witam po dlugiej przerwie! Az mnie korcilo by pisac przed sobotnim meczu ,ale obiecalem sobie ze napisze po meczu ,bez wzgledu na wynik. Na pewno inaczej patrze na to bo odwiedzam Ludowy tylko raz na runde , choc pewnie serce kibica jestem tam pewnie caly czas , nawet zona zazdrosna hihi. Coz jest remis i ........cieszmy sie ! Racja byly poprzeczka slupek ,brakuje mi tak apropo dawnych skrotow,teraz tylko bramki

,ale ilu z Nas tak do 65 miniuty myslalo chociaz remis. Inna rzecz wrocilo Dejavu jak sledzilem wyniki z innych stadionow a nastepnie bramka z wolnego dla Bytovii ,kto z Nas nie pamieta tych meczy o lidera ,bodajze z Polkowicami (1LIGA) i wiele innych .Ktos pisal podobnie przed meczem z Jarota,ale ta presja byla teraz. Patrzymy ze to tylko remis , obojetnie czy nawet byloby zwyciestwo , Ok szkoda 2 pkt ale to lepsze niz strata 3, to i tak wszystkie 4 druzyna z top 4 ,ma ta sama presje , czy 5 Warta tez , okaze sie juz za tydzien ( wyjazd do Glogowa). Robmy swoje ,grajmy swoje ,Zwariowana ta liga ,do konca 10 kolejek ( nie licze Polkowic) wiec 30 pkt dla kazdego do podniesienia , oj i latwo nie bedzie to wiemy , Cuda sie zdarzaja ale zaden zespol nie zdobedzie kompletu i tu sie zgadzamy . Wiec wszystko zalezy jeszcze od walki determinacji i wiary w koncowy sukces. Wiecie kto ma najlatwiej ta druzyna ktora zgarnia 3 pkt za Polkowice i nikt wiecej . Narzekania byly po remisie z Blekitnymi a teraz widzimy ze byl cenny ,teraz Kalisz i ...

??? no wlasnie ,jedni walcza o awans jedni o utrzymanie i to jest powod ze wszystko moze sie zdarzyc. Jednoo pewne i chyba o tym wiedza w Zaglebiu ,ze mimo wszystko latweij bedzie podniesc z murawy teraz te punkty z tych 30 co zostalo niz podnosic je w przyszlym sezonie. Kazdy z Nas to wie i oby to tyczylo Zaglebia ,w przyszlym sezonie Latwiej jest sie utrzymac (1 liga ) niz awansowac do niej .Jestem pelen nadzei ,moge napisac WRESZCIE, ale chyba sie juz nauczylem nie patrzec tylko na nastepna kolejke . Emocje Emocje Emocje i nie zdziwie sie gdy beda one trzymac do konca i TEGO WAM ZYCZE Z POZYTYWNYM ZAKONCZENIEM . BYLO JEST I BEDZIE ZAWSZE ZAGLEBIE !!!!!