mariusz76 napisał(a):Ale jestem pewny że nawet jeśli trener P. poda się do dyspozycji prezesa to ten go nie zwolni bo gdzie znajdzie drugiego takiego głupiego za takie pieniądze)??
Czyli za jakie?
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
mariusz76 napisał(a):Ale jestem pewny że nawet jeśli trener P. poda się do dyspozycji prezesa to ten go nie zwolni bo gdzie znajdzie drugiego takiego głupiego za takie pieniądze)??
August napisał(a):Mecz z POlkowicami to już nie mecz o 6 pkt ale pierwszy z meczy o wszystko. .
patrios91 napisał(a): dac komus kto umie trafic w bramke szansy na ataku
August napisał(a):patrios91 napisał(a): dac komus kto umie trafic w bramke szansy na ataku
No a masz takiego kandydata
patrios91 napisał(a):August napisał(a):patrios91 napisał(a): dac komus kto umie trafic w bramke szansy na ataku
No a masz takiego kandydata
Mialem na mysli kogos kto strzela w swiatlo bramki choc nie koniecznie zdobywa bramki...
django napisał(a):mariusz76 napisał(a):Ale jestem pewny że nawet jeśli trener P. poda się do dyspozycji prezesa to ten go nie zwolni bo gdzie znajdzie drugiego takiego głupiego za takie pieniądze)??
Czyli za jakie?
nexus7777 napisał(a):Ze strony http://zaglebie.eu/
Od dziś mogą Państwo kupować bilety na spotkania Zagłębia w samochodach korporacji taksówkarskiej naszego klubu. Przypomnijmy, już w sobotę sosnowiczanie rozegrają na Stadionie Ludowym arcyważne spotkanie z Górnikiem Polkowice. Początek meczu o 19.
Mam nadzieję, że dojazd do klienta z biletem gratis.
nexus7777 napisał(a):Mam nadzieję, że dojazd do klienta z biletem gratis.
YOOSHKY napisał(a):Nie chce mi się spod kołdry wyłazić, musiałbym majty ubrać.
August napisał(a):YOOSHKY napisał(a):Nie chce mi się spod kołdry wyłazić, musiałbym majty ubrać.
Za to byłoby bardziej sexy
ZAGŁĘBIE TAXI może dowieść bilet do Państwa domu. Podajemy ceny przejazdu, do których trzeba doliczyć cenę biletu:
Centrum - 15 (zł)
Niwka-Dańdówka - 15
Środula - 15
Pogoń - 15
Sielec-Wawel-Ludwik - 15
Zagórze - 20
Kazimierz - 25
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników