Zagłębie Sosnowiec-Elana Toruń 15 kwietnia godzina 18:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Zagłębie Sosnowiec-Elana Toruń 15 kwietnia godzina 18:00

Postprzez >>Wojtas 2011-04-16, 12:41 am

Marcin Sierczyński :brawo:

Ostrzeżenie // django
>>Wojtas

Postprzez MiChAs089 2011-04-16, 9:11 am

Remis Zawiszy z Chojniczanką oraz remis lub lepiej porażka GKS-u z Rakowem i oczywiście nasza wygrana w Turku co innego nie wchodzi w grę da nam 3 miejsce więc jeszcze nie wszystko stracone trzeba grać do ostatniej kolejki wszyscy do TURKA !
MiChAs089

Postprzez turku 2011-04-16, 3:02 pm

rossoneri napisał(a):powiem tak,niestety fani Filipowicza znowu musza byc zawiedzeni jego beznadziejna postawa,to naprawde jest oslabienie

bramkarz-niech wraca jak najszybciej ukrainiec ,dzisiaj gralismy bez bramkarza,kazda pilka w strone naszej bramki to strach i podwyzszone cisnienie

Już sie za tobą stęskniłem. Zobacz jak ta piłka jest niesprawiedliwa. Mielismy dupiatego bramkarza, mieliśmy beznadziejnego napastnika, całe Zagłębie było słabsze od Elany, trener się na niczym nie zna a mimo to wygraliśmy 2-0.

Strzelamy bez napastnika,
bronimy bez bramkarza,
taktykÄ™ mamy bez trenera,
a wygrywamy.

Na tym świecie sprawiedliwości nie ma.
turku

Postprzez rossoneri 2011-04-16, 5:08 pm

turku nie wiem czy byles na meczu? ,pewnie nie

wtedy nie pisalbys glupot

bramkarz to tak jakbys trampkarza postawil na bramce ,juz nawet strzelali z 40 ponad metrow i nie wiele braklo i by sie udalo:)))

napastnicy??? zauwaz ze bramki dwie ,ale nie napastnicy strzelali tylko pomocnik defensywny i srodkowy obronca

trener jest przecietny najbardziej widoczne to jest przy zmianach ,ktorych dokonuje

i sorki pomylilem strony bo troszke alkoholowa byla sobota Stefanski oczywiscie powinien grac na lewej stronie ,a nie jak go wystawia trener na prawej pomocy
rossoneri

Postprzez Adam1906 2011-04-16, 6:10 pm

rossoneri napisał(a):bramkarz to tak jakbys trampkarza postawil na bramce ,juz nawet strzelali z 40 ponad metrow i nie wiele braklo i by sie udalo:)))

Ale się nie udało...
rossoneri napisał(a):napastnicy??? zauwaz ze bramki dwie ,ale nie napastnicy strzelali tylko pomocnik defensywny i srodkowy obronca

Ale 3 pkt. sÄ… nasze...

rossoneri, wiesz co Ci powiem ? Jesteś cholernym malkontentem. Wszystko Ci przeszkadza, na wszystko psioczysz. Za przeproszeniem, ale gowno mnie obchodzi, czy zmiennik Szlakotina grał Twoim zdaniem jak trampkarz, skoro nie wpuścił niczego, i gowno mnie obchodzi, że bramki strzelali "nie napastnicy", skoro zgarnęliśmy pełną pulę 8) Ps. Zapomniałeś pojechać po Filipowiczu. Pewnie dlatego, że masz "alkoholową sobotę"... ;-)
Adam1906

Postprzez Qcu20 2011-04-16, 9:29 pm

Bijcie siÄ™! :D

Co do bramkarza, to pierwsza interwencja niepewna, bo wypluł słaby "strzał" z 30-40 metra. Ja wiem, trama, pierwszy mecz przed bądź co bądź wymagająca publicznością. Nie ma co się kryć, piłkarze Elany też to zauważyli i w drugiej połowie strzelali z daleka. Ale chłop się sprężył i dobrze bronił, na pewno występ na + i czyste konto dodadzą Miszczukowi otuchy i pewności siebie ;)

W I połowie wyglądało to fajnie, dwie bramki, mecz ustawiony. A w drugiej co? Gdybyśmy wygrywali tylko 1:0 pewnie skończyłoby się jak z Grudziądzem. Z taką grą po ewentualnym awansie do I ligi ciężko będzie coś pozytywnego ugrać, bo nie da grać się tylko do przerwy.
Ja nie wiem czego brakuje chłopakom. Przez pierwsze kilkanaście minut potrafią cisnąć rywali, że Ci nie wiedzą, o co chodzi. Przecież drużyna z charakterem powinna taką Elankę pocisnąć z 4-5 do 0, a chłopaki by uwierzyli, że da się to zrobić. Nie wiem czy to przez rozluźnienie, czy brak motywacji, wiary w siebie?
Na pewno brak skuteczności...
Qcu20

Postprzez lopez 2011-04-17, 10:55 am

na początku spotkania umią zagrać na pełnym biegu i strzelać bramki a potem jakby wrzucają na luz i jest jak jest chyba spokojnie chcą kontrolować mecz i na zero styłu ale powinni całe 90 minut na biegu do ostatniego gwizdka i niedać się rozkręcić drużunie przeciwnej ważne że 3 punkty i nadel jesteśmy w grze o awans a jak się to potoczy dalej niebawem się przekonamy
lopez

Postprzez django 2011-04-17, 12:09 pm

Po co wdajecie się w dyskusje z Rossonerim? Przecież wiadomo, że jak Filipowicz gra dobre mecze, to nie ma go na forum, a jak zagra słabo to można mieć 100% pewności, że Rossoneri się pojawi. W Zagłębiu jest multum słabszych grajków od Filipowicza, czemu kolega przyczepił się właśnie do Filipa nie wiadomo, ale to już jego problem.
django

Postprzez wojtas sc 2011-04-17, 9:01 pm

Jakub Miszczuk- jak na pierwszy występ w naszej Sosnowieckiej twierdzy na wielki +
tym bardziej że cały czas spędził czas na ławie dajmy szanse ludziom
jak też do puki piłka w grze wzystko może się zdażyc ja jeszcze wieże w awans mówcie co chcecie
cała pula nasza ważne 3 pkt.
wojtas sc

Postprzez Piotrek Caliński 2011-04-17, 10:09 pm

Kuba!Kuba Miszczuk.A Pan rossoneri................................................................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!co to za gość-fanatyk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Piotrek Caliński

Postprzez Piotrek Caliński 2011-04-17, 10:14 pm

Aha!Gdyby miałby Pan coś do powiedzenia to zapraszam do klubu jestem do Pańskiej dyspozycji codziennie od 09:00 do 19:00.szanowny panie rossoneri.
Piotrek Caliński

Postprzez Piotrek Caliński 2011-04-17, 10:24 pm

Naprawdę bardzo byśmy chcieli Pana poznać Panie rossoneri.Mamy nadzieję że Pan się ujawni.
Piotrek Caliński

Postprzez Piotrek Caliński 2011-04-17, 10:30 pm

Piotrek Caliński napisał(a):Aha!Gdyby miałby Pan coś do powiedzenia to zapraszam do klubu jestem do Pańskiej dyspozycji codziennie od 09:00 do 19:00.szanowny panie rossoneri.

Przepraszam.Jesteśmy do Pańskiej dyspozycji.

Ostrzeżenie za brak edycji postów // django
Piotrek Caliński

Postprzez August 2011-04-18, 7:18 am

Ja osobiście żałuję, że Zagłębie - póki co - nie jest zespołem, który jest w stanie dobić przeciwnika. Początek znów wręcz genialny, dwie szybkie bramki ustawiły mecz, pozwoliły na grę z kontry, aż się prosiło o kolejne gole. Jakeiś fajne, wysokie zwycięstwo należy się umordowanym w ostatnich latach wiernym bywalcom Ludowego. Trochę mnie w piątek zirytowała nieporadność pod bramką Filipowicza, który był jeszcze przed oddaniem strzału zatańczyć macarenę na boisku, a strzelił jak ostatnia "sirota". Może wtedy rozsypałby się worek z bramkami. Szkoda też, że po kontuzji Sierczyńskiego tak szybko trener zmienił ustawienie na bardzie defensywne wpuszczając Białka. Za to chyba ostatecznie przekonał się, że obecnie dla Dziółki 2 liga to za wysokie progi.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez rossoneri 2011-04-19, 9:52 am

Piotrek Caliński napisał(a):Kuba!Kuba Miszczuk.A Pan rossoneri................................................................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!co to za gość-fanatyk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Panie Piotrze

nie wiem skad i za co ten zachwyt Miszczukiem
jak dla mnie to zaden zadatek na dobrego bramkarza,brak warunkow fizycznych to glowna przyczyna tego stanu
widzial to doskonale trener gosci,stad strzaly z 40 metrow i wrzutki z rogow na przedpole naszego bramkarza,w kazdym przypadku pachnialo golem,tym razem sie udalo ,ale w nastepnych meczach juz takiego szczescia moze zabraknac
nie jest to moje zdanie po jednym meczu,bo ogladalem prawie wszystkie sparingi przed sezonem i stad takie wnioski i ocena

pozdrawiam
rossoneri

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników