Wielki Piast

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Gliwice 2003-05-25, 12:02 pm

Odra za rok to nie spadnie ale awansuje.. !!
i zas bedziecie plakac ze ktos kupuje mecze, i tak bedzie caly czas, kto wyzej od was to kupuje mecze
Gliwice

Postprzez rados 2003-05-25, 12:10 pm

Gliwice napisał(a):Odra za rok to nie spadnie ale awansuje.. !!
i zas bedziecie plakac ze ktos kupuje mecze, i tak bedzie caly czas, kto wyzej od was to kupuje mecze

Za rok to my awansujemy na 100 %.Co do kupowania meczy:Lech jest od nas wyżej i nigdy nie twierdziłem że oni kupują mecze.Tylko wszyscy na wasz "wspaniały" klub się uwzieli.Dlaczego :bo po prostu jesteście najlepsi i nie mieliście sobie równych wygrywając bezpośrednie spotkania z wszystkimi kandydatami do awansu ( u nas wygraliście cie przecież po fantastycznej grze 2 do 0 ,a w Kietrzu...hmmm,nawet nie będe pisał jak ich rozbiliśćie) :lol: :lol: :D
rados
Zagłębiak

Postprzez bankier 2003-05-25, 12:35 pm

a te nazwiska warto zapamiętać:

Sędziowie: Marcin Roguski - Andrzej Kołodziejski, Rafał Roguski (Warszawa)

R.I.P
bankier

Postprzez Janosik 2003-05-25, 12:50 pm

bankier napisał(a):a te nazwiska warto zapamiętać:

Sędziowie: Marcin Roguski - Andrzej Kołodziejski, Rafał Roguski (Warszawa)

R.I.P

b

bankier a ty jestes jednak prowokantem jak juz to zauwazyl amstad lub ktos inny!
nieporaz pierwszy dajesz haslo mozeby ktos cos zrobil.sam zadzialaj e-kozaku!
Janosik

Postprzez bankier 2003-05-25, 1:06 pm

wzruszyłem się - chyba zmienie sobie ksywke na "prowokator"
bankier

Postprzez fabian 2003-05-25, 1:17 pm

jeezu, ale wy dajecie sie wciagac w jakieś durne przepychanki. Jebać Piasta a nie gadać o nim bez przerwy. To forum coraz bardziej jest antypiast zamiast prozagłebie.
wiadomo, ze sedzie, mimo iz z mojego obecnego miasta byl chujowy jak barszcz i fakty sa takie: zaglebie przewaza, nagle najlepszy zawodnik dostaje czerwona kartke i przez reszte meczu najwiekszych kandydatow do awansu sedzia robi wszystko, zeby zadna druzyna nie miala za duzej przewagi.
Co do Ujka, to pewnie sie trener zapienil i tyle, bo fakt faktem, ze jego zejscie z boiska diametralnie zmienilo obraz meczu na nasza niekorzysc.
Co do dopingu, to mialem niewatpliwa przyjemnos zobaczyc jak wygladaja ludzie z forum. Tzn. Widzialem Mumina (ktory nawiasem mowiac mial chyba zly dzien, bo mu nie wychodzilo kierowanie dopingiem, z calym dla niego szacunkiem, ale ten gosc co go w drugiej polowie zmienil jakos lepiej sobie ludzi podporzadkowywal), Szadiego, Wojne i jeszcze pare innych osob.
fabian

Postprzez WOJTEK 2003-05-25, 1:36 pm

TRZEBA TEŻ ZAPAMIĘTAĆ NAZWY KLUBÓW ,KTÓRE "WALCZYŁY " Z PIASTEM.MIEDĹš,MK,ODRA.BEDZIE MOŻE OKAZJA "POMÓC" W WALCE O UTRZYMANIE.
WOJTEK
Adventure Group

Re: :)

Postprzez Gość 2003-05-25, 3:18 pm

^m@rcin^ napisał(a):
Anonymous napisał(a):Kibice Zagłębia !!! (oprócz tych obiektywnych) jestescie żałośni !!!

Napewno jestemy lepsi od was pod kazdym wzgledem !!!

Ale przynajmniej w NAS nigdy nie inwestował EDWAED GIEREK !!!, CZERWONA CHOŁOTA !!!
Gość

Postprzez bankier 2003-05-25, 4:42 pm

a jakie masz dowody na poparcie swojej tezy??? anonimowa kreaturo?
bankier

Postprzez Władek 2003-05-25, 5:15 pm

Gość napisał(a): Ale przynajmniej w NAS nigdy nie inwestował EDWAED GIEREK !!!, CZERWONA CHOŁOTA !!!

Nie wpierdalaj polityki do sportu. Każdy klub ma zwolenników po prawej i lewej stronie i nie ma to żadnego znaczenia kiedy 5500 osób śpiewa Zagłębie gol!!! Ty tego nie znasz bo w Gliwicach doping jest na miarę III ligii. A tak na marginesie: Ja jestem z tych "czarnych" więc bardzo mnie wkurwiłeś nazywając mnie czerwoną chołotą. Podziękuj niebiosom, bo pewnie nigdy się nie spotkamy (chyba że zdobędziesz się na odwagę) śmierdząca gnido!
Władek

Postprzez Władek 2003-05-25, 5:46 pm

I jeszcze dodam szmato, że Gierek nigdy nie wspierał Zagłębia. Był kibicem Ruchu Chorzów.
Władek

Postprzez nb 2003-05-25, 6:11 pm

widze że jestescie niezłymi cymbałami, wypisując straszne bzdury o jakimś kupowaniu, podkładaniu się i jeszcze niewiadomo czym.
Wlasnie skonczył sie mecz waszego przeszlorocznego rywala Radzionkowa i przegrywajac u siebie z Łeczną, wyrazili chęc podjecia z wami walki w 3 lidze hahaha.
nb

Postprzez rados 2003-05-25, 6:36 pm

nb napisał(a):widze że jestescie niezłymi cymbałami, wypisując straszne bzdury o jakimś kupowaniu, podkładaniu się i jeszcze niewiadomo czym.
Wlasnie skonczył sie mecz waszego przeszlorocznego rywala Radzionkowa i przegrywajac u siebie z Łeczną, wyrazili chęc podjecia z wami walki w 3 lidze hahaha.

Radzionków to może nam skoczyć :!: :!: .
P.S.A ty nie bądz taki pewny tego awansu.Żebyś się nie przeliczył.
rados
Zagłębiak

Postprzez WOJTEK 2003-05-25, 7:30 pm

Anonymous napisał(a):
^m@rcin^ napisał(a):
Anonymous napisał(a):Kibice Zagłębia !!! (oprócz tych obiektywnych) jestescie żałośni !!!

Napewno jestemy lepsi od was pod kazdym wzgledem !!!

Ale przynajmniej w NAS nigdy nie inwestował EDWAED GIEREK !!!, CZERWONA CHOŁOTA !!!
A TY POPATRZ DO SŁOWNIKA ORTOGRAFICZNEGO.W SZCZEGÓLNOŚCI POLECAM SŁOWO:HOŁOTA.BAŁAWANIE PODGLIWICKI.GLIWICE Z GÓRNIKIEM!!
Ostatnio edytowano 2003-05-25, 7:33 pm przez WOJTEK, łącznie edytowano 1 raz
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Leyton 2003-05-25, 8:40 pm

WOJTEK napisał(a):TRZEBA TEŻ ZAPAMIĘTAĆ NAZWY KLUBÓW ,KTÓRE "WALCZYŁY " Z PIASTEM.MIEDĹš,MK,ODRA.BEDZIE MOŻE OKAZJA "POMÓC" W WALCE O UTRZYMANIE.

Aaa !!! WOJTEK, tym razem to ja mogę powiedzieć, że już o tym pisałem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (vide flaga z wizerunkiem W.Mazura) . Nazwy tych klubów należy oczywiście zapamiętać i to k... dokładnie. Moim zdaniem szczególnie Miedź Legnica i Odrę Opole.
Leyton

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna