Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
fazacool napisał(a):Dzisiaj gdzieś wyczytałem że Warta Poznań ma problemy finansowe, ogromne zadłużenie na gdzieś około pół miliona i teraz niech ich wykluczą z rozgrywek, Zagłębie będzie miało 3 miejsce (oby drugie ), wrzucą nas do tej I Ligi. I co wtedy będą o Nas mówić? Że załatwiliśmy sobie awans przy zielonym stoliku. Żenada
fazacool napisał(a):A skąd wiesz o tych długach?? Znaczy sie Zagłębia??
fazacool napisał(a):A miasto i tak mnie się wydaje nie przejmie Zagłębia. Ani w mniejszościowym ani większościowym pakiecie. Według mnie to wszystko kiełbacha wyborcza.Będzie po wyborach miasto też wypnie dupe.
fazacool napisał(a):no troszkę z aktualnościami mam plecy to fakt. A miasto i tak mnie się wydaje nie przejmie Zagłębia. Ani w mniejszościowym ani większościowym pakiecie. Według mnie to wszystko kiełbacha wyborcza.Będzie po wyborach miasto też wypnie dupe.Tak że wcale sie nie zdziwie jak bedą paiery przeglądać do wyborów a potem powiedzą że z powodu niedociągnięć nie przejmią Zagłębia I obym się mylił
patrios91 napisał(a):fazacool napisał(a):no troszkę z aktualnościami mam plecy to fakt. A miasto i tak mnie się wydaje nie przejmie Zagłębia. Ani w mniejszościowym ani większościowym pakiecie. Według mnie to wszystko kiełbacha wyborcza.Będzie po wyborach miasto też wypnie dupe.Tak że wcale sie nie zdziwie jak bedą paiery przeglądać do wyborów a potem powiedzą że z powodu niedociągnięć nie przejmią Zagłębia I obym się mylił
Gdybym mial przejac spolke,w ktorej za cholere nie wiem jak jest zadluzona,a wszyscy wazniacy cos ukrwaja to tez bym nie brnal dalej.
Blajpios napisał(a):Zadałem pytanie - do kogoś innego, co pisał, że K. Szatan nic ale to nic nie daje pieniędzy tylko pożycza, skąd taka pewność, czy to z osobistego przejrzenia jakichś dokumentów nabrał takiego przekonania ten piszący. W odpowiedzi - cisza. Jaka interpretacja się nasuwa?
Blajpios napisał(a): jak traktować głosy, że K. Szatan nic dobrego nie zrobił, że była świetlana inna przyszłość Zagłębia - gdy tej świetlanej przyszłości starczało raptem na 3 dni i nie było nikogo chętnego i nie ma do dzisiaj nikogo chętnego, kto choćby "pożyczy" klubowi te pieniądze i weźmie się za administrację lepszą niż dotąd?
Blajpios napisał(a):To są zbyt ważne sprawy - choćby szarganie czyjegoś imienia
11Listopada S-c napisał(a):II LIGA ZAGŁĘBIE//////////// CZYŻBY KOLEJNE LATA W II LIDZE???
![]()
![]()
![]()
![]()
???
CZEKO22I16 napisał(a):No ale dobra strona sezonu to to że Zagłębie nie będzie walczyło o utrzymanie jak rok temu
No i oczywiście Puchar Polski gdzie dość niespodziewanie doszliśmy
August napisał(a):CZEKO22I16 napisał(a):No ale dobra strona sezonu to to że Zagłębie nie będzie walczyło o utrzymanie jak rok temu
No i oczywiście Puchar Polski gdzie dość niespodziewanie doszliśmy
No to w dupę. Szczęśliwy jestem z takiego wniosku.Wszak widac wyraźny progres w porównaniu z wcześniejszym sezonem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników