GKS PIAST GLIWICE w II lidze!!!!!!!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez kwachu 2003-06-09, 10:31 am

U nas na mecz z pewnym spadkowiczem przyszło prawie 3000 ludzi. U was na meczu decydujacym o awansie bylo (wg.sportu) 4000. tyle to u nas było jak wchodzilismy z 5 do 4 ligi... Frekwencją się do nas nawet nie przymierzajcie bo wygląda to śmiesznie.
kwachu

Postprzez Kibic Piasta 2003-06-09, 10:54 am

Już mysłałem że skończą się gatki o kupowaniu, sprzedawaniu, przekrętach. Niestety wybujałe "ego" kibiców Zagłębia bierze górę nad zdroworozsądkowym myśleniem. Jakiś "Cygan" gada bzdury o bramce w pierwszym kwadransie, o niepodyktowanym karnym, itd. A prawda jest taka ze Piast zagrał takim pressingiem ze Lech Sulma nie wiedział co się dzieje. Bramki to tylko konsekwencja gry, a mogło ich być znacznie więcej.
Na temat waszego meczu wypowiadał się nie będę bo nie byłem, dziwi mnie jedynie wasza postawa oddani kibice Zagłębia. Z tymi "dupami" to mocno przegieliście. I jeszce jedno: strasznie mnie korci spytać gdzie się podziało te ponad 5000 ludzi na Ludowym. Część z was wolała wybrać piknik za miastem? Zobaczcie: Okrzei (4500) - Ludowy (2500). Ciągle napinaliście się o kibiców. I tu zostaliscie pokonani. Powodzenia w III lidze w przyszłym sezonie !!!
Kibic Piasta

Postprzez kwachu 2003-06-09, 11:03 am

Chyba nie przeczytałeś mojego poprzedniego postu. A jakby wziąść średnią z całego sezonu, to nie wiem czy by u was tak z 1500 wyszło... Jak wchodziliśmy z 4 do 3 to było na meczu coś koło 8500 (tak chyba sport napisał - mam gdzieś jeszcze w domu ten artykuł). Także co do liczby kibiców to możecie się przy nas schować. Zobaczymy ile was bedzie jak zaczniecie przegrywać w II lidze?
kwachu

Postprzez Franz 2003-06-09, 1:27 pm

Kibic Piasta napisał(a):I jeszce jedno: strasznie mnie korci spytać gdzie się podziało te ponad 5000 ludzi na Ludowym. Część z was wolała wybrać piknik za miastem? Zobaczcie: Okrzei (4500) - Ludowy (2500). Ciągle napinaliście się o kibiców. I tu zostaliscie pokonani. Powodzenia w III lidze w przyszłym sezonie !!!

:shock:

chwila jak my gralismy z Lechem to nas było okolo 6000 to jest chyba troche wiecej niz u was :?:
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez zbynio 2003-06-09, 3:47 pm

Franz napisał(a):
Kibic Piasta napisał(a):I jeszce jedno: strasznie mnie korci spytać gdzie się podziało te ponad 5000 ludzi na Ludowym. Część z was wolała wybrać piknik za miastem? Zobaczcie: Okrzei (4500) - Ludowy (2500). Ciągle napinaliście się o kibiców. I tu zostaliscie pokonani. Powodzenia w III lidze w przyszłym sezonie !!!

:shock:
Jak my graliśmy z Lechem, to nas było 17500

chwila jak my gralismy z Lechem to nas było okolo 6000 to jest chyba troche wiecej niz u was :?:
zbynio

Postprzez Ader 2003-06-09, 4:07 pm

dla kibicow piasta zobaczcie kto zasluguje na 2 lige
najpierw mecze najwazniejsze czyli z Lechem
Ostatnio edytowano 2003-06-10, 3:53 pm przez Ader, łącznie edytowano 1 raz
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez GOŚĆ 2003-06-09, 4:14 pm

PIĘKNE TE ZDJĘCIA TYLKO PO CO TO KOMU TAK BYŁO KIEDYŚCIE BYLI W 2 LIDZE I TO NAPOCZĄTKU SEZONU!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GOŚĆ

Postprzez GOŚĆ 2003-06-09, 4:16 pm

A tak już w miarę poważnie to pokaż mi inne grupy kibiców oprócz PIASTA
które jeżdziły za swoim zespołem !!!
GOŚĆ

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2003-06-09, 4:30 pm

GOŚĆ napisał(a):A tak już w miarę poważnie to pokaż mi inne grupy kibiców oprócz PIASTA

KS MYSZKOW, ODRA OPOLE
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez WOJTEK 2003-06-09, 5:02 pm

GOŚĆ napisał(a):PIĘKNE TE ZDJĘCIA TYLKO PO CO TO KOMU TAK BYŁO KIEDYŚCIE BYLI W 2 LIDZE I TO NAPOCZĄTKU SEZONU!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE MAM PYTAŃ.CO ZA BAŁWAN.TO ZDJĘCIA Z TEGO SEZONU.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez bankier 2003-06-09, 6:00 pm

bałwan - to mało powiedziane - mega bałwan bardziej oddaje jego ego!
mam nadzieję, ze w następnym sezonie równie licznie będziemy zasiadac na Ludowym :)))

a piast się sam przekona, ze II liga to dla nich.... zbyt wysokie progi!
Ostatnio edytowano 2003-06-09, 7:20 pm przez bankier, łącznie edytowano 1 raz
bankier

Re: :)

Postprzez Ader 2003-06-09, 7:18 pm

^m@rcin^ napisał(a):
GOŚĆ napisał(a):A tak już w miarę poważnie to pokaż mi inne grupy kibiców oprócz PIASTA

KS MYSZKOW, ODRA OPOLE

jeszcze polonia
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Cygan 2003-06-09, 7:40 pm

PIAST napisał(a):do Cygana
Jedna wielka ściema Cygan...PIAST zdobył bramki w 27, 35 i 89 minucie.
W 15 minucie to ty mogłeś wejść ale do piwnicy swojej babci a nie na stadion w Gliwicach.

Koleś, juz mówiłem, że szukałem zegara i mogła to być 27 minuta (wszedłem zaraz po jednym z nielicznych okrzyków całej publiczności). c*** mnie interesuje, czy mi wierzysz czy nie! A od mojej babci to się odpierdol, bo jeszcze laską by ci berecik strąciła !!! (k***a, a już miałem nie klnąć na tym forum...)

PIAST napisał(a):Co to znaczy brak konsekwencji sędziego??? Dyktował karne dla Piasta a dla Sulmy nie? Sytuacja z 65 minuty? W KAŻDYM meczu jest po kilka takich starć w polu karnym ,kiedy napastnik pada i kwiczy że był faul. Czy KAŻDA tego typu sytuacja to karny?

konsekwencja sędziego - stał blisko całej akcji i patrzał jak wół w namalowane wrota, kiedy piłkarz Lecha biegnąc sam na sam z Gorczycą został dogoniony i popchnięty przez waszego piłkarza (a co, może sam sie przewrócił, pomyślał: po kij będę strzelał bramkę?)!

PIAST napisał(a):Opisz bliżej te "inne afery" - może to bramki strzelone przez Piasta, może koncertowa gra, od której sulmiakom się słabo robiło?

Koncertowa gra??? Człowieku, czy ty kiedykolwiek widziałeś koncertową grę. W tym meczu poprostu Lech grał słabo i sędzia był dupą. A jak to miała być konceratowa gra, to życzę powodzenia z nią w II lidze...

PIAST napisał(a):Spikera się czepiasz bo to jak ostatnia deska ratunku, że coś było nie tak...Spikerzy na stadionach są jacy są, nieraz śmieszni, nieraz kretyńscy, nieraz pijani.

Masz rację - KAZDY MA TAKIEGO SPIKERA NA JAKIEGO SOBIE ZASŁUZYŁ :lol:
Cygan

Postprzez Cygan 2003-06-09, 7:57 pm

Jędrek napisał(a):Cygan ( twoja rodzina z Będzina? bo w c*** cyganów po bramach tam widziałem)

c*** cię to obchodzi, zapytać sie możesz!!!!!!!!!!!!!

Jędrek napisał(a):masz jakis kompleksik Piasta cy co? po coś jechał do Gliwic poczuć drugoligową atmosferę?

Chyba V ligową. Nawet na meczach LZS - ów ludzie się lepiej bawią.
Cygan

Postprzez PIAST 2003-06-09, 8:26 pm

Cygan
Napisz jeszcze, że przed stadionem Piasta był kurz a kobiety na ulicach były brzydkie. Znalazł się reporter od ukrytej kamery. Brakło twojego obiektywu kiedy gołe dupy zaświeciły na Ludowym. Masz nauczkę na przyszłość - siedź u siebie a nie rób sobie wycieczek bo możesz przegapić kiedy wasi piłkarze wypna ku wam swoje tyłki.
Zresztą, jak chcesz to przyjedź na inaugurację II ligi w Gliwicach. Podaruję ci zegarek jakbyś chciał zapisać o której Piast strzela bramki.
PIAST

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna