Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Flaming napisał(a): mimo tej pogody mecz odbędzie się na głównej płycie?
legia1990 napisał(a):Chłopy a co ja mam powiedzieć . Ja muszę!!! przejechać prawie 30 km do Sosnowca z Gliwic. Na wyjazdach jestem rzadko, ale na Ludowym gdy tylko jest taka możliwość. Panowie apeluje koniec z nieróbstwem i leniuchowaniem w domu . Teraz gra Zagłębie!!!! i czeba być na każdym mecz, jak w kościele, dawać z siebie 100% drzeć gardło dla Zagłębia. TAKA JEST TRADYCJA
Fazi napisał(a):legia1990 napisał(a):Chłopy a co ja mam powiedzieć . Ja muszę!!! przejechać prawie 30 km do Sosnowca z Gliwic. Na wyjazdach jestem rzadko, ale na Ludowym gdy tylko jest taka możliwość. Panowie apeluje koniec z nieróbstwem i leniuchowaniem w domu . Teraz gra Zagłębie!!!! i czeba być na każdym mecz, jak w kościele, dawać z siebie 100% drzeć gardło dla Zagłębia. TAKA JEST TRADYCJA
Z tym kościołem to przesadziłeś !!!
tiktak napisał(a):Ciekawe jak dużym zaskoczeniem dla klubu będzie śnieg w marcu?
SO_1906 napisał(a):tiktak napisał(a):Ciekawe jak dużym zaskoczeniem dla klubu będzie śnieg w marcu?
Wczoraj wieczorem jupitery chyab były odpalone, więc moze coś cudowali przy boisku.
PawełK napisał(a):SO_1906 napisał(a):tiktak napisał(a):Ciekawe jak dużym zaskoczeniem dla klubu będzie śnieg w marcu?
Wczoraj wieczorem jupitery chyab były odpalone, więc moze coś cudowali przy boisku.
Raz na jakiś czas odpalają niekoniecznie kombinując coś przy boisku...
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack