Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Adamek182 napisał(a):Tak pilnie próbujecie znaleźć alternatywe dla Szatana-a idealny zawodnik stoi i czeka.
Lars napisał(a):A w napadzie mamy Myśliwego, Jaromira, Komizinskiego, Filipowicza. Chyba 2 z 4 dobranych przed sezonem napastników nadaje sie do gry na żenującym 2ligowym poziomie. Jest jeszcze Wsciubiak i Bernaś. Mamy 6 napastników a w ataku gra na siłe moim zdaniem 'mózg' tej drużyny, probując strzelać bramki zamiast rozgrywać.
i za Strojka może Łuczywek, bo Strojek to tylko potrafi oddać jak najszybciej piłkę do zawodnika znajdującego sie za nim niekoniecznie celnie.
Lars napisał(a):Lacha marnuje sie w ataku, to jest zawodnik który potrafi pokierować tą drużyną, potrafi dograć do napastnika, i po trzecie potrafi uderzyć z dystansu. Wymarzony zawodnik na środek pomocy.
August napisał(a):Nie znam na tyle Jaromina ale wydawało mi się że w poprzednich klubach grał w środku pomcy. Ale może się mylę.
emdżej napisał(a):August napisał(a):Nie znam na tyle Jaromina ale wydawało mi się że w poprzednich klubach grał w środku pomcy. Ale może się mylę.
W Bytomiu grał jako piłkarz uniwersalny. W środku pomocy, na bokach i w ataku.
August napisał(a):emdżej napisał(a):August napisał(a):Nie znam na tyle Jaromina ale wydawało mi się że w poprzednich klubach grał w środku pomcy. Ale może się mylę.
W Bytomiu grał jako piłkarz uniwersalny. W środku pomocy, na bokach i w ataku.
No właśnie, tylko z jakim skutkiem
django napisał(a):Ale uparci jesteście... Chłop mówi, że źle mu się gra w pomocy, potwierdziło się to w praktyce, a wy dalej swoje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników