Schabu napisał(a):Zastanawiam się czy ten rezultat można uznać za sukces czy też porażke??
Też się nad tym zastanawiam. Panowie czy Czarni Żagań to się zapomnieli

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Schabu napisał(a):Zastanawiam się czy ten rezultat można uznać za sukces czy też porażke??
Crusader napisał(a):ehh!!!!!!Ktore to juz punkty stracone w ostatnich minutach?(baltyk,polkowice,zawisza).Szkoda..Dajcie Pierscionkowi troche czasu.Zmiana trenera nie musi przyniesc korzyści.Co napiszecie np.za pol roku (po zmianie trenera)jesli dalej bedzie tak samo?Ze nastepnego trzeba wywalic?Fakt mnie tez zaskoczyla zmiana filipowicza ale coz....... .Rozwalaja mnie natomiast opinie ludzi( np.roberto85)tzw."kibicow na radar" takich co to cala swoja wiedze o zespole opieraja na relacjach z meczow przeczytanych na stronie ZS
.Ja tez przez wiekszosc sezonu jestem takim "kibicem na radar" bo mieszkam w Gdansku ale kiedy tylko moge to jestem na Ludowym albo na wyjazdach.W sumie zaliczam obecnosc na okolo polowie meczow w sezonie.A to nie upowaznia mnie jeszcze do wyglaszania przedziwnych madrosci na temat spraw personalnych w ZS i innym tez radze sobie to wziac do serca.
LucasUSA napisał(a):Ja mysle, ze gdybysmy pokonali Jarote, to punkt w Bydgoszczy spelnialby oczekiwania. Ale mam nadzieje, ze wygrana z Gornikiem i punkt z Zawisza to moment zwrotny i od tej pory bedzie z gorki!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników