół z Wodzisławia. Razem chcemy dać przykład, że antagonizmy - jeżeli w ogóle są - muszą iść w kąt, gdy zagrożone jest dobro klubu z naszego regionu. Przecież dla kibiców to też lepiej, że województwo śląskie będzie mieć w ekstraklasie pięć, a nie cztery drużyny. Działacze Zagłębia i władze miasta zaprosiły mnie na spotkanie z kibicami z Sosnowca. (...)

Jak na decyzję władz Wodzisławia zareagowali kibice Odry?
- (...) Głosy (...) były podzielone. Na koniec usłyszeliśmy jednak zapewnienie, że nie widzą problemu. Mam nadzieję, że pokażemy innym, że na Śląsku, w kolebce polskiej piłki, wyznacza się nowe standardy, a wszystko to z myślą o Euro 2012.

Kto będzie odpowiadał za bezpieczeństwo podczas spotkań rozgrywanych w Wodzisławiu?
- Zabezpieczenie widowiska to obowiązek organizatora. Oprócz umowy stadion zostanie też dodatkowo ubezpieczony. Władze Sosnowca zapewniły nas również, że zorganizują transport dla kibiców Zagłębia.

Jeżeli Zagłębia dojdzie do porozumienia z innymi zespołami i zmieni gospodarzy spotkań, to w Wodzisławiu może nie odbyć się nawet jeden mecz...
- Teoretycznie jest to możliwe. My jednak czekamy na Zagłębie.
HrabiaZąbek

Postprzez Łuki19 2007-07-13, 1:05 pm

Przemek26 napisał(a):Kazdy kolejny post na temat czy beda widzowie czy nie, będzie = ostrzeżeniem o liczbie 3
Popatrzcie wyżej co napisał Adam.
adas napisał(a):

Łuki19 wtedy cie Przeproszę.

Przemek to juz mozesz ;]
Łuki19
Obserwowany

Postprzez YOOSHKY 2007-07-13, 1:21 pm

Nato napisał(a):to podajcie oficjalną informacje gdzie pisze o meczach Zagłębia w Wodzisławiu z udziałem publiczności. Bo takie informacje z gazeta.pl czy sport.pl to można sobie w buty wsadzić.
Ale nie naszego Rzecznika Prasowego ;)
adas napisał(a):
YOOSHKY

Postprzez Osman 2007-07-13, 5:44 pm

Możecie pisać co chcecie a ja i tak wiem że zagramy w Wodzislawiu w roli gospodarza tylko jeden mecz... mainowicie z Bytomianami.

mecz Zagłębie-Odra na bank będzie zamieniony gospodarz
po tem Zagłebie-Jaga jestem przekonany że również sie dadzą przekonać

a dalewj to już zależy czy sie wkońcu wyrobimy na mecz z Groclinem czy jednak i ten trzeba bedzie jeszcze przeorganizować :P
Osman
Żółta kartka

Postprzez robertkozlowski5 2007-07-13, 10:28 pm

Osman napisał(a):Możecie pisać co chcecie a ja i tak wiem że zagramy w Wodzislawiu w roli gospodarza tylko jeden mecz... mainowicie z Bytomianami.

mecz Zagłębie-Odra na bank będzie zamieniony gospodarz
po tem Zagłebie-Jaga jestem przekonany że również sie dadzą przekonać

a dalewj to już zależy czy sie wkońcu wyrobimy na mecz z Groclinem czy jednak i ten trzeba bedzie jeszcze przeorganizować :P

zgadzam sie mysle ze tak wlasnie sie stanie.
robertkozlowski5

Postprzez everlast1906 2007-07-14, 1:15 am

i co w koncu? bedziemy grac na Wodzislawiu czy nie? Jak to sobie wyobrazaja jesli tak? Dojazd do Wodzislawia bedzie za free? Czy jak bo nie kumam. Pozdro
everlast1906

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna