Grunwald-Zagłębie poniedzialek 17.00 ??

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Habeer 2003-05-28, 5:39 am

A ja sądzę,że nie ma co dywagować.Rozwój puści mecz.W tym sezonie chyba już wszystko stracone.
Habeer

Postprzez bankier 2003-05-28, 6:43 am

ale na sz kraj jest pojebany....

1. dlaczego gramy w poniedziałek; ponieważ spora grupa funkcjonariusz została wyznaczona do zabezpieczenia trasy przejazdu terrorysty (sory prezydenta) busza z lotniska w... balicach do obozu w oświęcimiu!!! ręce mi qrwa opadają - chyba będą na trasie witać go miliony obywateli??? ot I sekretarz z bratniego teraz nam narodu przyjechał!!! i niech mi nikt nie śmie pisac, ze polityka nie łączy się ze sportem bo moge już całkiem zwariować!!!

2. odbyłem telefoniczną rozmowę z prezesem grunwaldu... zaproponowałem!!! by oba mecze rozegrać w piątek o 11:00!!! no teraz zgadujcie kto to powiedzał!!!??? nie wiecie, macie wątpliwości - może słowo nie chce wam przejść przez usta??? to ja wam podpowiem: TARACHUJSKI! i niech ktoś mi teraz wytłumaczy - co ten człowieczek ma do naszego meczu z grunwaldem??? ja tego nie kumam, że obcy facet zaczyna ustawiać terminy gry sosnowiczan w lidze!!! i odezwą się głosy z gliwic, że oni nic nie ustawiają, nie kupują!!! no oczywiście są sportowo najlepsi!!!

3. na koniec: najważniejsze w tym wszystkim jest przecież to, by rywalizacja przebiegała na boisku i oczywiście w sportowej atmosferze!!! no to ta wypowiedź powaliła mnie na kolana!!! to jak grom z jasnego nieba! nigdy bym się nie spodziewał takiego monologu ze strony prezesa klubu piast 0:6 glivice!!!

4. reasumując: poniedziałek godzina 17:00 Zagłębie w Halembie, a piastunki w Katowicach!

5. Niech się dzieje wola Boża - na 100% wygra lepszy :)))

ps. moja wypowiedz oparta jest na lekturze dzisiejszego wydania 'Sportu"!!! jak człowiek naczyta się rano takich dyrdymałów od razu chce mu sie iść do pracy ; )
bankier

Postprzez WOJTEK 2003-05-28, 6:56 am

"JESTEŚMY ZAWSZE TAM..."
I NICH TA k***a Z GLIWIC SOBIE NIE MYŚLI,ŻE BĘDZIE INACZEJ.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez bankier 2003-05-28, 7:15 am

dygresja: ciekawe czy tarachujski dzwonił już do OZPN-u? pewnie tak, ale o tym zapomniał wspomnieć dziennikarzowi! czuję się oszukany - ale co mają powiedzieć zawodnicy Zagłębia???
bankier

re Qba

Postprzez ODRA 2003-05-28, 7:45 am

zapomniałes dopisać , że graliście przeciw Odrze 12/9 (11+sędzia), a z Rozwojem też mieliście przewagę liczebną - 11+sędzia+bramkarz Rozwoju (razem13) : 11. w tym sezonie awansuje WIELKI PIAST a wy w przyszłym ale do IV ligi.
ODRA

re wojtek

Postprzez ODRA 2003-05-28, 8:01 am

ty lepiej się nie wypowiadaj matole bo przynosisz wstyd zagłębiu swoją niewiedzą - chyba, że wszyscy nadajecie na podobnym poziomie. pałowałeś się z Lechem - w WIELKI PIAST - pisząc
"NIE JESTEŚMY NA 3 MIEJSCU TYLKO NA DRUGIM.TAK STANOWI REGULAMIN ROZGRYWEK:W PRZYPADKU JEDNAKOWEJ ILOŚCI PUNKTÓW NA KONIEC (!!!) SEZONU WYŻSZE MIEJSCE ZAJMIE DRUŻYNA Z LEPSZYM BILANSEM SPOTKAN BEZPOŚREDNICH."
gdy uczyli dodawania, to byłeś chory? 1:4 w Zielonej i 0:0 w sosnowcu z Lechem - rzeczywiście daje to wam 2 miejsce ha, ha.
ODRA

Postprzez Fan 2003-05-28, 9:38 am

Ty ODRA jestes chyba jakis popierdolony. Przestan pierdolic bzdety bo wlasnie przez takich debili jak ty forum schodzi na psy. W dupie byles i gowno widziales wiec nie pierdol o naszych meczach. Jak w meczu z Odra sedzia byl po naszej stronie to juz ci sie chyba niezle popierdolilo. A co mial zrobic tym dwom pedalom jak nie pokazac kartki?? Powiedz mi za co dostaliscie ten wolny co bramke zdobyliscie?? I w tym momencie jestesmy na 2 miejscu bo jeszcze nie ma konca ezonu niedouku z gimnazjum. A poza tym to czemu nie piszesz jak sie wasza Odra skurwila z Chwastem grajac w "eksperymentalnym skladzie"?? Antypozdrowienia dla takich kretynow jak ty. A w 4 lidze bedziecie grac razem ze Skalnikiem i Swornicami Czarnowasy juz za rok.

p.s. sorry za masowa liczbe przeklenstw ale ten jelop na prawde podniosl mi cisnienie z rana. Pozdrowienia dla wszystkich kibicow Zaglebia :!:
Fan
Working Class

naukowcy z sosnowca

Postprzez Piast,Polonia,Odra 2003-05-28, 9:52 am

oto tabela z waszej strony internetowej

Drużyna m pk. z. r. p. br.
1. Piast Gliwice 26 58 18 4 4 45 - 22
2. Lech/Zryw Zielona G. 26 54 15 9 2 45 - 20
3. Zagłębie Sosnowiec 26 54 16 6 4 43 - 13
i co dalej twierdzisz, że jesteście na 2 miejscu matole.
stwierdzenie "a mój wujek spod sosnowca strącił hu.em odrzutowca" (a chachary żyją) jest bardziej prawdopodobne niż wasz aqwans do II ligi.
Piast,Polonia,Odra

Postprzez leszek 2003-05-28, 9:54 am

Mecz pomiędzy Grunwaldem a Zagłębiem odbędzie się nie jak pierwotnie planowano w niedzielę o 11.00, a w poniedziałek o godz. 17.00. Również w poniedziałek odbędzie się mecz w Katowicach, gdzie tamtejszy Rozwój podejmował będzie zespół Piasta Gliwice.

Decyzję o przesunięciu obydwu meczów na poniedziałek, na wczorajszym, zwołanym w trybie pilnym spotkaniu podjęli członkowie Wydziału Gier Śląskiego Związku Piłki Nożnej w Katowicach. W spotkaniu tym uczestniczyli również przedstawiciele Wojewódzkiej Komendy Policji, którą w sobotę czeka nie lada zadanie. Spora grupa funkcjonariuszy została bowiem wyznaczona do zabezpieczenia trasy przejazdu prezydenta Stanów Zjednoczonych, Georga Busha z lotniska w Krakowie-Balicach do Oświęcimia. W związku z tym na zabezpieczenie dwóch spotkań zaplanowanych na Śląsku mogłoby zabraknąć funkcjonariuszy, Stwierdzono bowiem, że mecze w Katowicach i Rudzie Śląskiej-Halembie należeć będą do potyczek podwyższonego ryzyka. Postanowiono więc, iż oba mecze rozpoczną się w poniedziałek, o godzinie 17.00. Dla meczu Grunwald - Zagłębie poniedziałkowy termin jest już trzecim z kolei. Pierwotnie do tego spotkania miało dojść w niedzielę, ale na ten dzień zaplanowano uroczystości z okazji "Dni Rudy Śląskiej". Trudno więc się było spodziewać, że impreza ta miałaby się odbyć bez zabezpieczenia przez siły porządkowe. Postanowiono więc zmienić termin tego meczu na sobotę, ale ostatecznie oba zespoły zmierzą się w poniedziałek. - Odbyłem telefoniczną rozmowę z prezesem Grunwaldu, Teodorem Wawocznym - mówi dyrektor Piasta, Andrzej Tarachulski - podczas której zaproponowałem, by mecze te rozegrano powiedzmy w piątek o 11.00. Nie wyraził na to zgody, gdyż piłkarze Rozwoju i Grunwaldu w tym czasie będą jeszcze w pracy. Nie pozostało więc nam nic innego, jak przystać na termin poniedziałkowy. W pozostałych klubach również ze zrozumieniem przychylono się do decyzji Wydziału Gier. W poprzednich latach mecze w niższych ligach przekładano już z powodu złych warunków atmosferycznych i papieskiej wizyty w Polsce. Tym razem o przełożeniu zadecydowała obecność w naszym kraju głowy najpotężniejszego państwa za Wielką Wodą. I jak tu nie twierdzić, że polityka nie ma związku ze sportem.

http://www.grunwaldhalemba.prv.pl
leszek

Re: re wojtek

Postprzez WOJTEK 2003-05-28, 11:56 am

ODRA napisał(a):ty lepiej się nie wypowiadaj matole bo przynosisz wstyd zagłębiu swoją niewiedzą - chyba, że wszyscy nadajecie na podobnym poziomie. pałowałeś się z Lechem - w WIELKI PIAST - pisząc
"NIE JESTEŚMY NA 3 MIEJSCU TYLKO NA DRUGIM.TAK STANOWI REGULAMIN ROZGRYWEK:W PRZYPADKU JEDNAKOWEJ ILOŚCI PUNKTÓW NA KONIEC (!!!) SEZONU WYŻSZE MIEJSCE ZAJMIE DRUŻYNA Z LEPSZYM BILANSEM SPOTKAN BEZPOŚREDNICH."
gdy uczyli dodawania, to byłeś chory? 1:4 w Zielonej i 0:0 w sosnowcu z Lechem - rzeczywiście daje to wam 2 miejsce ha, ha.
A MOŻE POWIESZ NAM KOLEGO COŚ O FUZJI Z VARTĄ NAMYSŁÓW???JAK TO AWANSOWALIŚCIE DO 2 LIGI??? ZAPOMNIAŁEŚ?GDZIE TERAZ JEST TA PRAWDZIWA ODRA???
Ostatnio edytowano 2003-05-28, 11:58 am przez WOJTEK, łącznie edytowano 1 raz
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Fan 2003-05-28, 11:56 am

Nie no olewka koles. A czy: "twoj wujek spod opola robi wam wszystkim laske dookola??"
Fan
Working Class

qrwa mac!!!!!!!!!!!!

Postprzez bidzej 2003-05-28, 12:09 pm

:twisted: :twisted: CO TU DALEJ GADAĆ QRWA MAĆ!!!!!!
A TY TARACHUJSKI PIERDOL SIĘ p***** JEDEN I KUR..WA MAM NADZIEJĘ ŻE TO CZYTASZ TY PSI WYTRYSKU!!!!!!!!!!
JAK ZAGŁĘBIE GRAŁO W PIĄTEK Z ROZWOJEM TO CI CHUJU PASOWAŁO BO WIEDZIALES CZY TRZEBA POSMAROWAĆ CZY NIE!
A JAK TERAZ GRA I TO NIE Z NASZEJ WINY (TYLKO PRZYJAZD BUSHA) W PONIEDZIAŁEK TO CI TY JEBANY FRAJERZE PRZESZKADZA CO?????
A MIAŁEM JECHAĆ W SOBOTE NA ROZWÓJ I ZOBACZYĆ JAK ZNOWU KUTASIE DAŁEŚ ŁAPÓWKĘ A W PONIEDZIAŁEK OBEJRZEĆ UKOCHANE ZAGŁĘBIE TO SIE TY QRWO MUSIAŁEŚ WPIERDALAĆ GDZIE NIE POTRZEBA. ŻEBY CI CÓRKA ZA PEDAŁA WYSZŁA TY gliwicka SZMATO!!!
A RUDY TEŻ SIEDZI JAK TA c*** I NIC SIĘ NIE ODZYWA.
ZAMIAST BRONIĆ NASZYCH RACJI.
BOŻE TY TO WIDZISZ I NIE GRZMISZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
bidzej

PEDAŁ Z GLIWIC

Postprzez bidzej 2003-05-28, 12:12 pm

Piast,Polonia,Odra napisał(a):oto tabela z waszej strony internetowej

Drużyna m pk. z. r. p. br.
1. Piast Gliwice 26 58 18 4 4 45 - 22
2. Lech/Zryw Zielona G. 26 54 15 9 2 45 - 20
3. Zagłębie Sosnowiec 26 54 16 6 4 43 - 13
i co dalej twierdzisz, że jesteście na 2 miejscu matole.
stwierdzenie "a mój wujek spod sosnowca strącił hu.em odrzutowca" (a chachary żyją) jest bardziej prawdopodobne niż wasz aqwans do II ligi.

BARDZO ŁĄDNIE NAUCZYŁEŚ SIĘ CZYTAĆ I CO NAM JESZCZE POWIESZ HE???
bidzej

Re: re Qba

Postprzez rados 2003-05-28, 3:09 pm

ODRA napisał(a):zapomniałes dopisać , że graliście przeciw Odrze 12/9 (11+sędzia), a z Rozwojem też mieliście przewagę liczebną - 11+sędzia+bramkarz Rozwoju (razem13) : 11. w tym sezonie awansuje WIELKI PIAST a wy w przyszłym ale do IV ligi.

Ile razy mam pisać że Zagłębie nie musi kupować meczy z zespołami pokroju Rozwoju ,bo po prostu jesteśmi od nich zdecydowanie lepsi.
Co do sędziego z meczu z Odrą:byłeś , widziałeś?Bo jeśli nie to się nie odzywaj.Z tego co zauważyłem to sędzia raczej wam pomagał,dając rzut wolny, po którym stracilismy gola,nie wiadomo za co.A kartki były ewidentne.
I na koniec :z wyższej do niższej klasy rozgrywkowej to sie SPADA a nie AWANSUJE.
rados
Zagłębiak

Re: re Qba

Postprzez zbynio 2003-05-28, 7:52 pm

rados napisał(a):
ODRA napisał(a):zapomniałes dopisać , że graliście przeciw Odrze 12/9 (11+sędzia), a z Rozwojem też mieliście przewagę liczebną - 11+sędzia+bramkarz Rozwoju (razem13) : 11. w tym sezonie awansuje WIELKI PIAST a wy w przyszłym ale do IV ligi.

Ile razy mam pisać że Zagłębie nie musi kupować meczy z zespołami pokroju Rozwoju ,bo po prostu jesteśmi od nich zdecydowanie lepsi.

Witam,
Panowie , po co ta cała liga, skoro wy i tak z góry zakładacie że jesteście najlepsi, a każdy kto z wami zremisuje albo nie daj boże wygra - to miał ustawionego sędziego, a jak później przegra z liderem - to sie podłożył.
Macie na prawdę wspaniałych kibiców,....... ale na ul. Kresowej, bo na tym forum, to widzę same mameje, które nie mogą pogodzić się z tym , co mam nadzieję nastąpi i wiecznie węszycie we wszystkim podstęp, powinniście zmienić nazwę z Zagłębie Sportowa Spółka Akcyjna na Zagłębie Spółka Szukania Afer.
Pozdrawiam
zbynio

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna