Wojewoda zamknął Stadion Ludowy

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Wojewoda zamknął Stadion Ludowy

Postprzez GŁB1994 2010-05-11, 2:42 pm

No ale w tej chwili trzeba wykazać się intelektem, bo pan Łukaszczyk pieprzony ustalił sprawę w wygodny dla siebie sposób. Wszyscy wiemy że osoby które nie wejdą na stadion będą wkurzone i wpadnie im do głowy jakiś dym, bójka, zamieszka, wjazd z bramą itp.

Wtedy wszyscy wiemy,

"W ZWIĄZKU Z EKSCESAMI NA MECZU Z POGONIĄ ORAZ GÓRNIKIEM POLKOWICE, stadion Ludowy zostaje zamknięty ble ble ble"

Wtedy co powiecie, jeśli do zamieszek rzeczywiście dojdzie? Co? Że piłka nożna dla kibiców?
Dlatego mówię idioci.
GŁB1994

Postprzez Sir 2010-05-11, 2:44 pm

Dla mnie to OGRANICZENIE....może wywolać niepotrzebne zajścia. Obym się mylił.
Pytanie KLUCZOWE: Ile biletów JUŻ zostalo sprzedanych. Bo jesli wlasnie kolo 900...t okej. Ale jesli wiecej...to jak jednego wpuscic a drugiego nie który ma bilet?
Sir

Postprzez LucasUSA 2010-05-11, 2:44 pm

A ja bede drazyl dalej - pewnie cos takiego przecztamy w Wyborczej:

" Skandal - wojewoda Slaski Zygmunt L. odwolany ze stanowiska! Ulegl presji kiboli i naciskom politycznym przedstawicieli miasta i zmienil ledwie co podjeta decyzje"

Pytam sie - jak mocne byly podstawy do tej decyzji jeszcze dzisiaj rano, zeby ja zmieniac za kilka godzin? Widac za przeproszeniem gowniane!!!
LucasUSA

Postprzez Lars 2010-05-11, 2:45 pm

ile biletów sprzedano w przedsprzedaży? czy może 900? czy to oznacza ze wejdzie 900 osób mających już bilet?
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez Landryn 2010-05-11, 2:47 pm

Po prostu całkowita paranoja i nie da się tego ukryć .
Garstka kibiców , to wychodzi na to że dzielimy się na lepszych i gorszych i mamy pozwolić tym "lepszym" na wejście a reszta nich kampi przy telebimach .
Landryn

Postprzez Sir 2010-05-11, 2:47 pm

Presja naszego forum zrobila swoje ;-) ;-) ;-)

Rzecznik Urzędu Wojewódzkiego pewnie na bieżąco analizuje sytuację. A jak wiemy STRACH MA WIELKIE OCZY.....

....tą decyzją WOJEWODA sobie zapewnił spokój...i CZYSTE RĘCE....i teraz tylko CZEKA NA EKSCESY podczas meczu....
Sir

Postprzez GŁB1994 2010-05-11, 2:48 pm

Ciekawe co by CWANIACZEK ŁUKASZCZYK powiedział na taką sytuacje:

- Mecz z Polkowicami bez udziału kibiców, tylko na telebimie, ale reszte meczów już normalnie z kibicami.?

Decyzją o 900 kibicach i postawieniu ultimatum: brak zamieszek to zwykłe pokazanie: :zolta:
kibicom Zagłębia. A w drugiej ręce już trzyma :czerwona:
GŁB1994

Postprzez LucasUSA 2010-05-11, 2:49 pm

Sprawa jest prosta - albo wszyscy, albo nikt!!!!
Nie wchodzcie na stadion, nie oddajcie biletow - wszyscy pod telebim!!!!

Zgroza, ze taki miekki ch... rzadzi kluczowym polskim wojewodztwem. Jak mozna na niego naciskac w innych sprawach, kiedy tutaj przejawia takie schizofreniczne objawy?????
LucasUSA

Postprzez miko1906 2010-05-11, 2:50 pm

Ja pier.... jak zwykle muszą coś wymyśleć ... ; / przez 2 miechy była cisza a akurat na Górnik musieli coś doje.... ; /
Wszyscy pod ludowy !! ZAGŁĘBIE <3 !!! ; *
miko1906

Postprzez janeker 2010-05-11, 2:51 pm

Podobno dzisiaj o 19.00 Stadion Ludowy mają odwiedzić jacyś "oficjele" z Warszawy (Napieralski ?)
by otworzyć sztuczne boisko?
Może trzeba byłoby nagłośnić sprawę również od tej strony?
janeker

Postprzez violator90 2010-05-11, 2:53 pm

Jakie 900 wybranych ludzi , jakie ????? co to k.....numerologia z biblii ??????????

PRZECIEŻ TO PROWOKACJA, CHCĄ ŻEBYŚMY MIĘDZY SOBĄ DYMILI, NO BO CO - MAMY TAM K...DZIECI Z PRZEDSZKOLA WYSŁAĆ Z KWIATAMI DLA PIŁKARZY I SĘDZIÓW ??? CZY MOŻE ZESPÓŁ LUDOWY PIEŚNI I TAŃCA Z ZALEWAJKĄ ?

W DUPIE TE 900 MIEJSC, W DUPIE.......ZE JAK BEDZIEMY GRZECZNI TO BĘDĄ DALEJ MECZE - K...CO TO JEST ?

ALBO STADION JEST BEZPIECZNY ALBO NIE - W PRZECIWNYM RAZIE TO ŁAMANIE KONSTYTUCJI ŻE NIE MOGĘ WEJŚĆ NA MECZ. PRZECIEŻ 900 OSÓB TO NIE LIMIT STADIONU, A DECYZJA KURJOZALNA - TYLKO DYM SPOWODUJE....K....DO SĄDU IDĘ I JESZCZE ODSZKODOWANIE ZAŁATWIĄ.

NA HOOJ....TERAZ AWANS DO I LIGI, NA HOOJ...,CO BĘDĘ MIAŁ W PAMIĘCI ŻEBY WSPOMINAĆ ??? CO ??????? TELEBIM ???? WIDEO Z MECZU ?????? A W PIERWSZEJ LIDZE ZNOWU ZAMKNĄ STADION

K...CO TO JEST - K O N O N OW I C Z - NIE BĘDZIE NIC, NIE BĘDZIE NICZEGO ??????????????

KRETYŃSKI KRAJ, A SOSNOWIEC W DUPĘ OCZYWIŚCIE ....

WIEM K...CO MOŻNA NA SZYBKO ZROBIĆ ......ZABLOKOWAC DROGE K JAKĄŚ .......................GIERKÓWKĘ K......NA WYSOKOŚCI STADIONU - I TO JESZCZE DZISIAJ !!!!! PUSCZAĆ CO 15 MINUT, PLUS KARETKI .....
violator90

Postprzez Landryn 2010-05-11, 2:54 pm

Jeżeli to potwierdzona sprawa to muszą tam też być jacyś urzędnicy , więc można by sprawę nieco wytłumaczyć . Może więcej się dowiemy i uzyskamy bo czas nas goni . !
Landryn

Postprzez August 2010-05-11, 2:54 pm

GŁB1994 napisał(a):Ciekawe co by CWANIACZEK ŁUKASZCZYK powiedział na taką sytuacje:

- Mecz z Polkowicami bez udziału kibiców, tylko na telebimie, ale reszte meczów już normalnie z kibicami.?

Decyzją o 900 kibicach i postawieniu ultimatum: brak zamieszek to zwykłe pokazanie: :zolta:
kibicom Zagłębia. A w drugiej ręce już trzyma :czerwona:

A ja myślę inaczej. Tych 900 MUSI wejść i robić doping przez cały mecz. KLub jako organizator wespół z UM musza wymyślić jakiś sensowny sposób wpuszczenia tych ludzi. Nie wolno dopuścić do jakichkolwiek ekscesów. Przypuszczam, że w grę może wchodzić tylko wejście na krytą. Nie sądzę, że w przedsprzedaży rozeszło się tam ponad 900 biletów. Zatem, ci, którzy już kupili plus sprzedaż i od razu wejście pozostałym. Nic lepszego ie przechodzi mi do głowy
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez artur78 2010-05-11, 2:56 pm

Panowie apeluje nie wchodzmy na stadion nie dzielmy sie miedzy soba sila w jednosci wszyscy pod telebimy pokazmy wojewodzie ze mamy go w dupie.
artur78

Postprzez Sir 2010-05-11, 2:58 pm

Prezes zrobi bilety z uwagi na wielkie zainteresowanie po 50 zł i się sprawa rozwiąże sama ;-) . A tak na powaznie.....to mam nadzieję że ten policzek wplywie mobilizujaco na naszych zawodnikow....by dokopali Polkowicom
Sir

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna