LucasUSA napisał(a):Ja osobiscie jestem przeciwny pewnym zachowaniom, ale rozumiem kibicow, ktorzy doprowadzeni do ostatecznosci wyrzuca z siebie to, co mysla. Poza tym stadion to nie teatr. No bo jezeli Augustowi nerwy puscily, to dobrze, ze mnie tam nie bylo![]()
Z drugiej strony uwazam za nonsens, zeby paru tekstom w stylu "pilkarzyki-pajacyki" i szyderczym okrzykom z trybun poswiecac felietony, kreujac wszystkich kibicow z Sosnowca na idiotow. A juz mega nonsensem w moim mniemaniu jest zwalanie winy za fatalny poczatek sezonu na kibicow!
Proponuje skonczyc ten temat, bo juz rozmywamy.
Ja wspomne tylko jeden z moich ostatnich dni w pracy(pracuje po tej innej strony rzeki). Wchodze na fabryke a tam "szmaciarze,szmaciarze" i ze podobno mamy na ludowym nowe przyśpiewki. Maja ubaw. Ja poprostu widziałem reakcje piłkarzy(naszych młodych z Sosnowca) na wyzwiska z trybun. A przeniosłem się na krytą z nadzieją że będe światkiem bardziej cywilizowanych reakcji. Ostatnio wszyscy przeniesli się na krytą-fakt. Piłkarze też grają kaszanę ale z piłkarzami nic nie zrobie, a w sprawie kibiców może coś uda się zdziałać. Pozdrawiam