ZAGŁĘBIE - BAŁTYK Gdynia sobota 12.05.2012r. godz.17:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: ZAGŁĘBIE - BAŁTYK Gdynia sobota 12.05.2012r. godz.17:00

Postprzez werty2 2012-05-14, 6:31 am

Ja pie... co za ludzie...Ujawniając sie na wyjeździe ,zasiadając w sektorze gości trzeba się liczyć z konsekwencjami...proste.

P.S Żadnych ukłądów ,dobrych kontaktów z Bałtykiem z tego co mi wiadomo nie ma (i bardzo dobrze bo jest to "ekipa" pokroju Podbeskidzia czy Polonii W )
werty2

Postprzez jondek 2012-05-14, 7:02 am

A nie można było w cywilizowany sposób,zrobić ustawki,na jednym z bocznych boisk ? :redface: Los Prymitywos :kiepsko:
jondek

Postprzez Minion 2012-05-14, 3:54 pm

Jasne, ustawkę na boisku, szkoda że nie na murawie po meczu. Dobra, szalik zabrali, flagę też, nikt nie wylądował w szpitalu, nie bardzo wiem o co afera. Po co trzepali kobity to nie wiem, innych fantów szukali może ? ;) Breloczka do kluczy?? :D czy dwa złote na bronka?
Minion

Postprzez Brynic 2012-05-14, 4:16 pm

werty2 napisał(a):Ja pie... co za ludzie...Ujawniając sie na wyjeździe ,zasiadając w sektorze gości trzeba się liczyć z konsekwencjami...proste.

P.S Żadnych ukłądów ,dobrych kontaktów z Bałtykiem z tego co mi wiadomo nie ma (i bardzo dobrze bo jest to "ekipa" pokroju Podbeskidzia czy Polonii W )

Boze, ale z ciebie prymityw.
Prawdziwi kibice ZS nikogo nie skroili. Zrobili to tylko zwykli patologiczni kryminalisci. To bandyci którzy tylko psują wizerunek klubu. Miejsce takich drani jest w kryminale a nie na Ludowym.
Kibiców Bałtyku przepraszamy, a kurestwu mówimy WON z Ludowego!
Brynic

Postprzez jondek 2012-05-14, 5:53 pm

Kiedyś złodziej był złodziejem,chuligan był chuliganem.Zło było nazywane złem,a dobro,dobrem.Chachmęt i kłamca,był tym kim był.Prawo było prawem egzekwowanym,czyli skutecznym.Dzisiaj odpowiednio,złodziej jest zaradnym inaczej,chuligan jest kibolem.Chachmęt i kłamca to ktoś mijający się z prawdą.Ładniej brzmi??Kiedyś złodziej czy chuligan,lądowali w więzieniu.Dzisiaj pierwszy ląduje na obserwacji psychiatrycznej a drugi dostaje...zakaz stadionowy :) :-) :lol: Wszystko co dobre i zle dociera do nas z Zachodu,z opóznieniem.Tam sobie poradzili z patologią stadionową juz dawno.W prosty i jedyny sposób.Orzekane kary są surowe a co ważne-egzekwowane bez żadnych wyjątków.Do nas też to dotrze.Dzisiejsi chłopcy wyrosną z krojenia szali,"trzepania" torebek w poszukiwaniu breloczka,2 zl na browar czy błyszczku do ust.Następcy,z wypiekami na twarzy i rozdziawionymi ustami,bedą słuchać,że coś takiego miało miejsce.Wierzcie mi,tak będzie.A póki co...ooZAGŁĘBIE oo SOSNOWIEC :niezle:
jondek

Postprzez yahaya 1906 2012-05-14, 6:08 pm

jondek napisał(a):Kiedyś złodziej był złodziejem,chuligan był chuliganem.Zło było nazywane złem,a dobro,dobrem.Chachmęt i kłamca,był tym kim był.Prawo było prawem egzekwowanym,czyli skutecznym.Dzisiaj odpowiednio,złodziej jest zaradnym inaczej,chuligan jest kibolem.Chachmęt i kłamca to ktoś mijający się z prawdą.Ładniej brzmi??Kiedyś złodziej czy chuligan,lądowali w więzieniu.Dzisiaj pierwszy ląduje na obserwacji psychiatrycznej a drugi dostaje...zakaz stadionowy :) :-) :lol: Wszystko co dobre i zle dociera do nas z Zachodu,z opóznieniem.Tam sobie poradzili z patologią stadionową juz dawno.W prosty i jedyny sposób.Orzekane kary są surowe a co ważne-egzekwowane bez żadnych wyjątków.Do nas też to dotrze.Dzisiejsi chłopcy wyrosną z krojenia szali,"trzepania" torebek w poszukiwaniu breloczka,2 zl na browar czy błyszczku do ust.Następcy,z wypiekami na twarzy i rozdziawionymi ustami,bedą słuchać,że coś takiego miało miejsce.Wierzcie mi,tak będzie.A póki co...ooZAGŁĘBIE oo SOSNOWIEC :niezle:

:lol: :lol: :lol:

To ty nie wiesz co dzieję się na zachodzie.

W Anglii w poprzednim sezonie było pare burd na stadionie, w Niemczech w poprzednim i w tym który właśnie się skończył było naprawdę ciekawie, o Włochach nie wspominając.

Cały świat dymi, my mamy robić inaczej? :lol:
yahaya 1906

Postprzez jondek 2012-05-14, 6:25 pm

Widze,że dopiero co wrociłes z tych państw,to może bliżej nam opowiesz o tych burdach,klatkach dla"gości",wysokich na 5 m płotach bezpieczeństwa i wystraszonych rodzicach z małymi dziećmi uciekającymi wraz ze stewardami(na pewno wiesz kto to)?Chętnie posłuchamy światowca.Cały postępowy swiat pędzi do przodu a my czemu nie razem z nim.Dziwie się że podjąłem z Tobą polemike,ale nie chce mi sie juz kasować.Dla Ciebie-bez odbioru.
jondek

Postprzez Brynic 2012-05-14, 6:38 pm

jondek napisał(a):Widze,że dopiero co wrociłes z tych państw,to może bliżej nam opowiesz o tych burdach,klatkach dla"gości",wysokich na 5 m płotach bezpieczeństwa i wystraszonych rodzicach z małymi dziećmi uciekającymi wraz ze stewardami(na pewno wiesz kto to)?Chętnie posłuchamy światowca.Cały postępowy swiat pędzi do przodu a my czemu nie razem z nim.Dziwie się że podjąłem z Tobą polemike,ale nie chce mi sie juz kasować.Dla Ciebie-bez odbioru.

Dobrze powiedziane jondek. Popieram.
Bandytów stadionowych to trzeba ostro za morde. Psują nam tylko wizerunek klubu. Lepiej było na jesieni, bez tych z b-klasy. Od czasu jak sie zaczynali schodzic jak jakies pasozytnicze stworzenia to problemy rosły. A ich uwienczeniem jest zwykły akt bezczelnego chamstwa na meczu z Bałtykiem. To zachowanie zwykłej dziczy, zboczonych plemiennych prymitywów. Dlatego apeluje aby bandytów stadionowych porządnie chwycic za mordy i wsadzic do kryminału. Niech gniją tam gdzie jest miejsce dla takich zwyrodnialców.
Brynic

Postprzez yahaya 1906 2012-05-14, 6:41 pm

jondek napisał(a):Widze,że dopiero co wrociłes z tych państw,to może bliżej nam opowiesz o tych burdach,klatkach dla"gości",wysokich na 5 m płotach bezpieczeństwa i wystraszonych rodzicach z małymi dziećmi uciekającymi wraz ze stewardami(na pewno wiesz kto to)?Chętnie posłuchamy światowca.Cały postępowy swiat pędzi do przodu a my czemu nie razem z nim.Dziwie się że podjąłem z Tobą polemike,ale nie chce mi sie juz kasować.Dla Ciebie-bez odbioru.

Obeznany :lol: a co, internetu nie ma? nie mogłem się dowiedzieć z internetu?

Niech najpierw piłkarze nawiążą poziomem do tych z zachodu, w kraju będzie tak dobrze jak na zachodzie to możemy rozmawiać.

Pajacyk forumowy nie ustępuję :)
yahaya 1906

Postprzez yahaya 1906 2012-05-14, 6:42 pm

Brynic napisał(a):

Dobrze powiedziane jondek. Popieram.
Bandytów stadionowych to trzeba ostro za morde. Psują nam tylko wizerunek klubu. Lepiej było na jesieni, bez tych z b-klasy. Od czasu jak sie zaczynali schodzic jak jakies pasozytnicze stworzenia to problemy rosły. A ich uwienczeniem jest zwykły akt bezczelnego chamstwa na meczu z Bałtykiem. To zachowanie zwykłej dziczy, zboczonych plemiennych prymitywów. Dlatego apeluje aby bandytów stadionowych porządnie chwycic za mordy i wsadzic do kryminału. Niech gniją tam gdzie jest miejsce dla takich zwyrodnialców.

Panie Wąsie, Popatrz pan jak postrzegani są kibice Podbeskidzia którzy idealnie wpasowują się w pana światopogląd stadionowy. :lol:
yahaya 1906

Postprzez yahaya 1906 2012-05-14, 6:52 pm

Ojej, miejmy nadzieję, że panowie z Bałtyku zgłosili to na policję! :)

kryminaliści, złodzieje! więcej kamer, to dla was obywatele.

Obywatelu! spełnij swój obywatelski obowiązek i znajdź winnych! :lol:

Zająłbyś się walką z prawdziwymi zdrajcami i złodziejami na skale krajową - politykami.
yahaya 1906

Postprzez jondek 2012-05-14, 6:58 pm

yahaya 1906 napisał(a):Obeznany a co, internetu nie ma? nie mogłem się dowiedzieć z internetu?

Spróbuj wirtualnego seksu a potem przejdz na real.Prawie to samo,ale prawie robi różnice ;-) Wierz mi :niezle: I nie wierz we wszystko co piszą w internecie,bo możesz się zdziwić ;-(
jondek

Postprzez yahaya 1906 2012-05-14, 6:59 pm

A filmików to nie ma? :lol: no nie moge z typa, mega pajac.
yahaya 1906

Postprzez Brynic 2012-05-14, 7:03 pm

jondek napisał(a):Spróbuj wirtualnego seksu a potem przejdz na real.

Hahahahaha, brawo jondek, brawo! :lol: teraz bedzie myslał co miałes na mysli :lol:
Brynic

Postprzez yahaya 1906 2012-05-14, 7:04 pm

Brynic napisał(a):
jondek napisał(a):Spróbuj wirtualnego seksu a potem przejdz na real.

Hahahahaha, brawo jondek, brawo! :lol: teraz bedzie myslał co miałes na mysli :lol:

Możemy się spotkać i wtedy zobaczymy czy będziesz skłonny do takich żartów Andrzeju.

pewnie nie za bardzo :)
yahaya 1906

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna