Zagłębie Sosnowiec-Czarni Żagań Sobota 30 kwietnia godz 17 !

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Zagłębie Sosnowiec-Czarni Żagań Sobota 30 kwietnia godz

Postprzez patrios91 2011-04-30, 7:41 pm

Widac,ze ten zespol nie chce awansowac. Swietna passa Zaglebia i nagle graja taka padake?!...a juz Siwy to mnie dzisiaj wqr*wil. Przynamniej nie ma zludzen sprzed tygodnia.

Ogrywac Grunta w tym sezonie....moze za rok wyrosnie z niego drugi Zachara. W Czestochowie gra sama mlodziez i to niekoniecznie doswiadczona i jakos daja rade. U nas wychowankowie siedza na lawce i wchodza na boisko od swieta.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez rossoneri 2011-04-30, 7:54 pm

witam :) moich zwolennikow i przeciwnikow:)))
pewnie tych pierwszych mam dzisiaj od groma:)
zaczynamy trener i kierownik druzyny jedno tylko slowo mi sie nasuwa -dowidzenia!!!!

co to za trener ,jak gramy ze slaba druzyna,beznadziejna !!! i przy wyniku 1-0 wstawia piatego obronce!!!!

Luczywek -wielokrotnie pisalem emerytura ,ile musi bramek zajeb... zeby nie gral!!!!

Dziolka????? co to jest???? zarty sobie nasz trener robi>???!!!!

no i wreszcie na koniec Filipowicz ,hmmm moze nic nie bede pisal szkoda slow!!!

brawo Patryk Stefanski !!! chlopak wie o co w tym chodzi:)

reszta dno!!! nie mamy drugiej lini!!! zupelnie
Lacha ??? niestety slabo ,choc jemu nie moge zarzucic braku checi i ambicji

Markowski w sparingach swietnie rozgrywal ,a nasz swietny trener stawia go w obronie

tylko powinnismy sie cieszyc ze nie gral w bramce Miszczuk ,bo bylibysmy bez punktow dzisiaj!!!

zenada!!!dno!!!

pozdrawiam rossoneri
rossoneri

Postprzez turku 2011-04-30, 8:19 pm

Jak to mówią. Wszędzie dobrze ale w II lidze najlepiej :)
turku

Postprzez August 2011-04-30, 8:25 pm

No cóż, udowodniliśmy ponad wszelką watpliwość, że nie mamy zespołu na awans i na niego nie zasługujemy. Nasze "szanse" - jak pisałem niedawno - były w duzym stopniu spowodowane beznadziejnym poziomem tej ligi plus ostatnie kolejki z totalnymi miernotami. Żagań to ciut lepszy od ostatnich trzecioligowy średniak i mamy to co mamy. Zespół pokazał, że nie ma wystarczający umiejętności, a co za tym idzie pomysłu na grę. Do tego dochodzi mierny trener, który nie wiadomo po co i naco tak a nie inaczej ustawia zespół i nagroda dla tego, który potrafi logicznie wytłumaczyć wprowadzenie Madeja z Białkiem w określonych momentach. Oczywiście biorę teżpod uwagę, iż klub, grajki nie chcą awansować i robią z nas wała. Generalnie, nastawiam się na kolejny rok gry po pierdziszewwach.Z tymże, co gorsza, raczej nie mamy trenera, który zagwarantuje choćby stworzenie drużyny z charakterem.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Lars 2011-04-30, 8:27 pm

"przejechaliśmy w dniu meczu 350 kilometrów własnymi samochodami, a chłopcy za swoje pieniądze musieli sobie kupować obiad. " - trener Czernych

Naszym można tylko pogratulować remisu z takim przeciwnikiem i tego co mówią po meczu czyli np. "Drużyna Czarnych postawiła twarde warunki w pierwszej połowie i naprawdę ciężko im było dobrać się do skóry i strzelić drugą bramkę." "Chcieliśmy zaryzykować i liczyliśmy trochę na łut szczęścia." "Piłki od obrońców nie bardzo trafiały na głowy wysokich napastników, dlatego nie do końca nam to wychodziło."

A tak było naprawdę: "my graliśmy chwilę i Zagłębie grało chwilę, ale przez większość czasu to była kopanina."

Gratuluje Naszym piłkarzom, z kim jeszcze potraficie stracić punkty? z młodzieżą z Rakowa? też napewno będą twardym, dobrze poukładanym zespołem. Nawet Real Madryt bałby się takich zespołów jak Żagań jak Częstochowa, jak Nielba, itp, dlatego doskonale rozumiem, że Nasi zawodowcy również wcale nie musza pokonać pewnie i wysoko półamatorskich zespołów.
Ostatnio edytowano 2011-04-30, 8:35 pm przez Lars, łącznie edytowano 1 raz
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez patrios91 2011-04-30, 8:32 pm

August napisał(a):Z tymże, co gorsza, raczej nie mamy trenera, który zagwarantuje choćby stworzenie drużyny z charakterem.

Sedno sprawy. On niestety nie stworzy silnego Zaglebia ani za rok..ani za 2. To amator...bo nie wiem jak go nazwac by zbytnio nie obrazic. Znowu pokusil sie o zabawe pt."obroncy rzadza na boisku" czego tak jak we wczesniejszych meczach z tym samym pomyslem nie strzelilismy bramki,a stracilismy. Wiadomo...druzyna zagrala slabo,ale prowadzila....dla mnie ten mecz przegral Ojrzynski i pan co lubi sie slizgac na boisku.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez Qcu20 2011-04-30, 8:41 pm

Ja nie wiem jak trener nie widział, tego, że nie istniał w ogóle środek pola. Przecież to były zagrywane piłki do wysokich napastników, a kto zagrywał? No obrońcy. Nie przypominam sobie żadnej składnej akcji Zagłębia, gdzie udział wzięliby pomocnicy. Ustawienie było takie. Bramkarz, 6 obrońców, luka w środku pola, 4 napastników...Genialnie.
Nie pierwszy raz frajersko tracimy bramkę, wcześniej z Grudziądzem, gdzie też, strzelamy i się bronimy, teraz tutaj zagraliśmy to samo.

Mówcie co chcecie, ale zespół z Żagania mi się podobał. Na pewno grali lepiej niż Elana, która no jakby to powiedzieć, nie grała nic, my mniejsze nic i tylko dlatego wygraliśmy.
Żagań miał kilka fajnych akcji i to na naszej połowie, umieli pograć piłką i przegrać akcje przez pomocników a my co? NIC NIC NIC :)
Dobrze, że strzeliliśmy tę bramkę z niczego i mamy w bramce Szlakotina, bo szczerze mówiąc, gdyby było 1:3 to zawodnicy Zagłębia wcale nie powinni byli być zdziwieni;)
Qcu20

Postprzez tiktak 2011-04-30, 8:51 pm

Rossoneri - nie masz racji - nie piątego tylko szóstego obrońcę. Kogo uważasz za pomocnika Dziółkę czy Madeja?
August - zmianę Madeja za Dziółkę da się wytłumaczyć. Różnic na korzyść Madeja trochę jest - niższy,trochę bardziej ruchliwy, tańszy na pewno w utrzymaniu no i z Sosnowca.
Wprowadzenie Bialka (i za 5 minut strata bramki) to jest dywersja ze strony tego debila, który jeszcze wciska że walczył o trzy punkty i będzie analizował co się to stało. Tu już ze trzech gości wie co się stało. Ciekawe ile on potrzebuje czasu żeby zajarzyć. Lepiej by było żeby go ktoś wcześniej wyp...ił na zbity pysk.
tiktak

Postprzez LTMario 2011-04-30, 8:54 pm

Jak zawsze rozbudzic nadzieje kibiców aaa potem dac DUPY !!!! to jest po prostu Dramat ile jeszcze meczy musi sie ulozyc pod NAS zeby nasi kopacze awansowali ??

po sezonie bedzie tak polowa druzyny odejdzie .... i zostana sami juniorzy i moze lepiej grac juniorami i zajmowac podobne miejsce w lidze i cieszyc sie ze chłopakom chce sie grac w piłke !!

aaa co do trenera to jest porażka ....

aaa co do Szlakotina to jeszcze pewnie pogra do konca sezonu i go sprzedadza za drobne ....
LTMario

Postprzez Schabu 2011-04-30, 8:58 pm

Ludzie wyluzujcie.Znajdżcie sobie przyjemniejsze chwile niż paraolimpiada na Ludowym.Tyle lat,tyle meczów,a od rundy wiosennej tylko rybki i wszystko jasne :)
A wy marnujecie 5,8 czy 10 zł i całą sobotę bo mecz...
Schabu

Postprzez August 2011-04-30, 8:59 pm

tiktak napisał(a):August - zmianę Madeja za Dziółkę da się wytłumaczyć. Różnic na korzyść Madeja trochę jest - niższy,trochę bardziej ruchliwy, tańszy na pewno w utrzymaniu no i z Sosnowca.

POmijając proste pytanie, po ch.j Dziółka-srółka w wyjsciowym składzie to za niego winien był wejść Białek. Natomiast za Sraporę inny gracz ofensywny. 6 obrońców na pół godziny przed końcem i po 5 minutach od "wzmocnienia" defensywy bramka bo bodajże Łuczywek potyka się o własne giry i nie umie piłki wybić. Kompromitacja naszego Mórinjo Głardioli.
I jeszcze Atrakcyjny Tomuś jedynie co potrafi, to zwalać na arbitra z Legnicy, że łokcia dorobka nie widział. Pora kończyć karierę chłopie.
August

Postprzez cezarro 2011-04-30, 9:01 pm

Prawda jest taka że znowu będziemy kiblować w II lidze i po co napinki i anlizowanie.Ludzie grają w chu.. warunkach bez wypłat i robią wynik.My żyjemy w zakłamanym swiecie .Od paru lat mamy super psedo skład i jakoś wyników nie widać.Nie jestem malkontentem, chciałbym bardzo opuścić tą zasraną II ligę ale niestety nie widzą światełka w tunelu.
Pozdro dla normalnych
Ostatnio edytowano 2011-05-01, 9:54 am przez cezarro, łącznie edytowano 1 raz
cezarro

Postprzez PawełK 2011-04-30, 9:01 pm

tiktak napisał(a):August - zmianę Madeja za Dziółkę da się wytłumaczyć.

Owszem da, ale ja po swojemu... Przed meczem miałem obawy co do sędziowania dzisiejszych zawodów. Niepotrzebnie! Dziółka zaserwował nam prawie powtórkę z rozrywki (z Bydgoszczy) z drobną zmianą, że nie wyleciał z boiska a mógł i nie "zrobił" karnego. Jego faul przed "16" zapewne wielu arbitrów nagrodziłoby "żółtkiem", drugim. Stąd pewnie zmiana w przerwie meczu Madej za Dziółkę, bo mecz moglibyśmy kończyć w osłabieniu...
PawełK
pyszałek

Postprzez tiktak 2011-04-30, 9:10 pm

A ja się zastanawiam czy pierwszym, który nie chce awansu nie jest Ojrzyński. Za dużo tego jest żeby nie dostrzec.
PS. Zamiast nowych komentarzy chyba zacznę wklejać moje wcześniejsze wpisy.
tiktak

Postprzez August 2011-04-30, 9:12 pm

PawełK napisał(a):Przed meczem miałem obawy co do sędziowania dzisiejszych zawodów. Niepotrzebnie!

Przeca Atrakcyjny Tomuś płakał , ze nam karnego w końcówce nie przyznał. Czyli remis przez spisek legnnicki
August

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna