Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
HockeyFans napisał(a):Jutro mecz z Nielbą,i nie pozwólmy na to aby nasi piłkarze stracili punkty tylko jutro pomóżmy im w zdobyciu 3pkt ,pamiętacie z pewnością mecz z Wałbrzychem było nas dosyć mało,ale doping był bardzo konkretny,i wygraliśmy 2-0,ostatnio graliśmy z Tychami u siebie,było nas dosyć dużo ale doping zły i przegraliśmy 3-1 wiec wezmy sobie do głowy żeby dopingować nasz zespół konkretnie,a po wakacjach cieszmy się 1 ligą (o ile wejdziemy) wieć jutro o 18:00 pokażmy naszym grajkom że jesteśmy z nimi na dobre i na złe i w każdej lidze!!!
HockeyFans napisał(a):Sory pomyliłem się z Wałbrzychem 2-1,a co do ciebie SO_1906 chodzę na wszystkie mecze!
yahaya 1906 napisał(a):Ty chyba myślisz że jak ktoś napisze Zagłębie to od razu pomyśli lubin...
Brak słów,jesteśmy Zagłębie ,klub jest klubem,a miasto jest miastem
HockeyFans napisał(a):Ja mam jeden wielki minus~!~! taki że nie ma dopingu,opraw na hokeju,a pamiętam jak kiedyś były piękne oprawy,race,świetny doping,pełny stadion ,i ta wspaniała atmosfera!!!,a teraz co jakiś gościu siedzi na górze sektora z tym bębnem i drze się Było!! Jest!!! i Będzie !!!! a dziecko z tom trąbeczką,i to mała flagą,dla mnie to jest żenada (bez obrazy).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników