Marek Chojnacki - były trener Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Marek Chojnacki - trener Zagłębia

Postprzez Qcu20 2010-05-18, 9:50 pm

Chyba nie;p zalezy jak zrobiona jest sonda;p czasem jest tak ze np mozesz oddac glos po 5 minutach a czasem tylko raz bo adres Ip jest zapisywany bla bla bla

Swoja droga pan trener byl bezrobotny przez jakis czas, trafila sie okazja, to ja wzial :P ( tak tez moze byc.. )
Qcu20

Postprzez Sonda 2010-05-18, 9:53 pm

Da się zagłosować tyle razy z jednego kompa ile masz przeglądarek.
Sonda

Postprzez turku 2010-05-18, 9:53 pm

Ja tam o nowym trenerze się nie wypowiadam. Daje mu carte blanche. Poczekam co pokaże w ostatnich meczach w tym sezonie i co zrobi latem. Kogo uda mu się pozyskać do klubu. nie chcę by było tak jak kiedyś z Pierścionkiem że najpierw po nim jechaliśmy potem znów był cacy a teraz ponownie jest fe.
Chociaż istnieje prawdopodobieństwo ze Pierścień jeszcze do nas kiedyś wróci.
turku

Postprzez LucasUSA 2010-05-18, 9:55 pm

Licze na solidna robote trenera Chojnackiego w Zaglebiu. Jakze bym sie zdziwil, jakby w pierwszym skladzie wybiegli Lilo z Mysliwym ;-)
LucasUSA

Postprzez dziejus 2010-05-18, 10:00 pm

Za 30 min.przybyło 100 głosów. ? Zróbcie coś z tym bo to zwykły obciach :redface: 80 osób na one line a głosów przybywa że kandydaci na prezydenta moga tylko pomarzyć :kiepsko:
dziejus

Postprzez turku 2010-05-18, 10:43 pm

Ale jedno z Pierścionkiem Chojnacki ma wspólnego:

Rozumiem, że na razie zmian w sztabie nie będzie?

- Tak jak mówię, zostało pięć kolejek. Gramy co 3 dni. Nie będzie czasu na przygotowania, a najbliższą jednostką treningową będzie mecz. W klubie zmienił się pierwszy trener i nie ma sensu robić jeszcze większych rewolucji.

:) :)
turku

Postprzez dziejus 2010-05-18, 10:47 pm

Czekam jeszcze na "zero z tyłu" :lol: :brawo:
dziejus

Postprzez PawełK 2010-05-18, 11:29 pm

dziejus napisał(a):Za 30 min.przybyło 100 głosów. ? Zróbcie coś z tym bo to zwykły obciach :redface: 80 osób na one line a głosów przybywa że kandydaci na prezydenta moga tylko pomarzyć :kiepsko:

Wodzu! Powiedz nam co mamy z tym zrobić?
PawełK
pyszałek

Postprzez Sarmat 2010-05-18, 11:47 pm

PawełK napisał(a):
dziejus napisał(a):Za 30 min.przybyło 100 głosów. ? Zróbcie coś z tym bo to zwykły obciach :redface: 80 osób na one line a głosów przybywa że kandydaci na prezydenta moga tylko pomarzyć :kiepsko:

Wodzu! Powiedz nam co mamy z tym zrobić?

Przecież info o zmianie trenera jest na pierwszych stronach serwisów piłkarskich , sprawę tą mocno poruszają kibice ŁKS'u oraz Arki. Ilośc osób on line w godzinach wieczornych osiągała 80. Liczniki on line z tego co mi wiadomo nie zliczają osób które już opuściły portal , a więc ktoś wchodził , w tym samym momencie ktoś wychodził bo liczba +-80 długo stała w miejscu a nawet rosła. Łatwo policzyć że w 1 minucie spokojnie mogło "przebywać" na stronie nawet +100 osób ,( 80 obecnych + Ci już off ), nie rozumiem więc gdzie problem...Przecież strona 100% to najsławniejsza strona ZS , i tę oficjalna bije na łopatki.
Sarmat

Postprzez jacu 2010-05-19, 8:23 am

Ja głęboko wierze, że zmiana trenera pójdzie na dobre, a przede wszystkim wreszcie trener, który ma spory bagaż doświadczeń i to również z klubami, które prowadził w nieciekawej sytuacji. Nigdy nie byłem zwolennikiem Pierścionka, ale też go nie jechałem - byłem gdzieś po środku. Było jednak widać w większości meczy, że nawet jak wygrywaliśmy to często przesądzało o tym szczęście i było brak pomysłu na grę. Wystarczyło, że rywal postawił trudne warunki gry i było po zwycięstwie. Im dalej w sezon tym bardziej "Pierścień" mnie irytował. Teraz liczę wreszcie na ułożenie naszej gry - grajków nie mamy złych i wcale nie potrzeba tutaj rewolucji. Uważam, że po prostu Pierścionek nie potrafił ich dobrze ustawić i sam generalnie nie miał koncepcji. Z takim składem mogliśmy w cuglach maszerować do I ligi :) Osobiście uważam, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło! Jak prawdziwy kibic wierzę jeszcze w awans! :D w końcu to II liga (w sumie III ;) ) i wszystko może się zdarzyć. Nawet jak nie awansujemy (czego oczywiście bym nie chciał) to już lepiej jak wreszcie będzie trener z doświadczeniem jak właśnie Marek Chojnacki, który wreszcie zrobi porządek z zespołem i od przyszłego sezonu regularnie utrzyma Zagłębie w czubie tabeli i wywalczy upragniony awans! Trzymamy kciuki :)
jacu

Postprzez lopez 2010-05-19, 9:52 am

musimy wierzyć że się uda tym bardziej że już na żywo nie zobaczymy naszego ZAGŁĘBIA w tym sezonie nawet na ostatnim wyjezidzie
lopez

Postprzez petromar 2010-05-19, 12:44 pm

ja tam z zatrudnieniem Płatka nie wiązałem nadziei bo chłop by sie nie pakował miedzy głodnych :lol: , za to Chojnacki pewno chłopakom z ŁKS sam nieraz dawał na bułki :lol: i jest przyzwyczajony do podobnych sytuacji...
petromar

Postprzez dziejus 2010-05-19, 9:58 pm

W ankiecie ilość oddanych głosów przekroczyła już średnią stadionową :lol: Ludziska sie przejęli rolą :) Do końca tygodnia osiągniemy liczbę pięciocyfrową :brawo:
dziejus

Postprzez adi1906fan 2010-05-19, 10:59 pm

tylko odwaga to czy desperacja? sam i tak g...wno zrobi ma nad soba tylu ludzi ze hoho jak Hytry z Szatanem dadza mu szanse chocby pol tego co mial Pierscionek, to mamy klub! uwierzcie mi znam pana Pierscionka, to cud ze i tak jestesmy wysoko, dobry czlowiek ale w pilce checi to za malo... a teraz znajdzmy winnego, taka zabawa, hehe kto polecil Lilo? Flejterskiego? komu? za jaka kase? i... niestety ile z tego wzial...bo Hytry ze glupiutki sie na pilce nie zna to inna sprawa, w Ruchu Chorzow prezesem jest (byla) kobieta, i wyciagnela klub do pucharow! a biede mieli Zaglebie ich na ich wlasnym boisku bilo! bylem, choc byl zakaz, incognito haha i gdzie sa ci nasi eksperci od pilki itd? Ruch mial dlugi, to tamto, a teraz ma klase! my na duzo lepszej pozycji bylismy, dzis wynikow nie ma... a raczej sa i je widac we lzach wielu kibicow... ale to kolejne lzy wscieklosci na wszystkich: PZPN, Wojewode tego owego czy nie czas pokazac IM ze na meczach juz nie bedzie NAS? PZPR wciaz sie przeksztalcajac dlugo byl u wladzy, nie pozwolmy aby spotkalo to nasz klub kochany , nie pozwolmy na to!
adi1906fan

Postprzez lopez 2010-05-20, 8:22 am

tu tylko może pomóc DANIO NAJLEPSZY NA GŁÓD :lol: a tak naprawdę to sam nie mogę zrozumieć co jest grane non stop to samo jak już sytuacja się klaruje to wtedy ciosy z każdej strony
lopez

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna