Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Łuki19 napisał(a):to po cholere ta umowa skoro my jesli juz bedziemy grali w Wodzisławiu to nie obejrzymy zadnego meczu kpina jakas
Przemek26 napisał(a):Łuki19 napisał(a):to po cholere ta umowa skoro my jesli juz bedziemy grali w Wodzisławiu to nie obejrzymy zadnego meczu kpina jakas
Przestańcie wszyscy pi******.
Nie ma słowa o tym w komunikacie o podpisaniu umowy że stadion na OE zgłoszony ale bez publiczności.
Sądzę że Adam bądź ktoś inny poda na stronie jakośc konkrętną informacje, a na razie przestańcie płakać.Szczególnie ci którzy na pewno by pojechali .
To ostanie to do ciebie Łuki19
Nato napisał(a):to podajcie oficjalną informacje gdzie pisze o meczach Zagłębia w Wodzisławiu z udziałem publiczności. Bo takie informacje z gazeta.pl czy sport.pl to można sobie w buty wsadzić.
Nato napisał(a):ja wiem swoje Ty wiesz swoje. 666 dobrze pisze.
adas napisał(a):Nie wiem kto takie informacje Ci przekazał, nie są one jednak prawdziwe.666 napisał(a):Zagłębie będzie grało w Wodzisławiu swoje pierwsze mecze, umowa została podpisana. Mecze odbędą się jednak bez udziału publiczności.
Przemek26 napisał(a):Kazdy kolejny post na temat czy beda widzowie czy nie, będzie = ostrzeżeniem o liczbie 3
Popatrzcie wyżej co napisał Adam.adas napisał(a):Nie wiem kto takie informacje Ci przekazał, nie są one jednak prawdziwe.666 napisał(a):Zagłębie będzie grało w Wodzisławiu swoje pierwsze mecze, umowa została podpisana. Mecze odbędą się jednak bez udziału publiczności.
Łuki19 wtedy cie Przeproszę.
Ale nie naszego Rzecznika Prasowego ;)Nato napisał(a):to podajcie oficjalną informacje gdzie pisze o meczach Zagłębia w Wodzisławiu z udziałem publiczności. Bo takie informacje z gazeta.pl czy sport.pl to można sobie w buty wsadzić.
adas napisał(a):Nie wiem kto takie informacje Ci przekazał, nie są one jednak prawdziwe.666 napisał(a):Zagłębie będzie grało w Wodzisławiu swoje pierwsze mecze, umowa została podpisana. Mecze odbędą się jednak bez udziału publiczności.
Osman napisał(a):Możecie pisać co chcecie a ja i tak wiem że zagramy w Wodzislawiu w roli gospodarza tylko jeden mecz... mainowicie z Bytomianami.
mecz Zagłębie-Odra na bank będzie zamieniony gospodarz
po tem Zagłebie-Jaga jestem przekonany że również sie dadzą przekonać
a dalewj to już zależy czy sie wkońcu wyrobimy na mecz z Groclinem czy jednak i ten trzeba bedzie jeszcze przeorganizować :P
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników