Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Kibic Piasta napisał(a):I jeszce jedno: strasznie mnie korci spytać gdzie się podziało te ponad 5000 ludzi na Ludowym. Część z was wolała wybrać piknik za miastem? Zobaczcie: Okrzei (4500) - Ludowy (2500). Ciągle napinaliście się o kibiców. I tu zostaliscie pokonani. Powodzenia w III lidze w przyszłym sezonie !!!
Franz napisał(a):Kibic Piasta napisał(a):I jeszce jedno: strasznie mnie korci spytać gdzie się podziało te ponad 5000 ludzi na Ludowym. Część z was wolała wybrać piknik za miastem? Zobaczcie: Okrzei (4500) - Ludowy (2500). Ciągle napinaliście się o kibiców. I tu zostaliscie pokonani. Powodzenia w III lidze w przyszłym sezonie !!!
:shock:
Jak my graliśmy z Lechem, to nas było 17500
chwila jak my gralismy z Lechem to nas było okolo 6000 to jest chyba troche wiecej niz u was :?:
PIAST napisał(a):do Cygana
Jedna wielka ściema Cygan...PIAST zdobył bramki w 27, 35 i 89 minucie.
W 15 minucie to ty mogłeś wejść ale do piwnicy swojej babci a nie na stadion w Gliwicach.
PIAST napisał(a):Co to znaczy brak konsekwencji sędziego??? Dyktował karne dla Piasta a dla Sulmy nie? Sytuacja z 65 minuty? W KAŻDYM meczu jest po kilka takich starć w polu karnym ,kiedy napastnik pada i kwiczy że był faul. Czy KAŻDA tego typu sytuacja to karny?
PIAST napisał(a):Opisz bliżej te "inne afery" - może to bramki strzelone przez Piasta, może koncertowa gra, od której sulmiakom się słabo robiło?
PIAST napisał(a):Spikera się czepiasz bo to jak ostatnia deska ratunku, że coś było nie tak...Spikerzy na stadionach są jacy są, nieraz śmieszni, nieraz kretyńscy, nieraz pijani.
Jędrek napisał(a):Cygan ( twoja rodzina z Będzina? bo w c*** cyganów po bramach tam widziałem)
Jędrek napisał(a):masz jakis kompleksik Piasta cy co? po coś jechał do Gliwic poczuć drugoligową atmosferę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników